Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש צפון 15.7

yonihawks
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היה אחלה מפגש מאוד מאוד נהנתי לראות את כולם ואת השדרוגים הרבים של כולם.

היו הרבה חברה חדשים והיה מאוד מהנה ומעניין.

אני ועוזי נשארנו עד 23:00 ממש לא להאמין, ישבנו ועשינו נסיונות על הרכב שלי, עשינו שינוי למיקום של הטוויטרים שלי וקצת משחק בגיינים וחיתוכים ואני ועוזי ככה:shock2:, מעל שעתיים אחנו רק בוחנים דיסק אחרי דיסק וזה נשמע לא להאמין, בחיים לא יצא לי לשמוע מערכת שנשמעת כל כך טוב.

סך הכל מפגש מאוד מוצלח וטוב.

נתראה במפגש הבא בצפמרכז הקרוב.

יוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה מפגש מעולה עם כמות רבה מאוד של אנשים ומערכות מעניינות !!

היה גם נחמד ליראות את החבר'ה הקבועים, שלא מפסיקים להשתדרג, ולהוסיף כל מיני רכיבים שונים ומשונים ( ביניהם גם מוטי, שבכל פעם יש לו מידים, וופרים וטוויטרים שונים ואף אחד לא מבין מה הוא מנסה להנדס באוטו :lol: ).

לצערי אני סוגר שבת במפגש צפמרכז, מקווה שתהנו לכם.

ניתראה במפגשים הבאים.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה מפגש טוב לדעתי, שמחתי להכיר את יוני ( אני זה הבחור עם המאזדה 3 ) שנתן לי לשמוע את המערכת המדהימה שלו ודיי עזר לי למצוא את מקור הבעיה של המערכת שלי ( טוויטרים שרופים :o ).

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוני זה ידוע שהמערכת שלך זו ה-מערכת בארץ

וכולנו שואפים להגיע לרמתה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוני, תן לי לנחש - מיקמתם את הטוויטרים מחוץ לרכב

:-P:-P:-P

סתם סתם - מתוך סקרנות לאיפה הם מכוונים עכשיו ומה המיקום שלהם? במקרה מכוונים אחד כלפי השני או השמשה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדלת

:-D

אני רואה שהתיבות עפו - מזל טוב

והמיקום של הטוויטר הגיוני - התדרים הקצרים שלו מגיעים מהר יותר לאוזן - לשים את המיד לפניו נראה לי הגיוני מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי במפגש היה מאוד נחמד פעם ראשונה שאני הגעתי למפגש מסוג כזה היה סבבה לגמרי,מישהו יודע אם הבחור אם הגאלנט הכסופה והמושקעת גולש פה?,ואיך קוראים לבחור אם הכריזמה הכסופה?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוני, אפילו שתגיד שאני סתם ממציא אבל חשבתי אתמול על המיקום הזה לטוויטרים שלך פשוט חשבתי שהמיד שלך יסתיר אותם יותר מידי, מצד שני זו אולי דרך לרסן אותם.

עכשיו נשאר לך לעשות קוסמטיקה רצינית!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה מפגש מעולה עם כמות רבה מאוד של אנשים ומערכות מעניינות !!

היה גם נחמד ליראות את החבר'ה הקבועים, שלא מפסיקים להשתדרג, ולהוסיף כל מיני רכיבים שונים ומשונים ( ביניהם גם מוטי, שבכל פעם יש לו מידים, וופרים וטוויטרים שונים ואף אחד לא מבין מה הוא מנסה להנדס באוטו :lol: ).

לצערי אני סוגר שבת במפגש צפמרכז, מקווה שתהנו לכם.

ניתראה במפגשים הבאים.

באמת לא מבין את המוטי הזה, בסוף אנחנו נשב אצלו ברכב על הפיבר.:hihi:

אבל תאמת (כלומר את האמת) הפעם שומעים אצל מוטי עם הזאפקו החדש מדהים אין מה להגיע, לא צריך טוויטרים אצלו בכלל אני בהלם איך המידים שלו מנגים בלי טוויטרים שהם על הדשבור ב-on axis.

שאלתי אותו אם זה סקנדינביה:lol: כי המיד שלו דומה, אבל הוא אומר שלא.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך מידריינג' טוב שיכול לטפס עד אזור ה17K - אתה לא זקוק לטוויטרים, אבל רצוי שיהיה לך אקולייזר טוב...

כבר יותר מפעמיים נוכחתי לדעת שטוויטר במקרים מסויימים פשוט מיותר ובשני מקרים בכלל לא שמתי לב שהוא לא פועל - במקרה אחד גם אף אחד אחר לא שם לב, במקרה השני - מה לעשות, אני פולני! :-P

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוני-נהיית לי מומחה לסקנדינביות? 8)

ליאור יש לי פתרון בשבילך, רוצה לשמוע טוב כמו אצלי?

--------------------------------

----------------------------------

-------------------------------

אז בוא נתחלף.:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...