Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

החניתי את רכבי באדום לבן בסמוך לגן הילדים של הבת שלי. (מדובר על שכונת קרית יובל בירושלים)

לגן אין חניה משלו בכלל ואין דרך להוריד את הילדה עם העגלה בסמוך לגן.

פקח הסביר לי שניתן להעמיד את הרכב עד השעה 0900 בבוקר ברחוב ולא לקבל קנס בגלל הגן.

העמדתי כאמור את הרכב במקום האמור ויצאתי לגן. לצערי התעכבתי בגן עד השעה 0910.

בהגיעי לרכב ראיתי פקחית רושמת דו"ל לרכב - הסברתי לה את המצב והיא הסבירה שהיא כבר התחילה לרשום את הדוח ואין מה לעשות. היא תרשום על גבי הדוח שהגעתי לרכב תוך כדי שהיא רושמת ויבטלו לי את הדוח בעיריה.

האמנתי וחיכיתי שהיא תסיים לכתוב. וראיתי שהיא מציינת זאת בפנקס הדוחות (כתוב מאחורי הדוח המקורי על גבי העותק שנשאר בידיה.

שלחתי מכתב ביטול לעיריה והיא לא הסכימה לבטל.

לאור זאת ביקשתי להישפט וקיבלתי (אחרי שנה בערך) זימון לחודש אוגוסט.

שאלתי היא - האם קיימת עילה לביטול דוח במידה והגעתי לפני שהפקח סיים לכתוב אותו ?

תודה

יוסי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגעתך למקום לפני סיום רישום הדו"ח היא עניין מקרי שלא משנה לדו"ח.

לפקחית אסור להפסיק לרשום דו"ח באמצע (למנוע האשמות בשוחד), והעיריה לא מחוייבת לבטל את הדו"ח היות והעבירה בוצעה בפועל, השיקול האם ללכת לקראתך הוא כולו שלה.

פורסם

בדומה ל"היתר" חניה ליד הקיוסק, ליד דוכן מפעל הפיס, ליד משרד הפנים, ליד בית המרקחת, ליד חנות החלפים לרכב, ליד סניף הדואר, וליד "לחם ארז".

אין הבדל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תשלם. ופעם הבאה אל תחנה באדום לבן, גם אם זה אומר ללכת כמה מטרים ברגל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תודה לעונים

לגבי ה"היתר" - זהו היתר שנאמר לי בצורה פורמאלית ע"י פקח חנייה

שאלתי אם מישהו מכיר - לא מכירים - לא חייבים לענות.

תודה בכל מקרה

יוסי

פורסם
שלום !

החניתי את רכבי באדום לבן בסמוך לגן הילדים של הבת שלי. (מדובר על שכונת קרית יובל בירושלים)

לגן אין חניה משלו בכלל ואין דרך להוריד את הילדה עם העגלה בסמוך לגן.

פקח הסביר לי שניתן להעמיד את הרכב עד השעה 0900 בבוקר ברחוב ולא לקבל קנס בגלל הגן.

העמדתי כאמור את הרכב במקום האמור ויצאתי לגן. לצערי התעכבתי בגן עד השעה 0910.

בהגיעי לרכב ראיתי פקחית רושמת דו"ל לרכב - הסברתי לה את המצב והיא הסבירה שהיא כבר התחילה לרשום את הדוח ואין מה לעשות. היא תרשום על גבי הדוח שהגעתי לרכב תוך כדי שהיא רושמת ויבטלו לי את הדוח בעיריה.

האמנתי וחיכיתי שהיא תסיים לכתוב. וראיתי שהיא מציינת זאת בפנקס הדוחות (כתוב מאחורי הדוח המקורי על גבי העותק שנשאר בידיה.

שלחתי מכתב ביטול לעיריה והיא לא הסכימה לבטל.

לאור זאת ביקשתי להישפט וקיבלתי (אחרי שנה בערך) זימון לחודש אוגוסט.

