Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית יהלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:lol: בגירה הרגת אותי.

במקרה שלי אני עוד לא מתחתן אמי שתחיה החלום שלה זה טבעת יהלום

אז רוכש לה את זה ליום הולדת הקרב ובא.

בשביל כזה דבר, ממשכנים תת*ת!!!

כל הכבוד!

התגובה שלי כמובן נכתבה לפות"ש.

אגב, אני לא הצעתי נישואין אפילו עם טבעת פלסטיק, האמת היא שאני מניח שהתרבות הזו של להציע נישואין עם טבעת באה מאותה תרבות שהביאה לנו לימוזינות לפרום אבל עניינית, אנחנו לא נוצרים ולא ערבים, מי בכלל מיתארס ומי מציע נישואין עם טבעת? זה מהסרטים של הוליווד, לא מכיר את זה מהתרבות שלנו אבל אני כבר זקן, אולי היום זה אחרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוסד האירוסין הזה נראה לי הזוי. לא יודע, צריך החלטה משותפת וביצוע, בלי כל מיני ברקים ורעמים. אבל אני עוד יותר זקן, כל מוסד טקסי הנישואים ומה שסביבם נראה לי גוזמה ובזבוז מוחלטים. שלא לדבר על הודעות save the date שנה מראש. בשבילי זה דווקא סיבה לתכנון עוד טיול לחו"ל באותו זמן, מעדיף להוציא את כספי על משהו שאני נהנה ממנו, לא אולם, אוכם ורעש שאני סובל מהם*.

*כמובן שקרובי משפחה מדרגה ראשונה מוחרגים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...