Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מתכנן טיול לארה"ב לכ-3 שבועות (יותר מזה אני לא יכול עקב אילוצים שונים) במהלך ספטמבר-אוקטובר. נכון לעכשיו הדבר היחידי שאני יודע לגבי הטיול זה שאני אהיה בניו יורק כשבוע (יש לי שם קרובי משפחה, וחברים), אבל חוץ מזה הכל פתוח.

אני מחפש המלצות לגבי מסלולים ומקומות לבקר בהם במהלך השבועיים הנותרים. חשבתי לטוס ללאס וגאס ל5-7 ימים, אבל לפי מה שהבנתי הטיסות עולות כ200 דולר, וזה קצת יקר לי.

כעיקרון אין לי בילוי ספציפי מועדף, ואפשר להגיד שהכל הולך (מקומות עם מסיבות וחיי לילה טובים, טיולי שטח, נופים יפים וכדומה).

אז אם למישהו יש המלצות למקומות ששווה לבקר בהם או המלצות איך כדאי לתכנן את המסלול למשך השבועיים זה יעזור.

תודה.

פורסם

עבור תקופה כזאת, אני ממליץ לך להתמקד בחוף המזרחי. יש שם מספיק מה לראות כדי למלא שלושה שבועות, ועדיין להישאר עם טעם של עוד.

אתה נוסע לבד? בת זוג? ילדים? היכן הקרובים נמצאים בניו יורק?

תן קצת פרטים ואנסה לבנות לך איזה מסלול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני נוסע לבד, כאשר חשבתי לחפש שותף לטיול כדי לצמצם עלויות/לשכור רכב, אבל זה כמובן רק תכנון ואני לא בונה על זה יותר מדי.

הקרובים גרים בברוקלין.

מה שכן, מצאתי עכשיו באינטרנט כל מיני הצעות של חברות (למשל אמריקן ארליינס) שמציעות טיסות לארה"ב וחזרה + 2 טיסות פנים בארה"ב, מה שיכול להתאים לי כדי לבקר בוגאס למשל.

בכל אופן אני כאמור פתוח להצעות.

תודה.

פורסם

דבר ראשון, שבוע אחד אתה בכיף שורף רק על ניו יורק: במנהטן יש כל כך הרבה מה לראות ולעשות, ואפשר להסתובב שם גם בלי מטרה מוגדרת ועדיין לראות דברים מעניינים: גראונד זירו, באטרי פארק, פסל החירות, אליס איילנד, גרנד סנטרל (לא לפספס!!!), אמפייר סטייט בילדינג, סנטראל פארק, וול סטריט, Pier 17 ועוד ועוד. המזון שם זול עד כדי כאב, אם אינך מקפיד על שמירת כשרות אוכל להמליץ לך על כמה מקומות שהם בגדר חובה.

באחת הפעמים שביקרתי שם עשיתי טיול של שבוע, שבו נסעתי באוטובוס מניו-יורק לבאפלו, שכרנו רכב, עברנו את הגבול לקנדה כדי לראות את הניאגרה, ולאחר לינת לילה התחלנו לעשות את דרכנו דרומה בחזרה לניו יורק. בדרך עברנו ב-Finger Lakes (מדהים!), מפעל ומוזיאון הארלי דייוידסון והאיימיש בלנקסטר, מוזיאון הזכוכית ב-Corning, ביקור בוושינגטון DC עם שני לילות לינה וסיום במנהטן.

אתה יכול לשרוף עוד שבוע על דיסני וורלד בפלורידה או לקפוץ ליום-יומיים לפארק של Six Flags. בדוק באתר שלהם, יש להם כמה פארקים שיכולים להיכנס לך למסלול שעשיתי. אגב, לצערי את שתי האטרקציות האחרונות לא יצא לי לעשות, אבל הן מתוכננות לביקור הבא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

בניו יורק אני אכן אבלה שבוע אחד כמו שאמרתי, אבל שם יש לי קרובי משפחה וחברים אז אני לא דואג יותר מדי לגבי זה.

