Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופניים חשמליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש אופניים חשמליות (נו ברור, זה כתוב למעלה :-D).

הדרישות שלי דיי פשוטות והן:

1) מתקפלות - גם כדי שיהיה מקום בבית וגם כדי שחברה שלי תוכל לקחת אותם ברכבת

2) בעלות טווח נסיעה של 40 ק"מ לפחות

3) יכולת סחיבה שלי (70 קילו, 1.75 מטר)

4) עדיף שניתן יהיה להגיע איתם למהירות של יותר מעכברוש מצוי (צריך לברוח מהם בדרום תל אביב :lol:)

טווח המחירים גמיש, לפי הדרישות האלו ומה שראיתי, לקנות ב-8,000 ש"ח אופניים זה לזרוק כסף לפח.

אני אשמח לעצות טכנולוגיות (עם סוללה נשלפת, בלי סוללה נשלפת וכו' וכו') וגם למקומות בהם ניתן לקנות את האופניים במחיר הטוב ביותר (מישהו אמר 10 שקל ובזוקה?).

אחלה שבוע,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופניים חשמליים!

אופניים מתקפלים!

אני לא מכיר את התחום, אבל ידיד משותף שלנו התחיל לייבא אופניים כאלו, שעומדים בתו תקן (לא שזה משנה משהו).

סוללת ליטיום, הספק 36W.

אופני מדבקה מסין, שנראים כמו כולם, אבל לא נראה לי באופן אישי זבל סיני

מחיר בפרטי.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

חברים,

עוד דעות מבעלי אופניים?

אחלה לילה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האם רכשת לבסוף אופניים?

.אני גם חושב לרכוש והגעתי כמעט להחלטה סופית.

בסכום של 4k, ההחלטה היא רק בהתבסס על נתונים וחוות דעת ברשת.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

מבקש המלצה לאופניים חשמליים.

מסלול נסיעה היומי מהרצליה פיתוח לת"א (15 ק"מ לכוון), סה"כ 30 ק"מ ביום.

יש קטע באיזור גלילות ללא אספלט (מכביש שיוצא ממרינה הרצליה לרח' יוניצמן - תל ברוך), ויש צורך בנסיעה של כ-2 ק"מ בשטח לכיוון. משם יש דרך סלולה ומצויינת דרך תל ברוך, טיילת ת"א צפון, רידינג , טיילת ת"א , עבודה.

איזה אופניים לדעתכם יתאימו למשימה (30 ק"מ ביום, משקל 90 קילו + תיק עם מחשב נייד, ניירת וכו + מעבר קצר בשטח). האופניים חייבים להיות מתקפלים!

מחפש כלי יום יומי לתחבורה בית עבודה וחזרה - מצרף מפת גוגל של קטע שטח להמחשה

תודה

פורסם

אתה מתכוון לדרך הכורכר שמקבילה לחוף הים ומסתיימת ליד קניון ארנה?

אין דרך יותר מוצלחת בין גלילות/יוניצמן להרצליה פיתוח?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אתה מתכוון לדרך הכורכר שמקבילה לחוף הים ומסתיימת ליד קניון ארנה?

אין דרך יותר מוצלחת בין גלילות/יוניצמן להרצליה פיתוח?

יש עוד אפשרות - שדה חקלאי שצמוד לכביש 2 , יש שם כביש לא סלול עם קצת חול

1_142608185.jpg

1_142608185.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני נוסע 3 פעמים בשבוע רמת גן, אזור מלון מלון מנדרין נוסע על דרך נמיר הלוך חזור 24 קילומטר. לילה אחד שכחתי להטעין את האופניים אז נסעתי שוב ועוד גיחה לעבודה וחזרה בערך 50 קמ. אופניי ליאמי. טווח מחירים עד 4 אלף. יש לציין שלרוב אני מפדל ביחד בקלילות אז אני מאמין שזה תרם לשיפור הטווח. הבאסה היחידה שכל ילד עם קורקינט חשמלי עוקף אותך

תמיר.

פורסם

כביש לא סלול=סיוט!

אם אין לך אופציה לנסוע על דרך סלולה, ללא מכוניות. הייתי מוותר.

אלא אם כן אתה רוצה להסתכן ולנוסע בשוליים, עם אפוד זוהר ונצנץ מאחורה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
אני נוסע 3 פעמים בשבוע רמת גן, אזור מלון מלון מנדרין נוסע על דרך נמיר הלוך חזור 24 קילומטר. לילה אחד שכחתי להטעין את האופניים אז נסעתי שוב ועוד גיחה לעבודה וחזרה בערך 50 קמ. אופניי ליאמי. טווח מחירים עד 4 אלף. יש לציין שלרוב אני מפדל ביחד בקלילות אז אני מאמין שזה תרם לשיפור הטווח. הבאסה היחידה שכל ילד עם קורקינט חשמלי עוקף אותך

אתה נוסע דרך כורכר ממנדרין לארנה הרצליה ? איך האופניים שורדים את הקטע? ניסיתה לנסוע בצד שני (צמוד לכביש החוף אך אחרי גדר הפרדה ) ?

פורסם (נערך)

אני נוסע למכללת לוינסקי ליד, רחוב שושנה פרסיץ. לא ניסיתי לנסוע לארנה, לגבי נסיעה בכורכר זה לא בריא לאופניים. כבר האופניים שלי מראות בלאי סביר, וזה בנסיעה על מדרכות תל אביב. החוטים של הפנס האחורי התנתקו והפנס הקדמי לא מחוזק מספיק ועכשיו מאיר על הגלגל ולא על הכביש. לא אישית זה לא מפריע כל כך וניתן לסדר בקלות

סתם לסבר את האוזן בחיסכון, עם הרכב זה היה יוצא לי הלוך חזור 40 שקלים ליום. בשבוע אני חוסך 120 שקלים.

עריכה אחרונה על ידי tamirh

תמיר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...