Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,

אז עשיתי טיפול למערכת הקרור באוטו אחרי שצצה לי בעיה שהונטה הייתה פעם נדלקת פעם לא.

החלפתי תרמוסטט+צינור מים עליון+ בנדים+ נוזל קרור.

במידה ואני נותן לאוטו לעמוד במקום הונטה נפעלת בדיוק בין90- 93 מעלות ואז החום יורד ל 87.

בכביש מהיר החום קבוע 87.

אם זאת,אם אדרוש מהרכב "בכח" משמע אתן לו קצת גז בעת עמידה על המקום החום יגיע עד 97 ולא יעלה מעבר לזה,אך עם זאת לא תופעל הונטה.

האם היא מתפקדת תקין?

עולה לי מין רעיון אולי מוזר,שבעקבות סירקולציה טובה יותר של מים בעת "מאמץ" על המקום אז הרכב לא מדליק את הונטה .

פורסם

תראה אצלי לא רשום מעלות, יש רק מד, והחום עבודה זה כמעט חצי. (אני מתאר לעצמי שהחצי זה ה90 מעלות).

שאני לא מפעיל מזגן (הוונטה לא עובדת), בנסיעה רגועה הוא מדליק לי את הוונטה קצת אחרי החצי.

בנסיעה שאני דוחף בסביבות החצי גז ויותר, נסיעה אגרסיבית, הוא מדליק לי את הוונטה לפני החצי.

אם אני מפעיל מזגן, הוונטה עובדת, והחום מנוע הרבה מתחת לחצי. (אם אני בפקק, רק אז הוא מגיע לחצי.)

ככה זה אצלי לפחות, לדעתי זה תקין מאוד, לא מזמן הייתי בגלל זה במוסך. (הוונטה כל התנעה נדלקה, לאוגוסט זה טוב, אבל לימים חורפיים זה לא בריא. קר מידי למנוע.)

פורסם

מה שאתה מתאר זה טוב ויפה,אבל עדיין קומבינה לטעמי.

ואני לא אוהב להתעסק בקומבינות ברכב שעבר מעל 300 אלף ועדיין משרת את המשפחה.

בנסיעה מהירה לא משנה תחת כמה מאמץ לא תדלק הונטה והמד חום לא יעבור את ה87.

פורסם

אם הבנתי אותך נכון המאוורר לא נכנס עד 90 מעלות ומעלה

שזה בדיוק כמו אצלי במודל 99 עם מנוע 2200

אבל לא מזמן הנעתי את הרכב בחניה אחרי שכמעט גמרתי את המצבר כדי לטעון אותו (ניסיתי לשחק עם החלונות החשמליים שלא עובדים :evil: ) והמנוע התחיל עם המד על 40 מעלות ומשהו כמו 1000 סל"ד ולאט לאט התחמם לכמעט 90 ומשהו כמו 750 סל"ד אני מעריך ואז נדלק המאורר. הרכב היה בפארקינג עם בלם יד וכמון לא נגעתי בגז אז סביר להניח שגם אצלך אמור להדלק המאוורר כשאתה לא בתנועה אם הוא מתחמם יותר מידי

ואגב אם יש לך מנוע 2.2 נראה לי שזה טמפרטורה גבוהה מידי, שלי לא עובר 92 מעלות בערך בנסיעה רגילה (אני לא "מתגרזן" איתו אף פעם אז לא יודע במאמץ כבד איך זה). אבל יש מצב גם שהמחוג מזייף קצת. כעקרון בנסיעות רגילות עירוניות הוא ב87-90 מעלות ומחוץ לעיר לא יצא לי לשם לב אבל ב90 קמ"ש בערך בקושי צריך לתת לו גז ובגלל המהירות הוא אמור להתקרר טוב אז אני מעריך שגם אותו דבר.

ראיתי עכשיו למטה בשרשור שפעם חיפשת להחליף את הפלסטיק מקדימה בדשבורד, החלפת בסוף ? אצלי נשבר ממש אבל הבנתי שבכל העולם כל הדשבורדים של הקאוואלירים שבורים (לא רק בישראל) אז אין טעם לחפש בפירוקיות. אם החלפת אז איפה מצאת ?

פורסם

היי,אצלי יש 2 קאוואלירים.

בישנה יותר שיפצתי אותו בעצמי,בחדשה יותר רק החלק שצמוד לשמשה נסדק ושמתי כיסוי.

נמאס לי מלחפש דש-בורד ואני בטח לא הולך לשלם 1600 לא כולל מע"מ על אחד חדש.

אז אני מתכוון לפרק אותו,ולשפץ אותו לבד (לשייף,ולצבוע) .

פורסם
היי,אצלי יש 2 קאוואלירים.

בישנה יותר שיפצתי אותו בעצמי,בחדשה יותר רק החלק שצמוד לשמשה נסדק ושמתי כיסוי.

נמאס לי מלחפש דש-בורד ואני בטח לא הולך לשלם 1600 לא כולל מע"מ על אחד חדש.

אז אני מתכוון לפרק אותו,ולשפץ אותו לבד (לשייף,ולצבוע) .

אתה יכול לפרט יותר ?

החלק בסוף מול השמשה הקדמית אצלי נשבר, הוא היה סדוק כבר הרבה מאוד שנים ולאחרונה נשבר כבר נפלו חתיכות. יש דרך לסדר את זה לבד ? (יש את החתיכות אבל הם לא יכסו את כל השבר)

וגם כל הפאנל השחור מסביב ללוח שעונים המזגן הרדיו מלא בסדקים ונשאר בחתיכה אחת בזכות זה שהוא במקום, גם לו חסר חתיכה כבר ליד השעונים. איך אתה סידרת אצלך ? כי במקרה אצלי לשייף ולצבוע לא יפתור את הבעיה לגמרי :lol: :lol:

פורסם

תקשיב,אתה מפרק את הדש-בורד. זה לא סיפור לא להבהל.

ברגע שפירקת, אתה משייף אותו- עושה לו קרקית,משייף שוב ואז לוקח נייר 300 משייף בעדינות שוב.

קונה ספריי צבע מט- ושוב.

• תוכן חדש...