Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה קניתי ריחן מסונול ב23 שקל לבנדר פצולי וזה כמו בושם צנצנצת כזאת ובה יש כמו שמן ו3 מקלות שמפיצות את הריח

הבושם נשפך לי על הדאשבורד ובאותו רגע לא התייחסתי לזה והמשכתי לנסוע שזה מטפטף למחרת שקמתי זה יצר מלא כתמים שרופים כאלה

ניסתי להוריד את זה עם המון חומרים ולא הצלחתי אתם מכירים חומר חזק במיוחד חומר מיוחד לדברים כאלה

תמונה של מה שקרה http://www.siz.co.il/my/jghht3nzjdzn.jpg

תגדילו מי שלא רואה זה כמו כתמים לבנים שנדבקו לי בדאש בורד מה עושים הפצולי זה כמו בושם כזה שנשפף תודה מראש

פורסם

נראה כאילו זה "אכל" לך את הפלסטיק

לא יודע אם ניתן לתקן אולי תנסה למרוח על האזור חומר "סקאי"

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אני מזהה שמדובר בחלק העליון של מאזדה 3 נכון ?

אם כן יהיה יותר זול למצוא חלק כזה מפרוק ולא חסר מאשר לנסות לתקן זאת ,

זה בסך הכול החלפה של כמה ברגים .

יוסי

פורסם
אני מזהה שמדובר בחלק העליון של מאזדה 3 נכון ?

אם כן יהיה יותר זול למצוא חלק כזה מפרוק ולא חסר מאשר לנסות לתקן זאת ,

זה בסך הכול החלפה של כמה ברגים .

יוסי

כן אתה צודק זה חלק עליו של מאזדה 3 כמ הזה עולה כזה חלק מפרוק כמו שאתה אומר ואיפה אני מוצא אנשים שמתעסקים בפירוק

פורסם

לפני שאתה הולך לפירוק לחפש חלקים.

תנסה את המוצר "STP - Son Of A Gun". הוא מחזיר ברק למשטחים ברכב, ועושה פלאים לעיתים.

ניתן לרכוש אותו בדרך כלל מאייס/אוטודיפו, הום סנטר.

פורסם

חיים לא רוצה להיות המבשר רעות אבל אין לך שום סיכוי לתקן זאת מלבד לצבוע אצל צבעי או להחליף חלק לחדש.

חבל על הכסף שתשפוך עד שתגיע לזה.

ודבר שני - יש לך סדק בקליפת הדשבורד לייד חיישן קרני השמש.

• תוכן חדש...