Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני חייב להגיד שכנראה אין לך ילדים, צדקתי? לא שאני מצדיק, אבל אין לך מושג מה זה להוריד ילד בבוקר שאתה צריך לרוץ לעבודה, וברור שלא תחפש חניה בכל האזור. אבל עוד יגיע היום שתדבר סינית כל בוקר שתיקח את הילדים לגן.

טיפוסי שאתה ישראלי טיפוסי שרק מה שוגע לו עצמו מטריד אותו.

לפותח השרשור, מדובר על החלטה מטומטת של פקחית, אבל אלו החיים ואף אאחד לא יתן לך גיבוי. חבל על המשפט.

רק למי שלא מסוגל לשים את עצמו במקומו של אחר הכל ברור. רק אתה ממהר לעבודה, רק לך יש ילדים להוריד בגן. כל השאר יחכו עד שתואיל להעיף את האוטו שלך מאמצע הכביש.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במידה והיה מדובר בגן פרטי שמבחירה שמתי את ילדתי שם - מילא

אך מדובר בגן ותיק של נעמ"ת היחיד בשכונה.

לעבור את הכבישים הסואנים עם הילדה נראה לי מסוכן יותר מפקח :shock:

מה שמכעיס הוא ההסדר שהפקחים מדברים עליו ולכן אני מוכן ללכת למשפט (הטרחה של המשפט לא שווה לי את הכסף שהדוח עולה אך יש לי כאן עקרון)

ידוע כי קיימים הסדרים המוסדרים בתמרור ומורים על היתר הורדה בלבד ליד בתי ספר וכדו', כאן נגמרו השלטים ?

מהכירות של ה"היתר" הזה אז אין אחד כזה!!! מה שיש זה הוראה לא פורמלית לא לקנוס רכבים באיזור גני ילדים ובתי ספר בשעות הבוקר ובשעות הצהריים אז הנה התשובה שלך, העייריה הולכת לקראת לנהגים(למרות שאני לא מבין למה) אבל בבית המשפט ה"היתר, הזה לא שווה כלום שמה חוקי התנועה נמשכים כהרגלם.

פורסם
במידה והיה מדובר בגן פרטי שמבחירה שמתי את ילדתי שם - מילא

אך מדובר בגן ותיק של נעמ"ת היחיד בשכונה.

לעבור את הכבישים הסואנים עם הילדה נראה לי מסוכן יותר מפקח :shock:

מה שמכעיס הוא ההסדר שהפקחים מדברים עליו ולכן אני מוכן ללכת למשפט (הטרחה של המשפט לא שווה לי את הכסף שהדוח עולה אך יש לי כאן עקרון)

ידוע כי קיימים הסדרים המוסדרים בתמרור ומורים על היתר הורדה בלבד ליד בתי ספר וכדו', כאן נגמרו השלטים ?

סליחה לחצות כביש וחצי זה לא סיכון,ובגלל שחסכת את זה , הדו"ח מגיע לך ובצדק.

החוק לא לצידך במשפט,חבל על הזמן שלך ושל השופט שגם ככה לא חסר לו עבודה.

פורסם
הוא לא "הוריד את הילדה בגן".

הוא החנה את הרכב, נעל אותו, לקח את הילדה, נכנס לגן, שהה שם זמן מסויים ואז חזר.

זו לא עצירה לרגע.

מי שעושה עבירה שלא יתפלא שמקבל עונש.

פעם הבאה גם יבוא לפה מישהו שגנב רמזור אדום כי "מיהר להוריד את הילד בגן".

מה ההבדל? הרי גם הוא היה לחוץ להוריד את הילד ולנסוע כבר למשרד (לתשומת ליבך eransh1).

ולגבי מה אני רוצה שיעשה - בדיוק את מה שאני עושה אם אני צריך להיכנס לרגע למשרד הפנים (לא, אין לו תחליף) - מוצא חניה במרחק של כמה דקות משם, עושה את הסידורים שלי וחוזר.

ואם כבר אני נורא ממהר לעבודה, שם את האוטו 5 דקות מול משרד הפנים באדום לבן, נכנס פנימה לסדר משהו, יוצא ומוצא דו"ח - לא בא לפורום להתבכיין על זה.

אני אסכים איתך רק בגלל שבקטע הפורמאלי אתה צודק.

אבל יש "אבל", כי אומנם אין תחליף למשרד הפנים, אבל לא טענתי לתחליף הזה, למשרד הפנים אתה יכול ללכת לחנות באיזשהו חניון, או להגיע במונית. וזה התחליף לאותו אדום לבן שאליו התכוונתי.

