Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר השרשור המיותר הזה ממשיך - אז אני מאוד אוהב את ה- C5 החדשה, ולדעתי יש בה משהו הרבה יותר "נקי" ו- "אצילי", ועם זאת ג'נטים קרביים. חבל רק שהיכולת שלה לא משלימה את כל התמונה כמו שצריך, אם כי לאחרונה זה השתפר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה לדבר על רכב יפה זה מיותר בפורום רכב ?

אני רק מקווה שאלפא רומיאו יחקו גם בזה את ב.מ.וו ולא ישנו את הקו העיצובי של ה159 כמו שב.מ.וו לא שינו כל כך את ב.מ.וו. סדרה 3

פורסם

ה-159 אכן אחת הסדאן היפות שנעות על הכביש. יש בה הרמוניה אסטתית יוצאת דופן. ומי מכם נתקל בגרסת הסטיישן שלה הוא עוד יותר בר מזל - הסטיישן היפה ביותר בעולם, נקודה.

ה-A5, על אף שהיא יפהפיה בעיני, לא משחקת באותו מגרש - היא קופה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אם ללכת בכיוון של הרב חן, אני משוגע על העיצוב של פורד אסקורט מסוף שנות השמונים. לאבא שלי היתה אחת כסופה שלא הייתי מתנגד למצוא ולשפץ.

יש אחת נוסעת ברחוב שבו אני גר, נדמה לי מ-83'. אם אתה בעניין, אני יכול להשאיר לו על החלון פתק בשבילך.

ועל כך נאמר: "גם יפה, גם קופה" :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא כרגע אלעד, תודה. אני אעדכן אם וכאשר אלך על זה.

אגב, השרשור עשה לי חשק לחקור קצת יותר לעומק את עולם האלפא :lol:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
ה159 באמת משהו מיוחד.

הצליח להם לאיטלקים.

שבוע שעבר עשיתי נסיעת מבחן על ה159 2.2 האוט'.

הרכב נוח ומוצק וההגה טוב בכמה רמות מזה המוכר לי מהלאון או מהאוקטביה (שלא נדבר על הביזיון של האקסנט).

למנוע דווקא יש צליל מחרמן וכח לא חוסר יחסית.

רק להסתכל עליה עושה טוב.

עידן

אני לא יודע אל איזה צליל מחרמן אתה מדבר אבל ל2.2 יש צליל שלא מאוד שונה ממאזדה 3 לעומת זאת ל3.2 יש צליל מגה מחרמן

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
גם ה-GT ,הבררה והספיידר בעלות עיצוב דומה ל-159, והן מדהימות לא פחות.

אין שום קשר בין הGT ל159.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם
ה-159 אכן אחת הסדאן היפות שנעות על הכביש. יש בה הרמוניה אסטתית יוצאת דופן. ומי מכם נתקל בגרסת הסטיישן שלה הוא עוד יותר בר מזל - הסטיישן היפה ביותר בעולם, נקודה.

נראה לי שהתכוונו לA5 ספורטבק שהיא סדאן

פורסם

2006-Alfa-Romeo-159-Sleek-and-US-Ready-J-640.jpgalpha-romeo-brera-by-2_460x0w (1).jpgalfa-romeo-gt-coupe-1_132.jpg

לי דווקא הן מאוד מזכירות אחת את השניה והשלישית. נכון שה-GT מעט שונה, אבל העיצוב הכללי דיי דומה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אגב, השרשור עשה לי חשק לחקור קצת יותר לעומק את עולם האלפא :lol:

אל תעשה את זה. אלפא זה כרטיס בכיוון אחד - מרגע שנכנסת לזה, אתה לא תוכל לצאת. שלא תגיד אח"כ שלא ידעת :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יקירי, אתה מדבר עם מישהו עם סיכת לוחם סיטרואן C5 עם רקע אדום :bigcry:

אני מקווה שעוד 2-3 שנים זה יהיה אקטואלי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני לא יודע אל איזה צליל מחרמן אתה מדבר אבל ל2.2 יש צליל שלא מאוד שונה ממאזדה 3 לעומת זאת ל3.2 יש צליל מגה מחרמן

אני לא טוען לרגע שהצליל קרוב לזה של ה3.2 אבל כמו מאזדה 3?

ניקוי אוזניים לא מזיק אף פעם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני לא טוען לרגע שהצליל קרוב לזה של ה3.2 אבל כמו מאזדה 3?

ניקוי אוזניים לא מזיק אף פעם.

עידן

היה לי את הרכב הזה שנתיים. יש לו צליל הכי מעפן בעולם.

תשמע GTI תראה מה זה צליל.

פורסם
אל תעשה את זה. אלפא זה כרטיס בכיוון אחד - מרגע שנכנסת לזה, אתה לא תוכל לצאת. שלא תגיד אח"כ שלא ידעת :wink:

חחח לאחר שמכרתי 147 2.0 ואמרתי לעצמי שלא אקנה עוד אלפא (מסיבות מובנות לאדם שפוי),

מצאתי את עצמי רוכש שוב אלפא ונהנה מגירגורי המנוע כל פעם מחדש.. מתי זה ייגמר אני שואל את עצמי? צודק אלעד בדבריו.

:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...