Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323 GLX שנת 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל לקנות מאזדה 323 שנת 2003 לאחר שקראתי עליה ביקורות טובות. אני מתלבט בין דגם הסדאן 323 לבין הדגם של 5 דלתות (323F) (דגם 323F מושך אותי יותר בגלל דלת תא המטען הגדולה שלא מגבילה אותי בהכנסת אופניים או דברים אחרים). אשמח לדעת:

1. האם בדגם ה-323F גם יש LX ו- GLX ?
  2. האם 323F זה דגם מבוקש, כך שבעתיד יהיה לי קל למכור אותו ?
  3. ב-323F, האם כשמורידים את המושבים האחוריים נוצר משטח ישר ?
  4. האם לתא המטען של ה-323F יש כיסוי שמבודד אותו מפנים הרכב ?
  5. כאשר הרכב עומד בשמש, בתא המטען של ה- 323 הטמפרטורה נמוכה יותר מתא הנוסעים כך שאפשר להשאיר מצלמה או מכשיר אלקטרוני אחר. האם כך הדבר גם עם 323F כששמים לו את הכיסוי של תא המטען ?
  6. אשמח לשמוע הערות בונות

תודה,

אייל

פורסם

למרבה הצער, עם ישראל חובב סדאן ולכן 99 אחוז מהדגמים שנמכרו כאן הם כאלו ולא האצ'באק, למרות שהאחרון נותן פונקציונאליות משופרת. בדומה לסדאן, יש LX ו-GLX. LX שימש בעיקר השכרה/ליסינג.

לגבי שאר השאלות, תאלץ להגיע לראות רכב כזה או לבקש ממישהו ברחוב שפשוט יאפשר לך להציץ בתא המטען.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כאשר הרכב עומד בשמש, בתא המטען של ה- 323 הטמפרטורה נמוכה יותר מתא הנוסעים כך שאפשר להשאיר מצלמה או מכשיר אלקטרוני אחר. האם כך הדבר גם עם 323F כששמים לו את הכיסוי של תא המטען ?

תיקח את הרכב לנאס"א ושם יסבירו לך, ועכשיו באמת, נראה לך שמישהו פה עושה בדיקות הזויות כאלה עם רכבו?!

פורסם
למרבה הצער, עם ישראל חובב סדאן ולכן 99 אחוז מהדגמים שנמכרו כאן הם כאלו ולא האצ'באק, למרות שהאחרון נותן פונקציונאליות משופרת. בדומה לסדאן, יש LX ו-GLX. LX שימש בעיקר השכרה/ליסינג.

לגבי שאר השאלות, תאלץ להגיע לראות רכב כזה או לבקש ממישהו ברחוב שפשוט יאפשר לך להציץ בתא המטען.

תיקון טעות פטאלי שלי: LX כמובן שימש להשכרה, ליסינג...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

האם בדגם ה-323F גם יש LX ו- GLX ?

כמעט כל דגמי F הם עם מנוע 1800 בתצורת GLX. בשנה האחרונה הביאו גם דגם 1600 יכול להיות שהוא היה בתצורת LX

ב-323F, האם כשמורידים את המושבים האחוריים נוצר משטח ישר ?

לא ישר לגמרי. יש זווית

האם לתא המטען של ה-323F יש כיסוי שמבודד אותו מפנים הרכב ?

יש מכסה למטען אם לזה התכוונת

כאשר הרכב עומד בשמש, בתא המטען של ה- 323 הטמפרטורה נמוכה יותר מתא הנוסעים כך שאפשר להשאיר מצלמה או מכשיר אלקטרוני אחר. האם כך הדבר גם עם 323F כששמים לו את הכיסוי של תא המטען ?

אכן הטמפרטורה בתא המטען נמוכה יותר, אך בחיים לא השוואתי את זה לטמפרטורה בתא מטען של מכונית SEDAN.

בכל מקרה, לא ניסיתי להשאיר מכשירי חשמל בשמש בתא המטען
:)
נראה לי אכזרי

מקווה שעזרתי...

רומן

• תוכן חדש...