Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נהג צעיר עדיין עם מלווה וברשותי רכב שאבא שלי קנה לי ולאחי

הרכב היה אצל אחי הגדול שנה והרכב לא היה מתוחזק טוב, ובחלק מהדברים שאני עושה לאוטו לקראת סיום המלווה אני גם רוצה לנקות את המנוע לשיפור הביצועים, בדיוק כמו שמנקים ממחשב את האבק וככה הוא עובד יותר טוב ככה גם האוטו,אז רציתי לשאול איך אני בדיוק עושה את זה ברכב? על איזה חלקים לעבו.. אם זה משנה הרכב הוא מיצובישי לאנסר 2005 רמת גימור ספורט.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

ניקוי מנוע מאבק לא יגרום לשיפור הביצועים,אך טיפול למשל שמן,פילטרים יכולים לעזור ולשמור על הרכב,במידה הוא לא עבר טיפול,אך אם אתה רוצה כוח מורגש,זה כבר שיפור במנוע,פילטר פתוח,ניהול מנוע ועוד... ניקוי בלבד לא יעזור בכלום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ניקוי מנוע מאבק לא יגרום לשיפור הביצועים,אך טיפול למשל שמן,פילטרים יכולים לעזור ולשמור על הרכב,במידה הוא לא עבר טיפול,אך אם אתה רוצה כוח מורגש,זה כבר שיפור במנוע,פילטר פתוח,ניהול מנוע ועוד... ניקוי בלבד לא יעזור בכלום.

אין מצב שאם אני ינקה את הפילטרים זה יעזור בצריכת הדלק?

או שיש נגיד מסננים באוטו שאני ינקה וגם יעזרו במשהו?

פורסם

פילטרים לא מנקים,אלא מחליפים בטיפול,מתי פעם אחרונה בוצע טיפול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פילטרים לא מנקים,אלא מחליפים בטיפול,מתי פעם אחרונה בוצע טיפול?

ב60 אלף, האוטו עומד עכשיו על 67 אלף

פורסם

מטיפול 10?? של שמנים פילטרים ופלאגים?? איזה הבדל בדיוק אתה מצפה להרגיש? ועוד במיוחד שהוא אומר שהטיפול האחרון נעשה לפני 7K זה לא שהוא נסע על אותם הפלאגים כבר 30K ק"מ ורק עכשיו מחליף נו באמת, על שיפורים של עד 5 כ"ס או יותר אומרים שהם בלתי מורגשים אז אתה מדבר על טיפול?

פורסם

המנוע יחסית חדש, אם הוא היה עובר את ה150KKM, תוסף דלק לניקוי הפיח והכל, היה מועיל.

אבל 77KKM, זה כלום, זה הרכב, לא חזק כך כך.

דווקא רכב חמוד ויפה, שים לו ספויילר ובקליות, לדים בלוחית ובסאלון, אם זה צבע לבן זה יתרון, תעשה אותו יפה. (קח דוגמא של איבו ותנסה לחכות.)

(ראיתי מישהו ברחוב שם לו בקליות שקופות כאלה, יצא פגז!).

אל תקרעו לו את הצורה, והוא ישמר.

שיפורים מבחינת כוח, לא כדאי לך, כל שיפור יקח לך עוד ועוד דלק, חבל, גם ככה הרכב הזה אוכל המון!

פורסם

זה לא רכב ספורט, לא באמת אפשר לשפר ללא שבלול, גם אם תשים פילטר ואגזוז , זה פסיכולוגי, לא תקבל שום דבר חוץ מפוזה ואגו מנופחים, וקצת רעש :-)

עשה טיפולים בזמן תהנה מהרכב.

בהצלחה.

פורסם

בשביל שלא תשקיע סתם כסף ותתאכזב, פילטר פתוח לא יוסיף לך כלום חוץ מרעש יפה, במיוחד לרכב אוטו'...אל תצפה לתוספת כוח...

טיפול 10 אלף לא יורגש ממש בביצועים, יהיה הבדל קל, למשל שמן חדש המנוע יהיה טיפ טיפה פחות רועש כי רמת החיכוך תפחת, כמובן שהכל תלוי במצב הנוכחי של הרכב, אבל רוב הסיכויים שאם עשו טיפול אז רוב הדברים בסדר (שקשורים לטיפול)

פורסם

תודה לכולם על העזרה אבל לא דיברתי על שיפורים, אלה רק על טיפול מכני שיעזור לרכב, ואני מבין שככה הרכב חלש יחסית ואין מה לעשות, אז תדוה לכולם בכל מקרה

• תוכן חדש...