Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cervin vega hed 12 vs cvr

Dani93
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון אני מצטער על ריבוי הפוסטים בזמן האחרון ,אני פשוט כול פעם מקבל עצות חדשות מאנשים ולכן לא סגור עדיין אז סליחה על כך.

אז אחרי בדיקה באמת רצינית הבנתי שבתקציב שיש לי לסאב+תיבה שזה בערך 800 שקל בלחץ ה kicker cvr ו ה cervin vega hed 12 הם האופציות הטובות ביותר שיש.

אז מה לדעתכם עדיף משניהם ?(אם חשוב הסגנון מוסיקה אז בעיקר היפ הופ וטראנסים)

אני גם פתוח להצעות יד שנייה אבל מעדיף באיזור ירושלים ורק אם במצב באמת טוב כי ברור לי שביד שנייה יש דברים הרבה יותר טובים אבל מפחיד קצת שאין אחריות.

חוץ מזה אם אתם יודעים על חנות באיזור ירושלים שהייתם ממליצים לעשות דרכה תקנייה ונחשבת לאמינה אשמח לשמוע עליה.

ודבר אחרון אם תוכלו להמליץ לי על הגברה שתתאים לסאבים הנ"ל ,אם זה מגבר רגיל או מונבלוק כי יש לי חבר שמציע לי תמונו שלו

pioneer GM7300M בתוספת קאבל +התקנה של הסאב והכול באיזור ה 400 שקל ואז יצא לי בול בתקציב שלי שהוא בערך 1200 לסאב+תיבה +מגבר והתקנה.

תודה רבה לעוזרים

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

kicker cvr עושה הרבה רעש ומושך את הבאס מתאים להיפ הופ יותר

servin vega מנגן יותר מדויק לוא מושך את הבאסים מתאים יותר לאלקטרו

זה לפחות ההתרשמות שלי מההשוואה שביצעתי לפני רכישת הסאב שלי

השאלה לאיזה סגנון אתה יותר מתחבר תינסה לגשת לאחת החנויות ולשמוע זו הדרך הכי טובה להחליט מאשר להקשיב להצעות של אנשים שלכל אחד יש את הטעם שלו

פורסם

אתה תצתרך מגבר מתאים לCVR.

CVR זה לשירים שחורה היפ הופ. זה סאב SPL היה לי אותו הרבה זמן במה שהסאב לא טוב זה מזרחית טראנס ואלקטרו הוא לא משתלב טוב.

אם אתה שומע שחורה הCVR זה ההסאב בשבלך!

שי.

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

הסרווין ווגה קצת פחות חזק אך יותר מדויק מה CVR.

יש לך עוד אפשרויות, שאני אישית הייתי מעדיף, כמו הרץ ES300, או GZ שיש ביד שניה ועוד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ב800 ש"ח לא הייתי קונה CVR בעוד שיש לך סאבים ברמה גבוהה כמו ההרץES300 ו ה DLS KW12 ועוד אופציות טובות כמו פולק אודיו ועוד הכל ענין של בחירה נכונה לכסף שלך ! אם תצטרך עזרה מיקצועית אשמח לעזור !

פורסם

בואנה תגידו אתם מכירים חנות שמוכרת את ה CVR, אני פשוט לא מצליח למצוא חנות שמוכרת ועשיתי כבר מלא טלפונים.

גולף 99 ידנית 8)

• תוכן חדש...