Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בכיוון מערכת Clarion CZ309A

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכל העוזרים

לפני שבוע קניתי מערכת לאוטו

Clarion CZ309A

Morel Dotech Ovation 6

Infinity REF475A

GTO1202D JBL

מחיר = 3200 ש"ח

הסאב עושה את עבודה כמו שצריך אפילו יותר מידי, אני מבקש עזרה בכיוון המערכת ככה שישמעו צליל נקי שמגבירים

ושישמעו גם את הסאב כמו שצריך

כי מה שקורה עכשיו זה כשאני מגביר לא שומעים כמעט את השיר ושומעים הרבה את הבומים

* עוד שאלה בנוסף, התקינו לי אותה ובהתחלה שמעו רעשים מהרמקולים, המתקין חיבר משתיק רעשים לסאב ובאמת הרעשים פסקו

אבל כשמנמיכים עד הסוף ל 0 ווליום אז ניתן עדיין לשמוע טיפה טיפה רעש רציתי לשאול אם זה נורמלי :)

תודה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הציוד לא רע בכלל

אני אישית לא אוהב את הסאב בגלל שהוא סאב שטלתני ומאוד משמעותי ברכב וזאת ללא שום קשר לסאונד (סטייל פיוניר)

אבל עדיין הציוד בכללותו לא רע

זה שיש לך רעשים זה "נ" גדול למתקין

רעשים לא צריכים להיות והפיתרון הוא בטח שלא פותר במשתיק רעשים

אני לא אומר שלא יכולים להיות רעשי מנוע אני רק אומר שעם ציוד כזה הפיתרון של רעשי מנוע הוא בשיפור ההתקנה ולא במשתיק שהוא בעצם מנחית תדרים מסויימים וכך בעצם מנטרל את הרעש אבל באותה מידה הוא גם מסרס את הסאונד

לגבי זה שהסאב משתלט על הרכב זה בגלל שהמגבר זקוק לכיוון טוב יותר ונכון יותר

בגדול אני הייתי חוזר למתקין מבקש פירוק המנחת או המשתיק ותיקון הסאונד כולל כיוון כשאתה יושב ברכב

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה רכיבים באחלה מחיר.

רעשים- אולי אם תפרט יותר נוכל לעזור לך.

באס משתלט- יש לך שליטה על עוצמת הסאב דרך הר"ד, תנמיך אותו משם עד שתקבל איזון בין הרמקולים לסאב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...