Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה הרוטא הנוכחי בן ה יותר משש שנים מתחיל לקרטע והגיע הזמן לשדרג אותו במשהו יותר איכותי ויותר חזק. כרגע מותקנת עליו תוכנת צד שלישי DD-WRT שאני מרוצה ממנה.

התקציב הוא עד 900 ש"ח (כמה שפחות עדיף) אליו יחוברו 3 מחשבים נייחים באופן קווי ועוד 3 מחשבים ניידים באופן אלחוטי.

עדיפות לראוטר שיתמול בתקן N באלחוטי וימול בעד גיגה בLAN.

נתקלתי בראוטר הזה :

http://www.omc.co.il/Products.php?id=CISCO-WRVS4400N

האם הוא מתאים לשימוש ביתי או שמא הוא מיותר

אשמח לעוד הצעות

תודה רבה:)

פורסם

לדעתי מיותר לשימוש ביתי.

ישנו הראוטר הבא של TPLINK 1043ND

בעל חומרה מתקדמת כמו בנתבים של LINKSYS כמו סדרת ה160 במחיר זול יותר, נתמך ע"י DDWRT וGIGABIT LAN עם כניסת USB בנוסף. כל מה שאפשר לבקש מראוטר ביתי חזק ובמחיר זול.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אגב גם אני עם 54GL מרוצה מאוד....

עוד לא נולד האדם שלא מרוצה מהWRT54GL, המכשיר הזה סוס עבודה, המכשיר הנוכחי 5 שנים אצלי והוא עובד בלי הפסקה בלי שום קריסות וריסטים(והוא עובד קשה) חבל שלא מייצרים אותם עוד.

פורסם

גם אני עם ה54GL, אבל אני מחפש משהו עם טווח קצת יותר טוב, קצבים יותר גבוהים וגיגהביט LAN. הTPLINK הזה מעניין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בסוף הלכתי על LINKSYS E4200 החדש. בשבילי זו השקעה של פעם .. והראוטר הזה מיועד לשימוש ביתי אך עם נתונים מרשימים מאד.

תודה לכל מי שניסה לעזור :)

פורסם

תתחדש, ראוטר טוב. היית יכול גם ללכת על ה160NL אם אתה נעול על לינקסיס, היה חוסך לך כמה מאות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
עוד לא נולד האדם שלא מרוצה מהWRT54GL, המכשיר הזה סוס עבודה, המכשיר הנוכחי 5 שנים אצלי והוא עובד בלי הפסקה בלי שום קריסות וריסטים(והוא עובד קשה) חבל שלא מייצרים אותם עוד.

גם בתשתית של כבלים ?

עם תשתית של בזק אני מסכים איתך, אבל משום מה לא מסתדרים לי הלינקסיסים עם הוט ....

פורסם
גם בתשתית של כבלים ?

עם תשתית של בזק אני מסכים איתך, אבל משום מה לא מסתדרים לי הלינקסיסים עם הוט ....

אני עם WRT54GL בהוט. צריכים לעדכן את הראוטר לגרסה האחרונה וזה מסתדר.

• תוכן חדש...