המסלול שהצעת נשמע בהחלט מעניין, כמה זמן זה נסיעה מניו יורק לבאפלו ומשם למפלי הניאגרה?

ולגבי הדיסני וורלד - מהו פרק הזמן המינימלי שצריך לבלות שם? שבוע נשמע לי די הרבה בטיול של 3 שבועות, וחשבתי יותר על 2-3 ימים מקסימום.

פורסם

כמו שאלעד אמר, אם כבר נמצאים בחוף המזרחי, כדאי למצות את העניין עד תום.

ביקור בוושינגטון DC מומלץ מאוד; עד עכשיו, כשלוש שנים אחרי הטיול שלנו שם,

אני מספר לכולם עד כמה נהנתי במוזיאון התעופה והחלל שם- לא פחות מאשר במוזיאון מרצדס-בנץ בשטוטגארט.

שהינו בוושינגטון קצת פחות מיומיים, במסגרת טיול מאורגן לדוברי רוסית שמארגנים מניו-יורק (כ-4-5 שעות נסיעה, באוטובוס).

בנוסף, נחמד להעיף מבט בבית הלבן, ג'ורג'טאון ושאר המבנים הממשלתיים והפדרליים שממוקמים בעיר.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

בניו יורק יש כל כך הרבה מוזיאונים טובים יותר וטובים פחות, אבל עדיין מהנים, חיי לילה לא רעים בכלל, עברתי לילה סוער בניו יורק לפני כשבועיים, מה שהתחיל כמסיבה די משעממת בניקי ביץ' הפך להיות לילה חולני אחרי 3 מוחיטו, אז אני מציע שתבדוק אם יש חברה בגילך שיכולים להתלוות אלייך ולהראות לך קצת את העיר, השכרת רכב בניו יורק זה עסק די יקר אבל אולי תוכל לקחת רכב של בן משפחה ואז לטייל יהיה די פשוט, פילדלפיה לא כל כך רחוקה וממש כייף לטפס את המדרגות של רוקי ולצעוק "אדריאן" לתיירים אחרים :)

ברמת העקרון אפשר לשרוף חודשיים באזור ועדיין יהיה מה לראות מדי יום.

אל תשכח לקחת בוטנים לסנטרל פארק, משום מה להאכיל סנאים זה ממש כייף :)

haters will hate

פורסם

מצד אחד טיול בארה"ב זה משהו מאוד כיפי (עשיתי אותו גם לפני 3 שנים) אבל לעשות אותו לבד לדעתי קצת יקלקל לך את החוויה כי לדעתי ארה"ב זה לא דרום אמריקה וקצת קשה למצוא "על הדרך" אנשים שיטיילו איתך.

בכל מקרה אם אתה מגיע לוושינגטון DC שלח הודעה ונצא לאיזה בירה :wink:

ניו יורק מבחינת חיי לילה הכי טובה בחוף המזרחי, יש שם אינסוף דברים לעושת ולראות ומנהטן זה אולי המקום היחיד בארה"ב שלהסתובב לבד זה ממש מגניב וסבבה. לגבי כל שאר הערים מסביב, בוושינגטון יש מה לראות כתייר בעיקר את מרכז העיר וזה מקסימום יומיים שלוש. אתה יכול לקחת אוטובוס שנוסע ממרכז מנהטן לוושינגטון עולה בין 15 ל18 דולר לכל כיוון אוטובוס מאוד נוח שלוקח בסביבות ה3-3 וחצי שעות.

פילדלפיה משעממת אם אתה לא מכיר שם מישהו ולדעתי לבד אין לך מה לחפש שם.

לדעתי תחנה שניה שאתה צריך לעשות זה פלורידה כמו שאמרו פה, סע למיאמי, אורלנדו, דייטונה והקייז יש שם מספיק מה לראות ואיך להנות.

בכל מקרה אני ממליץ לך בכל השהות שלך שם להיות כמה שיותר בהוסטלים, בדרך הזאת יש לך הכי הרבה סיכוי להכיר אנשים בגילנו שמטיילים בארה"ב.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אהלן,

אין מה לחפש בוגאס יותר מיומיים, לדעתי.

