Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשמע כמו מסלול מעניין! לפי דעתי, אחרי שתסיים את כל הדברים בחוף המזרחי שציינת, כבר לא יהיה לך כוח לטוס ללאס וגאס, ואולי טוב שכך: תמיד צריך להשאיר משהו לפעם הבאה.

כשאתה בוושינגטון, אני ממליץ לקחת DUCK TOUR וכמובן שבשום פנים ואופן לא להחמיץ ביקור ביוניון סטיישן.

אני מכיר באיזור שם מבשלת בירה מצויינת שמגישה משהו כמו שבעה סוגים של בירות מייצור עצמי. אם תהיה מעוניין, אכתוב לך את פרטיה יותר במדויק.

תודה. אם לבסוף וושינגטון תהיה חלק מהמסלול שלי אז אני אחפור לך קצת לגבי זה.

פייס בוק !!!

לפני שהגעתי לארצות הברית כבר הכרתי כ"כ הרבה בנות גרך התוכנה הגאונית של פייסבוק שנראית ARE YOU INTERESTED?

בכלל בפילדלפיה ובדרום ג'רזי יש ים כוסיות ! וביננו, פותח השרשור, אתה בחור צעיר, תבוא, תהנה, תשתה, תזיין ותחזור לארץ עם טעם של עוד, אתה הולך להיות בברוקלין, יש ים פיק אפ ברים בווילאמסבורג, ארגזים של בחורות שנופלות מהמבטא המפגר שלנו ואחלה אווירה. אני חושב שבתקופת הזמן שלך אין למה לטייל יותר מדי, תישאר בחוף המזרחי ופשוט תהנה עד תום.

זה גם חלק מהתוכנית :wink: , אבל לא נראה לי שצריך להרחיק עד פילדלפיה בשביל כוסיות, אני מאמין שבניו יורק/פלורידה יהיו מספיק.

פורסם
גבר אמיתי לא משתמש בפייסבוק. גבר אמיתי הולך ישר אליהן הביתה, נכנס ומתחיל לדבר איתן.

ואז מקבל כדור בראש, לי יש שאט גן בבית, סתם אם מישהו יחליט להיכנס ככה סתם :)

אתרי היכרויות מומלתים בארה"ב :

http://www.plentyoffish.com

http://www.okcupid.com

ולסוטים שרוצים לראות את הבחורה בלי בגדים לפני שמבקשים טלפון :

http://www.cam4.com *

*הלינק הנ"ל יכול להכיל תכנים מיניים, בעצם מה יכול? מכיל מכיל והרבה :) אם אתה מתחת לגיל 18 ואתה נכנס ללינק המצורף יגדלו לך שערות על כף היד, ראה הוזהרת.

haters will hate

פורסם

Monopusto שאלה לי אליך לגבי הטיול המאורגן - האם נרשמת אליו מהארץ מראש או תוך כדי הטיול בניו יורק?

תודה.

הוזמן תוך כדי השהיה בניו-יורק; כמה ימים לפני מועד הטיול.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ואז מקבל כדור בראש, לי יש שאט גן בבית, סתם אם מישהו יחליט להיכנס ככה סתם :)

אתרי היכרויות מומלתים בארה"ב :

http://www.plentyoffish.com

http://www.okcupid.com

ולסוטים שרוצים לראות את הבחורה בלי בגדים לפני שמבקשים טלפון :

http://www.cam4.com *

תאמין לי אתה רציני. אולי אני אעיף בהם מבט לפני שאטוס, למרות שלא יודע כמה אמריקאיות מחפשות קשר ארוך טווח לשבועיים :-P .

*הצצתי באתרים שהבאת לי. האתר השלישי זה לא אתר הכרויות, זה ערוץ פורנו אונליין... :-o

הוזמן תוך כדי השהיה בניו-יורק; כמה ימים לפני מועד הטיול.

תודה.

יש לך במקרה המלצה לסוכנות נסיעות או משרד מקומי בניו יורק שמתעסק בכל הנושא של טיולים לדוברי רוסית (או טיולים בכלל)?