שם, הסיפור עם גן הילדים, למרות שהחוק יהיה איתך, אני הייתי מוותר לו בקלות.

בלחצי היום יום ומצב התחבורה, להגיע לגן ילדים שבו אין חניה מוסדרת להורים, גם אם הם צריכים להיכנס לכמה דקות לגן, נראה לי לא הוגן בעליל ומייצר עשרות עבירות מאותו הסוג באותה הנקודה בכל יום.

זה ילד, ולא יעזור לאף אחד, כל הורה ייקח את ילדו עד לפתח הגן.

ואם יש שם אדום לבן, אז כנראה שאעצור באדום לבן בלית ברירה, כי זה לא הגיוני פשוט.

(כן כן אני יודע שהוא נכנס פנימה, אני בטוח שהוא לא הלך לשחק לגו שם, זה היה בטח משהו פורמאלי והכרחי שקשור לילד).

למה להקשות על האזרח אם אפשר להיות פרקטי ולהקל עליו?

כי אפשר, וזו הסיבה.

אופנוען

פורסם
ואני חייב להגיד שכנראה אין לך ילדים, צדקתי? לא שאני מצדיק, אבל אין לך מושג מה זה להוריד ילד בבוקר שאתה צריך לרוץ לעבודה, וברור שלא תחפש חניה בכל האזור. אבל עוד יגיע היום שתדבר סינית כל בוקר שתיקח את הילדים לגן.

טיפוסי שאתה ישראלי טיפוסי שרק מה שוגע לו עצמו מטריד אותו.

לפותח השרשור, מדובר על החלטה מטומטת של פקחית, אבל אלו החיים ואף אאחד לא יתן לך גיבוי. חבל על המשפט.

אם אתה ממהר ומדבר סינית - צא 5 או 10 דקות מוקדם יותר. תקום בבוקר 5 או 10 דקות מוקדם יותר ותהיה רגוע.

ליד הבית שלי יש שלושה גני ילדים ובית ספרת בעבר היה שם ברדק והורים היו עוצרים באמצע הרחוב להוריד את הילדים שלהם.

הרחוב כמובן צר וחד סטרי, אבל יש שני מגרשי חניה במרחק של 50 מטר מכל אחד מהמוסדות האלה - ועדיין ההורים מתעצלים לעמוד שם. התוצאה היא שבשעה שמונה בבוקר יש בלגאן לא נורמלי ברחוב, הדיירים לא יכולים לצאת לעבודה וההורים צופרים בלחץ כי כבר שמונה ויש צלצול.

אחרי מספר פניות לעיריה ולמשטרה בנושא הזה העמידו ברחוב הזה שוטר אחד ויחיד. מאז שהוא שם נעשה שקט.

פתאום ההורים כבר לא עומדים באמצע הכביש להוריד את האוצר שלהם, פתאום אין צפיות ואין גם עומס, ופתאום שני המגרשים האלה משמשים את ההורים בשביל להוריד את הילד וללוות אותו לבית הספר / לגן.

מבחינתי האישית הייתי שמח אם כל אחד מפורעי החוק האלה (יש שם תמרור עצור ליד בית הספר ובכל זאת ההורים הלחוצים נכנסים לצומת תוך כדי התעלמות בוטה ממנו ומשאר התנועה כדי שהאוצר שלהם לא יאחר. מזל שיש שם גם משמרות זה"ב שמכריחות את ההורים לעצור) היה מקבל דו"ח על הפרעה לתנועה / רעש לציבור או כל סעיף אחר - אבל אני מוכן להסתפק באותו לובש מדים שפשוט גורם לכך שיהיה סדר ברחוב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מסכים עם כולכם, תאמינו או לא אך אם הייתה חנייה בתשלום לא הייתה לי בעיה בכלל אך הגאונים בעיריית ירושלים הכשירו מגרש חנייה יחידי עם 12 מקומות חנייה ליד מרכז מסחרי המשרת מאות צרכנים כולל סניף מרכזי של שופרסל.

גם אם תנסו חזק חזק אין חנייה.

טענתי היא שמשהו שהופך לנורמה שמעלימים ממנה עין = תקנה שהציבור לא יכול לעמוד בה.

ובמקרים כאלו - ניתן להשיג משהו.

ה 250 ש"ח הללו לא ישנו לי כלכלית, אני כבר עזבתי את ירושלים חי ועובד באזור המרכז אך מוכן לעלות לירושלים, לבזבז יום עבודה ולו כדי לתקן את החלמאות של עיריית ירושלים ומערכת האכיפה.