שלושה שבועות זה מספיק זמן לתת שבוע בחוף המערבי - הנסיעה בכביש מספר 1 מדהימה, והעצירות בדרך מומלצות (תבדוק את המדונה אין בסאן לואיס אוביספו...).

אם תעשה כמה ימים ב LA, יום-יומיים נסיעה לסאן פרנסיסקו, כמה ימים שם פלוס עמק היין, לדעתי זה יהיה כיף גדול.

עריכה: קח חבר\ה. לבד קצת מבאס, מנסיון.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תודה על העיצות. בינתיים לפי ההמלצות פה ולפי מה שכתוב באינטרנט אני שוקל להוסיף לטיול שלי את מפלי הניאגרה וושינגטון (2-3 ימים כל אחד) בין אם זה באופן עצמאי או במסגרת טיולים מאורגנים, ובנוסף ביקור באורלנדו, פלורידה. אם התקציב והזמן יאפשרו אז אולי גיחה ללאס וגאס לכמה ימים.

לגבי השותף לטיול - כמובן שאני מעדיף לטוס עם מישהו, אבל לאף אחד מהחברים שלי זה לא מסתדר, אבל מצד שני אני לא יודע אם יתאפשר לי לטוס לארה"ב במועד אחר. בכל אופן, כשאני אהיה סגור על התאריכים שבהם אני ארצה לטוס אני אנסה למצוא שותף באתרים כמו למטייל וכדומה.

Monopusto שאלה לי אליך לגבי הטיול המאורגן - האם נרשמת אליו מהארץ מראש או תוך כדי הטיול בניו יורק?

תודה.

פורסם
תודה על העיצות. בינתיים לפי ההמלצות פה ולפי מה שכתוב באינטרנט אני שוקל להוסיף לטיול שלי את מפלי הניאגרה וושינגטון (2-3 ימים כל אחד) בין אם זה באופן עצמאי או במסגרת טיולים מאורגנים, ובנוסף ביקור באורלנדו, פלורידה. אם התקציב והזמן יאפשרו אז אולי גיחה ללאס וגאס לכמה ימים.

נשמע כמו מסלול מעניין! לפי דעתי, אחרי שתסיים את כל הדברים בחוף המזרחי שציינת, כבר לא יהיה לך כוח לטוס ללאס וגאס, ואולי טוב שכך: תמיד צריך להשאיר משהו לפעם הבאה.

כשאתה בוושינגטון, אני ממליץ לקחת DUCK TOUR וכמובן שבשום פנים ואופן לא להחמיץ ביקור ביוניון סטיישן.

אני מכיר באיזור שם מבשלת בירה מצויינת שמגישה משהו כמו שבעה סוגים של בירות מייצור עצמי. אם תהיה מעוניין, אכתוב לך את פרטיה יותר במדויק.

פורסם

פילדלפיה משעממת אם אתה לא מכיר שם מישהו ולדעתי לבד אין לך מה לחפש שם.

פייס בוק !!!

לפני שהגעתי לארצות הברית כבר הכרתי כ"כ הרבה בנות גרך התוכנה הגאונית של פייסבוק שנראית ARE YOU INTERESTED?

בכלל בפילדלפיה ובדרום ג'רזי יש ים כוסיות ! וביננו, פותח השרשור, אתה בחור צעיר, תבוא, תהנה, תשתה, תזיין ותחזור לארץ עם טעם של עוד, אתה הולך להיות בברוקלין, יש ים פיק אפ ברים בווילאמסבורג, ארגזים של בחורות שנופלות מהמבטא המפגר שלנו ואחלה אווירה. אני חושב שבתקופת הזמן שלך אין למה לטייל יותר מדי, תישאר בחוף המזרחי ופשוט תהנה עד תום.

haters will hate

פורסם

גבר אמיתי לא משתמש בפייסבוק. גבר אמיתי הולך ישר אליהן הביתה, נכנס ומתחיל לדבר איתן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...