ושאלה כללית - האם כדי לנהוג בארה"ב צריך להוציא רשיון נהיגה בינלאומי בדואר, או שמספיק הרשיון הישראלי?

פורסם
תאמין לי אתה רציני. אולי אני אעיף בהם מבט לפני שאטוס, למרות שלא יודע כמה אמריקאיות מחפשות קשר ארוך טווח לשבועיים :-P .

*הצצתי באתרים שהבאת לי. האתר השלישי זה לא אתר הכרויות, זה ערוץ פורנו אונליין... :-o

בגלל זה צירפתי אזהרה :)

לגביי ה2 האחרים

אל תתבייש, תרשם שם, אתה יכול לחפש בחורות לפי איזורים, לקשר ארוך, קשר קצר, קשר קצר מאוד, אפילו אפשר למיין לפי שפה, בחורות אוהבות שמגיע גבר מחו"ל, ואני בטוח שתמצא כמה שישמחו להראות לך את העיר, כשהייתי יותר רווק וטיילתי, הייתי מוצא בחורות לפי מיקוד.

haters will hate

פורסם
מספיק הרישיון הישראלי. אין צורך ברישיון בינ"ל.

כדי לשכור רכב ולתקף את הביטוח צריך רישיון בי"ל...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

OK אני כנראה לא מעודכן לגבי ארה"ב - ב 2006 הייתי צריך להוציא רשיון בי"ל כדי לשכור.

בהולנד כנ"ל ב 2009.

הדגש פה הוא על תקפות הביטוח בעת ההשכרה, לא ההשכרה עצמה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תטייל קצת בעיירה ליד מפלי הניאגרה, מין וגאס צעצוע כזו, קטנה וחמודה, יחסוך לך נסיעה לוגאס ... האמת, וגאס זה משהו אחר אבל לא הייתי טס ספיישל רק בשביל להיות בסטריפ. אם כבר וגאס, אז להסתובב יום אחד בעיר (ממש מספיק אם אתה לא מהמר) ואז לקחת רכב לטייל במדבר. בזמנו לקחנו רכב, נסענו מוגאס לכיוון קולוראדו, הנופים בדרך מדהימים, כשהיעד הוא סכר הובר. הלוך ושוב, עצירה בבולדר (עיירה חמודה מאוד - מספיק להיות בה שעה כדי להבין מה זה באמת איכות חיים), עשינו שעה טיסה במסוק מעל האגם והסכר - יום טיול. ביומיים שלושה אפשר גם להגיע ללייק טאהו ולגרנד קניון, נופים שאין בשום מקום אחר.

חוזר לניאגרה - לא רחוק משם העיירה niagara on the lake, מאוד נחמדה עם חנויות מעניינות ולא סתם סניפי רשת סטנדרטיים. יש שם גם הרבה יקבים, לא מדהימים באיכות היין (ישראלים יותר טובים) אבל יודעים לארח וזו חוויה נחמדה.

עוד אזור מדהים ביופיו בספטמבר (אבל זה כבר יותר מדי... אולי כתחליף לווגאס אם אתה רוצה להשאר בחוף המזרחי) צפון קרולינה, העיירה אשוויל ידועה כבירת האזור המצטיין בצבעי השלכת על מורדות ההרים ובאים לשם מרחבי ארה"ב - תכיר מישהי בניו-יורק, תקח אותה לשם לטיול רומנטי... בכל מקרה עשיתי 4 ימי טיול בצפון קרוליינה בספטמבר 2005 וזה ממש לא יותר מדי, אחת המדינות היפות ביותר למי שמעדיף נוף ירוק (וגם שם יש קזינו... אינדיאני). אם תרצה פרטים על האזור הזה, יש לי איפשהו את המסלול שעשיתי, שנבנה בהמלצת תושבי האזור כך שהוא די ממצה. אפשר להגיע לשם מאזור וושינגטון בנהיגה עם עצירות (זה יותר מיום אחד) כשחלק ניכר מהדרך אפשר על כביש נהיגה אדיר שנקרא blue ridge parkway.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

זה בדיוק מה שאני מתכוון. כל עוד הכל בסדר הרשיון הישראלי מספיק; ברגע שמשהו משתבש כדאי שיהיה גם רשיון בי"ל. שני הסנט שלי.

