Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה ממהר ומדבר סינית - צא 5 או 10 דקות מוקדם יותר. תקום בבוקר 5 או 10 דקות מוקדם יותר ותהיה רגוע.

ליד הבית שלי יש שלושה גני ילדים ובית ספרת בעבר היה שם ברדק והורים היו עוצרים באמצע הרחוב להוריד את הילדים שלהם.

הרחוב כמובן צר וחד סטרי, אבל יש שני מגרשי חניה במרחק של 50 מטר מכל אחד מהמוסדות האלה - ועדיין ההורים מתעצלים לעמוד שם. התוצאה היא שבשעה שמונה בבוקר יש בלגאן לא נורמלי ברחוב, הדיירים לא יכולים לצאת לעבודה וההורים צופרים בלחץ כי כבר שמונה ויש צלצול.

אחרי מספר פניות לעיריה ולמשטרה בנושא הזה העמידו ברחוב הזה שוטר אחד ויחיד. מאז שהוא שם נעשה שקט.

פתאום ההורים כבר לא עומדים באמצע הכביש להוריד את האוצר שלהם, פתאום אין צפיות ואין גם עומס, ופתאום שני המגרשים האלה משמשים את ההורים בשביל להוריד את הילד וללוות אותו לבית הספר / לגן.

מבחינתי האישית הייתי שמח אם כל אחד מפורעי החוק האלה (יש שם תמרור עצור ליד בית הספר ובכל זאת ההורים הלחוצים נכנסים לצומת תוך כדי התעלמות בוטה ממנו ומשאר התנועה כדי שהאוצר שלהם לא יאחר. מזל שיש שם גם משמרות זה"ב שמכריחות את ההורים לעצור) היה מקבל דו"ח על הפרעה לתנועה / רעש לציבור או כל סעיף אחר - אבל אני מוכן להסתפק באותו לובש מדים שפשוט גורם לכך שיהיה סדר ברחוב.

ההבדל ביננו הוא אחד - אני מבין את ההורה. אני לא חושב רק על עצמי בניגוד אלייך.

אם תקרא שוב את תגובתי , תראה שאמרתי שהדו"ח לא יבוטל, ואני לא מצדיק - אך מבין אותו.

הרמת לי להנחתה, מול הבית שלי , ממש על היציאה מהשער החשמלי של החניה יש שני גני ילדים (אשמח גם לתת לך כתובת בפרטי שתוודא), כל בוקר מהומת אלוהים שם מ07:30- 08:00. אז מה? העיריה הכשירה שם ארבעה מקומות חניה שמותר לעצור רק להורדת הילד לחמש דקות. נסה לחשוב, 50 ילדים שמגיעים, כלומר 50 הורים , 50 רכבים.

בוא נקרא שוב את מה שכתב פותח השרשור, הוא לא זרק את האוטו באמצע הכביש וחסם את כל התנועה והכל על הז...ן שלו!, הוא עמד באדום לבן. הוא לא הפריע לי, לך או לשלווה הקוסמטית של הייקום.

אם היה מדובר על מלכודת משטרתית שמוצבת בכביש דו/ תלת מסלולי מהיר ופתוח והיתה צדה נהגים בשביל הכסף, כי כולם נוסעים שם מהר, חצי פורום פה היה צועק ש"מחפשים את הנהגים" ו"כולם נוסעים שם מהר"ו" שיתעסקו איפה שבאמת יש בעיה".

אבל שמדובר על מקום קבוע שפקחית עומדת שם מתוך מטרה ללכוד הורים כי ברור לה שאין ברירה וככה היא תמלא את הפנקס מהר ותלך לשתות קפה, אז אותו הורה הוא עבריין המאה.

והטפשות...אוי הטיפשות... להשוות את זה למעבר ברמזור אדום? אולי תשוו את זה לשוד מזויין גם?

לי אין בעיה, כאמור הגן של הבן שלי מול הדלת של הבית, אבל אף אחד לא ישכנע אותי שמי שכותב תשובות כאלו יש לו ילדים שמתמודד איתם בבוקר, או שגן הילדים נמצא ברחוב שבו אין אף פעם חניה, והצדיק "קם חמש דקות מוקדם יותר" או "מסתובב עד שהוא מוצא חניה חוקית".

זה כמובן מוציא מהכלל גם הורים שהם נבלות, שאני רואה שזורקים את האוטו על המדרכה לדוגמא בלי לדפוק חשבון לאף אחד

ואחרים עם עגלות צריכים לרדת לכביש עקב כך. לאלו צריך לשרוף את הרכב.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...