Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת לפטופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

SSD בתקציב הזה הוא לרוב או 64 גיגה או דור עתיק.

אז לא - בכלליות SSD זה עדיין לא סטנדרט בלפטופים ברוב החברות וברוב הדגמים.

מה שכן - אם תשאל אותי כללית - Once you go SSD ... קשה כ"כ לחזור אחורה.

אני עם מקבוק פרו 15" חזק מאוד - ועדיין הSSD על האייר הקודם גורם לי לגעגועים כל פעם שאני עובד עם כזה ל95% מהשימושים היומיומיים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הבנתי,

בקיצור רוב כנראה שSSD לא יהיה.

יש דעות על הטושיבה?

אני בהתלבטות בין הטושיבה לאחד מהט'ינקפאדים - נראה איך אני אסתדר עם העכבר שלהם

פורסם

אם אין לך בעיה עם להביא מחשב מארה"ב- אז יש פה מחשבים 13.3 אינץ' של דל לטיטיוד E6320 מעודפים.

בצד שמאל בברירת אפשרויות תבחר בכונן SSD, יש שם מחשבים בפחות מ1000 דולר והמשקל עומד על 1.65 ק"ג.

שים לב שמדובר או ב Certified Refurbished או ב Previously Ordered New (הסיווג הראשון אומר שזה מחשב מחודש- ללא נזקים קוסמטיים, זהים לחדשים ומע' הפעלה עדיין חתומה- וכל זה בהרבה יותר זול. הסיווג השני מדבר על חדשים שמסיבה כזו או אחרת הוחזרו לחנות ונמסרו לעודפים, כמובן ללא נזקים ובעלות נמוכה יותר).

הם מצויינים: מסך מט, מעבד חזק, סוללה חזקה, תאורת מקלדת, כונן מהיר כמו שד. מנסיון!

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מקפיץ

לדעתי אני אלך על ה

Toshiba Protege r700

ההתלבטות שלי האם ללכת על -1E8

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790909

או על ה-1C8

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=782523

ההבדלים שראיתי הם

i5 מול i3

500GB מול 320GB

4GB מול 3GB

הכל לטובת ה 1E8

האם יש הצדקה לשלם עוד 1000 שח על הדברים האלה?

לא לשכוח שאני צריך אותו לצורכי לימודים ולא גיימינג או משהו כזה

תודה

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

להלן החוויות שלי עם samsung q330

המחשב הגיע תקול ה touchpad לא עבד.

טלפנתי בשעה 15:00 לנותן השרות מוקד ibm (חכתי על הקו זמן ממושך) ובקשו ממני לשלוח בפקס את החשבונית (לגיטמי) ואז הם יחזרו אליי.

שלחתי להם פקס כנדרש.

למחרת בבוקר בשעה 09:30 שראיתי שלא חזרו טלפנתי שוב, אמרו לא שלחת לנו חשבונית כפי שבקשנו, שלחתי את החשבונית שנית בפקס ונשארתי איתם על הקו עד שאישרו שקבלו איתו - אין בעיה אדוני נחזור אליך.

לא חזרו...

טלפנתי למחרת (עוד יום) בבוקר- מה קורה שאלתי? עדיין לא שלחת פקס כפי שבקשנו. "הרי כבר אתמול בבוקר דברתי איתכם ואמרתם שהפקס הגיע" - אופס סליחה כבר טכנאי חוזר אליך.

אחרי שיחה עם הטכנאי בטלפון הבינו שה touchpad באמת לא תקין ואמרו לי להביא את המחשב למעבדה, כמובן שלא הסכמתי שאני צריך להיגרר ל"חור" עם מחשב חדש (אך זה כבר עניין מול החנות שבה קניתי)

אז מה היה לנו פה

1. מחשב נייד סמסונג שהגיע לא תקין - קורה, מה לעשות, זה המזל.

2. שרות לא תקין של יב"מ - זה לא בסדר שצריך לשלוח פקס פעמים והם עדיין מתעקשים שהוא לא הגיע וחוזרים אליי אחרי הרבה זמן.

מוסר השכל

1. כדאי לרכוש מחשב שיש שרות תיקונים בבית הלקוח והיום יש לא מעט חברות כאלה

2. להתרחק משרות יב"מ כמו מאש

פורסם
מתעלק.

סטודנט להנדסת מכונות, צריך להריץ בין השאר סוליד וורקס וכו'.