Winston S. Churchill -

פורסם
בגלל זה צירפתי אזהרה :)

לגביי ה2 האחרים

אל תתבייש, תרשם שם, אתה יכול לחפש בחורות לפי איזורים, לקשר ארוך, קשר קצר, קשר קצר מאוד, אפילו אפשר למיין לפי שפה, בחורות אוהבות שמגיע גבר מחו"ל, ואני בטוח שתמצא כמה שישמחו להראות לך את העיר, כשהייתי יותר רווק וטיילתי, הייתי מוצא בחורות לפי מיקוד.

אני רואה אתה ממש מבין בתחום :wink: . תודה.

תטייל קצת בעיירה ליד מפלי הניאגרה, מין וגאס צעצוע כזו, קטנה וחמודה, יחסוך לך נסיעה לוגאס ... האמת, וגאס זה משהו אחר אבל לא הייתי טס ספיישל רק בשביל להיות בסטריפ. אם כבר וגאס, אז להסתובב יום אחד בעיר (ממש מספיק אם אתה לא מהמר) ואז לקחת רכב לטייל במדבר. בזמנו לקחנו רכב, נסענו מוגאס לכיוון קולוראדו, הנופים בדרך מדהימים, כשהיעד הוא סכר הובר. הלוך ושוב, עצירה בבולדר (עיירה חמודה מאוד - מספיק להיות בה שעה כדי להבין מה זה באמת איכות חיים), עשינו שעה טיסה במסוק מעל האגם והסכר - יום טיול. ביומיים שלושה אפשר גם להגיע ללייק טאהו ולגרנד קניון, נופים שאין בשום מקום אחר.

חוזר לניאגרה - לא רחוק משם העיירה niagara on the lake, מאוד נחמדה עם חנויות מעניינות ולא סתם סניפי רשת סטנדרטיים. יש שם גם הרבה יקבים, לא מדהימים באיכות היין (ישראלים יותר טובים) אבל יודעים לארח וזו חוויה נחמדה.

עוד אזור מדהים ביופיו בספטמבר (אבל זה כבר יותר מדי... אולי כתחליף לווגאס אם אתה רוצה להשאר בחוף המזרחי) צפון קרולינה, העיירה אשוויל ידועה כבירת האזור המצטיין בצבעי השלכת על מורדות ההרים ובאים לשם מרחבי ארה"ב - תכיר מישהי בניו-יורק, תקח אותה לשם לטיול רומנטי... בכל מקרה עשיתי 4 ימי טיול בצפון קרוליינה בספטמבר 2005 וזה ממש לא יותר מדי, אחת המדינות היפות ביותר למי שמעדיף נוף ירוק (וגם שם יש קזינו... אינדיאני). אם תרצה פרטים על האזור הזה, יש לי איפשהו את המסלול שעשיתי, שנבנה בהמלצת תושבי האזור כך שהוא די ממצה. אפשר להגיע לשם מאזור וושינגטון בנהיגה עם עצירות (זה יותר מיום אחד) כשחלק ניכר מהדרך אפשר על כביש נהיגה אדיר שנקרא blue ridge parkway.

תודה על ההמלצות.

לגבי וגאס - אני אהיה כמה ימים בעיר עצמה ועוד מספר ימים באיזור. מה שכן, לוגאס עצמה אני טס בעיקר כדי לצאת ולבלות בלילות. טיולים ביום זה כבר יהיה תלוי במצב שבו אני אקום בבוקר :-D .

לגבי הרשיון - אני כנראה אוציא בכל זאת. עדיף לבזבז כמה עשרות שקלים ולא להשתמש בו מאשר המצב ההפוך.

• תוכן חדש...