שאלתי היא - האם קיימת עילה לביטול דוח במידה והגעתי לפני שהפקח סיים לכתוב אותו ?

תודה

יוסי

יוסי ,מטרת הדוח היא בין יתר השיקולים להרתיע מלעמוד באדום .

בסקר שנערך נתגלה בברור שמי שהוזהר ולא נקנס חזר לחנות שם.

פורסם

אין היתר שלא מסומן בתמרור!!

לכן "ההיתר" של הפקח הוא אולי הבנה בלבד שבשעות מסויימות בהם מביאים את הילדים לגן לא מקפידים על האדום לבן.

עצתי לך שלם ובקש לבטל את הדיון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בדומה ל"היתר" חניה ליד הקיוסק, ליד דוכן מפעל הפיס, ליד משרד הפנים, ליד בית המרקחת, ליד חנות החלפים לרכב, ליד סניף הדואר, וליד "לחם ארז".

אין הבדל.

אתה חייב להודות שאי אפשר להשוות את כל המקומות שציינת, שלהם אפשר למצוא תחליף, או לתכנן אותם רק לאחר חניה גם אם במרחק מסוים, להורדת הילד בגן ילדים.

זה הילד שלו, מה אתה רוצה שיעשה?

שייתן לו ללכת בכבישים מרחוב אחר כי היה אדום לבן?

שאם השעה 9:00 עברה אז שיחזיר אותו הביתה?

החיים עגולים, לא מרובעים, קורים בהם דברים ואם ביום יום הוא הגיע עד 9:00 היום הוא הגיע מעט אחרי 9:00, למה זה צריך לעשות הבדל?

אם אני הייתי העירייה הייתי מוותר לו, כי מה שהוא טוען הגיוני והוא חלק מהחיים הסבירים שיקרו גם לך ולי.

וגם אנחנו לא נהיה עבריינים שמגיע להם דו"ח.

אופנוען

פורסם

אני חייב להגיד שכל התירוצים האלו של הורים שמביאים ילדים לגן מרגיזים אותי.

ליד הבית של אמא שלי יש גן שפועל ברחוב צר, שמשני צידיו חונות מכוניות, וההורים מרשים לעצמם לעצור את האוטו באמצע הרחוב (בדאבל פארקינג כזה שאף רכב לא יכול לעבור), וכשמעירים להם התירוץ הקבוע (לפעמים בצעקות) הוא "מה אתם רוצים, איפה אני אוריד את הילד לגן?". תארו לכם מה קורה בבוקר טיפוסי כשכל ההורים ממהרים להוריד את הילדים בגן.

פורסם

במידה והיה מדובר בגן פרטי שמבחירה שמתי את ילדתי שם - מילא

אך מדובר בגן ותיק של נעמ"ת היחיד בשכונה.

לעבור את הכבישים הסואנים עם הילדה נראה לי מסוכן יותר מפקח :shock:

מה שמכעיס הוא ההסדר שהפקחים מדברים עליו ולכן אני מוכן ללכת למשפט (הטרחה של המשפט לא שווה לי את הכסף שהדוח עולה אך יש לי כאן עקרון)

ידוע כי קיימים הסדרים המוסדרים בתמרור ומורים על היתר הורדה בלבד ליד בתי ספר וכדו', כאן נגמרו השלטים ?

פורסם

ספר לנו איך נגמר המשפט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
במידה והיה מדובר בגן פרטי שמבחירה שמתי את ילדתי שם - מילא

אך מדובר בגן ותיק של נעמ"ת היחיד בשכונה.

לעבור את הכבישים הסואנים עם הילדה נראה לי מסוכן יותר מפקח :shock:

מה שמכעיס הוא ההסדר שהפקחים מדברים עליו ולכן אני מוכן ללכת למשפט (הטרחה של המשפט לא שווה לי את הכסף שהדוח עולה אך יש לי כאן עקרון)

ידוע כי קיימים הסדרים המוסדרים בתמרור ומורים על היתר הורדה בלבד ליד בתי ספר וכדו', כאן נגמרו השלטים ?

