Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מת על שרשורים הומוריסטים:-)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יוני-

אני אוהב את ההתעקשות שלך.ככה גם אני .

הוופר דורש תיבה.נקודה! שום כיוונים,שום חיתוכים,שום פאזות,שום גיינים יוציאו ממנו את המיטב. אומנם ניתן על ידי "משחקים" שונים לעשות את המיטב כרגע,אבל הוא ממש לא סלחן לגבי אופי ההתקנה.הסאונד רחוק כמזרח ומערב מהתיבות שהוופרים היו בהם והסאונדהמדהים שנתנו לעומת הדלתות שבהן הם נמצאים.אני גורם להם עוול בל יתואר עם האילוצים בהם הם מותקנים.

אילו היו לי את התיבות שלך,לא הייתי חושב פעמיים ושלוש במקומך.אין לי ספק שבבניות העכשויות שלך ברכב היית נהנה ומגיע לאורגזמת אודיו סקאנדינבית.

---------------------------------------------------------------------------------------------

אדי-

אתה צודק לגמרי.ניתן להגיע עם מיד טוב וכיוון נכון לחוסר צורך בטויטרים.אם לא הייתי שומע באותו יום אצל שרול -שחיבר רק את הוופר והמיד של סקנדינביה-הייתי חושב שאתה משוגע.הלסת פשוט נפלה לי מתמהון ופליאה וכל כך נהניתי אז שהיום זה פשוט חלום באספמיה להגיע לאותה רמה.ואני חוזר ומדגיש-זה היה ללא טויטרים! :shock:

ליאור

פורסם

וגם ללא סאב :)

אבל תמיד צריך לזכור שיש הבדל בין לנגן לבין לנגן מעולה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ליאור, יוני

הסקנדינביות היחידות שיכולות להביא לי אורגזמה אלו הן:

http://www.plunderguide.com/top-12-scandinavian-girls/

תכירו את אנה פאלצ'י יקיריי...

http://www.plunderguide.com/anna-falchi/anna-falchi-1/

אני בטוח שאין בן אדם אחד כאן שלא זכה להכיר את התמונה הזו שלה... :

http://www.plunderguide.com/anna-falchi/anna-falchi-8/

תבקש מאליקו לכבות ברכב שלו את הL1V2 שבעיניי רק מפריעים - L8+L3 ואני פשוט נמסתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אליקו זאת לא חוכמה גדולה.הוא מוציא גם מרדיו תדיראן וסט סיני של 5 ואט איכות שרבים מאיתנו רק חולמים עליה. :lol:

ואדי,אדי יקר שלי.איך ניחשתי שאת תשובותיך תחזק עם דוגמאות שאין עליהן עוררין....:wink:

פורסם
אליקו זאת לא חוכמה גדולה.הוא מוציא גם מרדיו תדיראן וסט סיני של 5 ואט איכות שרבים מאיתנו רק חולמים עליה. :lol:

ואדי,אדי יקר שלי.איך ניחשתי שאת תשובותיך תחזק עם דוגמאות שאין עליהן עוררין....:wink:

אני עדיין עדין - אני יודע שהלב שלך חלש :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמע, זה לא פורום משאבות...

:-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...