הידע העדכני שיש לי בנושא מחשבים רלוונטי לרכישת הנייח שלי, שכבר עבר יומולדת 4 :roll:

מה מומלץ, ובאיזה תקציב?

וגם מתחת לאיזה תקציב אפילו לא לחשוב?

יש לי בן שלומד הנדסה אוירונאוטית בטכניון. לפני מספר חודשים "נגמר" ה-HP הישן - שמלכתחילה היה קניה גרועה (מעבד AMD ZM -82 חם). רכשתי לו אסוס U35J - עם מעבד i5 (למיטב זכרוני i5-480m אבל אולי זה 460) וכרטיס מסך nVidia בנוסף לכרטיס המובנה (עם מיתוג אוטומטי ביניהם) - המחשב מצוייןם, ממלא היוטב את תפקידו עם SolidWorks ו-Matlab, וכמובן כל שאר הצרכים של בחור בן 21.

המחשב עלה כ-4 אש"ח ב-KSP בחיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נייד מעולה, דומה לאייסר שלי.

מנגנון המיתוג של נווידיה נקרא אופטימוס 2, מומלץ לא לוותר עליו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

וזה פיתוח שנעשה והוכנס ראשונה במק ד"א (מיתוג אוטומטי של השימוש ביניהם).

(גם ברמת 9400 ו9600 שהיו קיימים במקים ישנים יותר וגם בדורות הנוכחיים בין אינטל לNVIDIA)

(בכלל האסוס הזה הוא סוג של חיקוי זול גם במראה של המקלדת ועוד כמה דברים של מקבוק פרו 13", האמת הכרטיס של NVIDIA שלו כ"כ חלש שזה סוג של בדיחה שיש לו 2. ה310 הוא כרטיס מסך ברמת מובנה כמעט, ואפילו המקבוק אייר דור קודם הגיע עם כרטיס בערך פי 2 יותר חזק שנבנה על ידי NVIDIA במיוחד בשבילו כדי שיהיה חסכוני מאוד)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אז מה היה לנו פה

1. מחשב נייד סמסונג שהגיע לא תקין - קורה, מה לעשות, זה המזל.

2. שרות לא תקין של יב"מ - זה לא בסדר שצריך לשלוח פקס פעמים והם עדיין מתעקשים שהוא לא הגיע וחוזרים אליי אחרי הרבה זמן.

1. מעניין. גם הנטבוק שקניתי (סמסונג) היה לא תקין מהשנייה הראשונה (בעיות במגעי מסך) וגם עמית שלי לעבודה קנה נוטבוק סמסונג שהיה לא תקין מהשנייה שהופעל (והוחלף בחדש).

2. חוסר יעילות של הפקידות זה הרע במיעוטו. בקרוב אשלח את הסמסנוג שלי לתיקון ואז אתרשם בעצמי גם משירות IBM. ובכל מקרה, כשתסיים הסאגה שלי עם טלדור (שירות אייסר) אכתוב בפירוט - ותראה ממה באמת כדאי להתרחק. חוזרים מאוחר וצריך לפקסס פעמיים - הייתי מתחלף בכיף!

:turn-l:
פורסם

הטושיבה בחירה מעולה ואני מתפלא שבארץ הוא לא תופס.

אצלי במשרד אני עם טושיבה בתור מחשבים ניידים כבר 4 שנים.

לא נתקלתי בבעיות אמינות.

בנוסף יש להם את האחריות המורחבת שכוללת שבר נזק ואובדן ואחד המנהלים אצלנו ששכח את המחשב על גג הרכב הגיע עם החלקים וקיבל מחשב חדש.

בנוגע לR700 - בכמעט אותו מחיר יש את הדגם החדש R830. מעבד חדש לוח חדש וכרטיס מסך חדש של אינטל OB שעובד מעולה לא פחות מהרבה כרטיסי מסך יעודיים אחרם בניידים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעלה שוב את השרשור מהאוב.

עדין לא רכשתי מחשב ועכשיו נכנס מחשב חדש לתמונה

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=802227

באמת שאני כבר מבולבל ולא יודע במה לבחור

מה דעתכם על המחשב? אין לי נסיון עם ניידים של אסוס ואני לא מכיר אנשים עם מחשבים כאלה

הפרש של כמעט 1000 ש"ח מהטושיבה, ומעבד חזק יותר + כרטיס גרפי לא מובנה, משקל של 1.66

• תוכן חדש...