החלמאות היא שהופכים את כולם לעבריינים מבלי לתת אופציה אחרת, וזה דבר עקרוני.

אני על עקרונות נלחם.

מקווה שלא אתבזה לשווא.

פורסם
"אוטיזם מוטורי" ישראלי טיפוסי. משווה את הסיכון האישי שלך בחצית כביש לזה של קבלת דו"ח. חס וחלילה להשוות את הסיכון שבחצית כביש לסיכון שנגרם כתוצאה מחניה לא חוקית שמסתירה שדה ראיה או מפריעה לתנועה, וכמובן שום יכולת להתייחס להשלכה שלה על אחרים, מה שחשוב זה אתה, הסיכון שלך, והדו"ח שלך.

אתה יותר מצודק.

אוסיף ואומר, שחלק מהאוטיזם הזה, זה לצאת ברגע האחרון מהבית (ולא לקום קצת יותר מוקדם) או עצלנות לשמה לחפש חנייה חוקית קצת יותר רחוקה. תופעות ישראליות ידועות (כמובן עשיתי הכללה גסה, ועמכם הסליחה).

מי שפוחד לחצות את ה"כבישים הסואנים" (ולחסום שדה ראיה וכיו"ב - אין לו בעייה) - אדרבא - שישלם גם ישלם את הדו"ח שיקבל.

גם אני אב לילדים, וגם אני לקחתי אותם ברכב, מהגן, ולא יצא אף פעם מצב שהחניתי אז בצורה לא חוקית (תוספת - וזה היה ע"י בית המשפט בת"א במעון ויצו, מי שמכיר). אז יוצא להחנות לפעמים קצת יותר רחוק. אז מה?!

alfa 156 2.5.

פורסם

בקיצור פורום משפטי שלם ואין תגובה אחת ראויה לשמה ממישהו שבאמת יש לו ידע משפטי בנושא

כאן המקסימום שקיבלתי זה תגובות בנוסח "אוטיזם מוטורי" או תקום שעה קודם. בראייתי תגובות אלו לא לרמה של האתר.

אין טענות לגופו של עניין בדבר נורמה מוכרת ומאושרת בדיעבד וכן אין התייחסות משפטית / תקדימית לנושא הגעה לפקח תוך כדי כתיבת הדו"ח.

חשבתי שיהיה כאן סטנדרט מקצועי לפחות כמו בפורום טכני בו יש בעלי מקצוע אמיתיים שמחווים דעה.

תודה לאלו שגילו אמפטיה - אכן לא הכל הולך לנו תמיד לפי התכנון, אתה יכול לקום שעה קודם, לנסוע עד לגן ואז הילדה מקיאה את כל תכולת קיבתה על עצמה ועל האוטו - ואז חזרה הביתה, החלפת בגדים, ניקוי כסא בטיחות וחזרה לגן....

מי שלא מזדהה עם זה - כנראה השאיר את העבודה לבת זוגתו :)

פורסם
הגעתך למקום לפני סיום רישום הדו"ח היא עניין מקרי שלא משנה לדו"ח.

לפקחית אסור להפסיק לרשום דו"ח באמצע (למנוע האשמות בשוחד), והעיריה לא מחוייבת לבטל את הדו"ח היות והעבירה בוצעה בפועל, השיקול האם ללכת לקראתך הוא כולו שלה.

אין היתר שלא מסומן בתמרור!!

לכן "ההיתר" של הפקח הוא אולי הבנה בלבד שבשעות מסויימות בהם מביאים את הילדים לגן לא מקפידים על האדום לבן.

עצתי לך שלם ובקש לבטל את הדיון.

יוסי

כנראה שאתה סובל מראיה סלקטיבית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רוצה עצה "משפטית"?

תגיע למשפט ישאלו אותך "מודה בעבירה" "מודה בעבירה לא מודה בעובדות" "לא מודה"

אני מניח שתך על מסלול "מודה בעבירה ולא בעובדות"

לא משנה מה תגיד תחטוף את ה250 ש"ח ואם יהיה שופט רחמן לא תחטוף הוצאות.

אני לא נכנס בכלל לדיון של מי צודק כי כל צד צודק.

אבל חוק זה חוק ואין זה מתפקיד בית המשפט לפתור מצוקת חניה בירושלים.

פעם הבאה קח בחשבון שיקולי חניה כשאתה רושם את ילדיך למוסד חינוכי.

