Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר הגיוני לרכב- כמה שאלות.

tomerm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

חבר מחפש DS.(הפעם זה באמת חבר ולא אני..)

הוא פשוט אוהב את הרכב הזה אבל לא ממש מבין באספנות ולכן אמרתי לו שאשאל כאן.

אני לא רוצה שיקנה מתוך לחץ ומבלי לחשוב יותר מדי.

הוא מצא שתיים ורוצה לדעת כל מיני שאלות:

ברור שאין דבר כזה "מחיר הגיוני" וכל אחד יכול לדרוש מה שבא לו על הרכב שלו אבל בכל זאת:

1. האם אפשר להעריך מחיר ל DS שנת 70-72

משופצת כמו חדשה, אין מכות/שריטות, רפוד חדש, המכניקה עובדת כולה יש אפילו מזגן .

2. האם יש מחירון בכלל לרכבים כאלו?

3. בד"כ מורידים מהמחיר על רכבים כאלו?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי שאלות שכשאני ניצב ליד השועל, גורמות לי לחייך.

הראשונה, כמה הוא סוגר. כל תשובה שאתן, לא תהיה מספיק טובה לשואל. מעט מידי, בהתאם לגילו ומצבו - הוא לא "שווה".:?

מהר יותר - אני יוצר "בדאי"...:oops:

השנייה, נגזרת של הראשונה, כמה הוא שווה.

ואענה לך ברצינות. לי, הוא שווה הרבה. יותר מכל ג'יפ ישן אחר, מאותו יצרן ומאותו בציר. גם בגלל הסיפור של הג'יפ במלחמת העולם השנייה ובעיקר מלחמת העצמאות שלנו.

בנוסף לסיבות הרגילות כגון : שיפצתי כמה שיכולתי במו ידי והשאר בעלי מקצוע מצוינים, קניתי חלקים רבים בחו"ל ואת כל זה אפשר לכמת.

מה שאי אפשר לכמת, זו הנוסטלגיה האישית שיש לי אליו. אבא שלי נסע על ג'יפ כזה. מעניין, גם סבא של הילדים שלי, נסע על ג'יפ כזה בדיוק ולכן גם הם מחוברים אליו אישית. והנתונים האלה, מעלים בעיני את הערך של הג'יפ.

שורה תחתונה, יש מחירונים בינלאומיים כמו "קראוס" וכן מחירונים באנט. שם תוכל לברר כמה שווה רכב כזה, על פי מצבו, בחו"ל.

עכשיו תוסיף את הפרוצידורה של להביא אותו לכאן, מבלי לשכוח לשלם את כל המיסים ובלי לדעת בוודאות מה אתה קונה.

זה יהיה בדיוק המחיר שתרצה לשלם על רכב שאתה אוהב.

עכשיו, חפש אחד כזה למכירה ותראה שהמחיר שלו, בדרך כלל, הגיוני.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...