Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השארתי את הרכב לבד בצ'מפיון לטיפול שמנים... כמה אני צריך לפחד?

נאמר לי שאי אפשר שלקוח יהיה נוכח בזמן הטיפול בגלל שאין ביטוח על הלקוח במקרה שקורה משהו (נשמע בולשיט בעיניי).

לכאלה שמוכרים עם השירות של צ'מפיון - במקרה של נזילה, איבוד מים \ שמן, ירידה בביצועים או התנהגות רעה בכללי של האוטו אחרי הטיפול, יש עם מי לדבר?

ובנוסף, 1090 ש"ח לטיפול החלפת שמנים ופילטרים - מוגזם?

פורסם

תראה, אם מתחילים עם פרנויה אין לדבר הזה סוף.

נאמר והיית נישאר ליד הרכב בעת הטיפול, אתה יודע איזה סוג של שמן מנוע שמו ברכב (עזוב את מה שמספרים לך, אתה אפילו לא רואה את החבית מימנה ניגר השמן)? אתה יודע אם פילטר השמן מקורי או מזויף (שמעתי שבענף המוסכים התופעה קיימת )?

בקיצור - אני מקווה שהבנת את הנקודה, אם אינך מאמין במוסך, אז תחליף אותו שאלמלא כן לא יהיה סוף לחששות.

גם במוסך שיש בו אמון מלא, אני נוהג בסוף הטיפול ולפני היציאה מהמוסך לעשות בדיקת נוזלים מדוקדקת ולו בשל החשש שבעת העבודה המכונאי חשב על הדייט בערב ולא על הרכב שהוא מטפל בו.

מעבר לכך - הרכב נישאר במוסך לביצוע הטיפול ללא כל פיקוח מצידי.

פורסם

לא חושב שזאת בעיה רק של ביטוח. בכל זאת מוסך זה מקום שמועד לתאונות עבודה עם הרבה כלים ומכוניות שנוסעים בשטח קטן, עולים ויורדים מליפטיים, כלים כבדים על הרצפה וכו'. אם כל אחד יעמוד ליד האוטו שלו ו"ייעץ" או יבדוק את המכונאי שמטפל הם לא יצליחו לעבוד ויעשו מכונית אחת ביום. אין יותר מדי מה לעשות אם אתה לא סומך על המוסך שלך. מצד שני, למדתי להיזהר ממוסכניקים סחבקים מדי כי אלה ה"מהנדסים" הכי גדולים שיש.

• תוכן חדש...