Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב הסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בסביבות חצות נגנב לי מהבאגז' סאב JBL GT5-1204BR באזור חוף פולג בנתניה, הבחנתי בכך ברגע שעליתי לאוטו והרמקולים לא עבדו...שפתחתי את הבאגז' הוא היה ריק :-( והRCA היו מנותקים מהמגבר (כנראה שגם אותו תכננו לגנוב).

ידוע לכם על מקרים נוספים באזור?

האם יש טעם להגיש תלונה? האם יקחו טביעות אצבע?

נ.ב

אם כבר אנחנו בנושא ויש לכם מחליף יותר טוב בתקציב דומה של 500-700 (כולל תיבה) אתם מוזמנים להמליץ.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

מצטער לשמוע על המקרה שלך צריך לתלוש את הידיים לאנשים כאלה!

בתקציב שלך יש כמה סאבים שניתן יהיה להביא,יש גם יד 2 תראה שם אולי יש איזה מציאה(ולא חסר מציאות)

Scan Speak

פורסם

איזה רכב יש לך ואיך פתחו את הבאג' לדעתך?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

בוקר טוב אני מצטער בשבילך

בהחלט יש טעם להתלונן

ישנם המון מקרים שמוצאים כמויות של רכוש מהסגנון הזה שנגנב ומאוחסן במחסנים באזור המשולש

במקרה כזה הם קוראים לאנשים להגיע לזהות סחורות רק בעקבות התלונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...