אני רק יכול לספר לך שבמקום בו אני מתגורר (לא בארץ) מול הגן היהודי יש זיגזג כפול צהוב (שזה אומר שלא תעיז אפילו לחשוב לעצור שם). החניה היא ממול (100 מטר הליכה). "אנחנו הישראלים" משתינים בקשת על החוק המקומי ומחנים מול הגן. בימים שיורד גשם (טרופי חזק!!!) זה עוד הגיוני לחנות מול הגן אבל כשלא יורד גשם אין סיבה אמיתית מלבד עצלות (כולל שלי, אני מודה!) המשטרה המקומית שלא נוטה לגמישות דווקא "מחליקה" חניות של כמה דקות בשעות הבוקר. אז נכון שנדרשת גם קצת גמישות של המערכת אבל זאת לא חובה. לדעתי שלם את הקנס, אין הרבה מה לעשות בעניין מלבד לפנות לעיריה ולנסות להגיע לפתרונות באופן חוקי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ישה, אתה פיספסת את מה שהוא כתב.

FAZER - אתה חוצפן גדול !

כביכול אתה מצטט משהו שלא כתבתי בכלל !

גועל נפש לנסות להציג אותי בצורה כזו ולהכניס דברים לפי (או למקלדתי)

לגבי שאר העונים - שכנעתם אותי שאין לי קייס ואין לי מה לחפש במשפט, הצדק לא איתי.

מה עושים כעת ? כיצד מבטלים משפט ?

בברכה

יוסי

פורסם
אני אסכים איתך רק בגלל שבקטע הפורמאלי אתה צודק.

אבל יש "אבל", כי אומנם אין תחליף למשרד הפנים, אבל לא טענתי לתחליף הזה, למשרד הפנים אתה יכול ללכת לחנות באיזשהו חניון, או להגיע במונית. וזה התחליף לאותו אדום לבן שאליו התכוונתי.

שם, הסיפור עם גן הילדים, למרות שהחוק יהיה איתך, אני הייתי מוותר לו בקלות.

בלחצי היום יום ומצב התחבורה, להגיע לגן ילדים שבו אין חניה מוסדרת להורים, גם אם הם צריכים להיכנס לכמה דקות לגן, נראה לי לא הוגן בעליל ומייצר עשרות עבירות מאותו הסוג באותה הנקודה בכל יום.

זה ילד, ולא יעזור לאף אחד, כל הורה ייקח את ילדו עד לפתח הגן.

ואם יש שם אדום לבן, אז כנראה שאעצור באדום לבן בלית ברירה, כי זה לא הגיוני פשוט.

(כן כן אני יודע שהוא נכנס פנימה, אני בטוח שהוא לא הלך לשחק לגו שם, זה היה בטח משהו פורמאלי והכרחי שקשור לילד).

למה להקשות על האזרח אם אפשר להיות פרקטי ולהקל עליו?

כי אפשר, וזו הסיבה.

בהרבה גני ילדים יש סידור שנקרא "נשק וסע" (kiss and go) מול הגן (ראיתי אפילו שלט "נשק וסע!"), שזו בעצם תורנות של הורים שעומדים בבוקר בפתח הגן, כך שכל שאר ההורים רק צריכים לעצור ל5 שניות, וההורה התורן מלווה את הילד מהרכב את תוך הגן. וכך הנהג לא צריך בכלל לצאת מהרכב.

אם למישהו יש סידורים (בגן, במשרד הפנים, או רק לקנות מים מינרליים ותחתונית ריחנית בשופרסל) אז שימצא חניה חוקית או ימצא חניה באדום-לבן שעולה 250 שקל. זה המצב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כתוב לתובע העירוני שלאחר שיקול דעת נוסף והתייעצות עם גדולי התורה :lol:אתה מבקש לשלם את הקנס המקורי ולסיים בכך את התביעה.

סביר שיסכימו לכך , אם לא ביום המשפט עם התובע במקום, או אם הוא לא יסכים אז לבקש זאת מהשופט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טוב

מסתבר שמערכת החוק מאוד יעילה בגביית כספים

התקשרתי למזכירות בית המשפט לעניינים מנהליים בירושלים

הודעתי על חוסר רצון לעלות למשפט ועל רצון לשלם

לקחו פרטי כרטיס אשראי בטלפון ופיניטו לה קומדיה.

ובמילים אחרות - סוף פסוק.

אגב, היום אני לוקח את הבת על אופניים - פחות זמן נסיעה, פחות פקקים, פחות דלק וללא קנסות חניה :)

תודה בכל מקרה לעונים ולמסייעים

יוסי.

• תוכן חדש...