"אוטיזם מוטורי" ישראלי טיפוסי. משווה את הסיכון האישי שלך בחצית כביש לזה של קבלת דו"ח. חס וחלילה להשוות את הסיכון שבחצית כביש לסיכון שנגרם כתוצאה מחניה לא חוקית שמסתירה שדה ראיה או מפריעה לתנועה, וכמובן שום יכולת להתייחס להשלכה שלה על אחרים, מה שחשוב זה אתה, הסיכון שלך, והדו"ח שלך.

פורסם
אני חייב להגיד שכל התירוצים האלו של הורים שמביאים ילדים לגן מרגיזים אותי.

ליד הבית של אמא שלי יש גן שפועל ברחוב צר, שמשני צידיו חונות מכוניות, וההורים מרשים לעצמם לעצור את האוטו באמצע הרחוב (בדאבל פארקינג כזה שאף רכב לא יכול לעבור), וכשמעירים להם התירוץ הקבוע (לפעמים בצעקות) הוא "מה אתם רוצים, איפה אני אוריד את הילד לגן?". תארו לכם מה קורה בבוקר טיפוסי כשכל ההורים ממהרים להוריד את הילדים בגן.

ואני חייב להגיד שכנראה אין לך ילדים, צדקתי? לא שאני מצדיק, אבל אין לך מושג מה זה להוריד ילד בבוקר שאתה צריך לרוץ לעבודה, וברור שלא תחפש חניה בכל האזור. אבל עוד יגיע היום שתדבר סינית כל בוקר שתיקח את הילדים לגן.

טיפוסי שאתה ישראלי טיפוסי שרק מה שוגע לו עצמו מטריד אותו.

לפותח השרשור, מדובר על החלטה מטומטת של פקחית, אבל אלו החיים ואף אאחד לא יתן לך גיבוי. חבל על המשפט.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אתה חייב להודות שאי אפשר להשוות את כל המקומות שציינת, שלהם אפשר למצוא תחליף, או לתכנן אותם רק לאחר חניה גם אם במרחק מסוים, להורדת הילד בגן ילדים.

זה הילד שלו, מה אתה רוצה שיעשה?

שייתן לו ללכת בכבישים מרחוב אחר כי היה אדום לבן?

שאם השעה 9:00 עברה אז שיחזיר אותו הביתה?

החיים עגולים, לא מרובעים, קורים בהם דברים ואם ביום יום הוא הגיע עד 9:00 היום הוא הגיע מעט אחרי 9:00, למה זה צריך לעשות הבדל?

אם אני הייתי העירייה הייתי מוותר לו, כי מה שהוא טוען הגיוני והוא חלק מהחיים הסבירים שיקרו גם לך ולי.

וגם אנחנו לא נהיה עבריינים שמגיע להם דו"ח.

הוא לא "הוריד את הילדה בגן".

הוא החנה את הרכב, נעל אותו, לקח את הילדה, נכנס לגן, שהה שם זמן מסויים ואז חזר.

זו לא עצירה לרגע.

מי שעושה עבירה שלא יתפלא שמקבל עונש.

פעם הבאה גם יבוא לפה מישהו שגנב רמזור אדום כי "מיהר להוריד את הילד בגן".

מה ההבדל? הרי גם הוא היה לחוץ להוריד את הילד ולנסוע כבר למשרד (לתשומת ליבך eransh1).

ולגבי מה אני רוצה שיעשה - בדיוק את מה שאני עושה אם אני צריך להיכנס לרגע למשרד הפנים (לא, אין לו תחליף) - מוצא חניה במרחק של כמה דקות משם, עושה את הסידורים שלי וחוזר.

ואם כבר אני נורא ממהר לעבודה, שם את האוטו 5 דקות מול משרד הפנים באדום לבן, נכנס פנימה לסדר משהו, יוצא ומוצא דו"ח - לא בא לפורום להתבכיין על זה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...