Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע קלריון CZ500 ומורל טמפו מקדימה (ללא מגבר בינתיים), אהבתי את הטמפו והצליל של המורל אבל חסר לי קצת באס וכרגע סאב זה לא אופציה.

יש הצעות ל6X9 שמפיקים באס טוב ועמוק בלי טוויטרים רוצחים או 6X9 שהם סאבים (נראה לי ששמעתי על זה)?

התקציב 800 ש"ח ושוב אני ללא מגבר כרגע כי הטמפו נשמעים לי טוב אז אני מעדיף משהו עם נצילות גבוהה.

תודה.

פורסם

היה לי טמפו מקדימה ללא מגבר.

הסאונד היה סביר.

שהוספתי את הטמפו האחוריים

התוצאה שהתקבלה היא לא פחות ממדהימה לטעמי

וגם יוסי אמר שהסאונד מאוד מפתיע בהתחשב בעובדה שלא שמתי מגבר.

מה שכן צריך HU של 50 MOSFET.

צריך לעלות בסביבות 500-600

פורסם

יש לי טמפו מקדימה ללא מגבר והסאונד טוב מאוד מבחינתי (הקלריון עושה פלאים!), רק חסר טיפה באס. אז כנראה שטמפו.. תודה רבה.

פורסם

זוג של פוקל בדיוק בתקציב שלך, נתתי כאלה לאחי אחלה ואני חייב לציין שלא מצאתי עוד 6*9 טובים כאלה...

בברכה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...