Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי איגניס 2006.

יד ראשונה בליסינג.נהג פרטי. 60 אלף ק"מ. שנתיים וחצי.

נקנה ע"י אישה שעשתה איתו עוד 28 אלף ק"מ עד היום.

סה"כ 88 אלף ק"מ נכון להיום.

יש לו רצועת טיימינג ולא חגורת טיימינג. (אורך חיים יותר ארוך?)

כנף הוחלף.

טסט לחצי שנה.

צבע אדום.

מחיר מבוקש 42 אלף ש"ח. (יכול להיות שאפשר להוריד עוד אלף או אלפיים שקל).

הרכב לאשתי. (יש לי רכב מעבודה).

אנחנו מקווים שהרכב יעשה בין 12-15 אלף ק"מ בשנה. לא יותר.

מה דעתכם?

בתודה מראש!

פורסם

ממליץ בחום, רכשתי לאחותי את הרכב ומידיי פעם יוצא לי לנהוג עליו כאשר אני לא רוצה להזיז מנוע 2.0 בתוך העיר.

לגבי הטיימינג - רצועה וחגורה זה אותו דבר, אתה מתכוון לשרשרת. וצודק - אורך חיים ארוך יותר וגם פחות כאבי ראש בטיפולים גדולים.

כנף שהוחלפה - קורה, הרכב בעל פח מאוד עדין וכל נגיעה קטנה ברכב מקמטת לפח את הצורה. לאחר בדיקה במכון מורשה תראה שהכל תקין ותתקדם.

לגבי המחיר אני לא יכול לייעץ ספיציפית להרגע היות ולא הצצתי במחירון בימים האחרונים. מה שכן - קח את חישוב המחירון ותוריד 20% מערך הרכב. מעבר לזה תבדוק שהרכב אכן מטופל כמו שצריך ואין צורך ביישור קו במוסך (חוות דעת אשר כדאי לקבל ממוסך מורשה של סוזוקי)

אם אני לא טועה רמת גימור הליסינג לא הייתה GLX, כלומר הרכב יהיה ירוד באיבזור. מה שאכן חיובי בו זה שהוא מאוד חמוד קטנטן ואף זריז. בנוסף מאוד חסכוני.

לגבי הצבע - בחירה "מעולה" של צבע...

Confidence In Motion

פורסם

ערב טוב

לי אישית היה ניסיון של כשנתים עם סוזוקי איגניס 02. אמנם יש הבדל ניכר בשנתונים, אך אתן את דעתי על הרכב שהיה ברשותי. אתחיל עם הדברים הרעים, הרכב לא חסכוני, בממוצע בדרך משולבת (70% ביעירוני 30% עירוני) היה עושה 1 ל-11, במקרה הטוב. בתוך העיר עם מזגן היתי מקבל משהו כמו 1-9. אמינות לוקה בחסר, בתקופה שהיה אצלי, הרכב ראה הרבה מוסך. אתה בטח חושב שכל זה נבע מאחזקה לקויה, אך אקדים ואומר כי הרכב תמיד טופל לפי הספר במוסך מורשה בלבד ובזמן. פנים הרכב ספרטני בטירוף, פלסטיקה זולה. בעת המכירה, נתגלו בעיות בגיר, במנוע, באטם ראש, נזילות ומה לא. כנראה שהרכב לא אמור להחזיק יותר מעשר שנים על הכביש. דברים טובים, הרכב מרגיש זריז למדי, נוחות ממוצעת ו.. טוב, נגמרו היתרונות. כמובן יתכן כי נפלתי על דגם "פגום".

בהצלחה ברכישה, בדוק היטב את הרכב, שקול אולי אלטרנטיבות דומות (יאריס \ פונטו שמורה \ סיריון).

פורסם

רכב בינוני מינוס (מינוס). עדיף אפילו דייהטסו סיריון מהדור הקודם (2005 ומטה) עם מנוע 1.3. או לחילופין לשקול קניית מיני חדשה בעזרת מימון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...