Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי חזק!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן אני כרגע מחפש רכב מסחרי חדש כמובן

שיהיה עם הספק של לפחות 150 כ"ס או באיזור הזה ,

הרכב אמור להחליף פורד סוואנה שהייתה בשימוש , אבל עקב עלויות דלק מאוד גבוהות (ולמרות המנוע והשלדה החזקים) יש לי בעיה עם עלויות דלק וכמויות תדלוק הרכב.

לכן אני מחפש רכב מסחרי חזק מספיק (נסיעות כל יום בתוך ת"א ) עם עדיפות לגיר אוטומטי ושיהיה לו ארגז גדול לפחות כמו של פורד סוואנה (אפשר גם טיפה יותר גדול אבל בטווח הגודל הנ"ל).

בתודה מראש,

פורסם

מה זה פורד סוואנה? אולי התכוונת ל GMC/שברולט סוואנה או לפורד אקונוליין ?

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

התקציב עומד על איזור ה 200-240 אלף שח כולל מע"מ.

אין צורך בהסעת נוסעים , וזה נועד בעיקר להובלת סחורות (אספקה טכנית)

פורסם

שברולט סילברדו קצר !!!, הקצר כמובן יחסי לסילברדו הרגיל ושלא לדבר על זה שהרכבים האלה פטורים ממע"מ ודמי שווי שימוש, אגרות הרישוי שלהם נמוכות ב- 40% ואף ההוצאות עליהם מוכרות מהק"מ הראשון.

וכבון שישאר לך עודף - מחיר התחלתי 184,900 ש"ח

פורסם

כנראה לא רשמתי מספיק פרטים

מדובר ברכב להובלת סחורה , הוא חייב להיות סגור ,

הרכב שכרגע שמתי עין עליו הוא היונדאי i800.

עד כה הוא הכי חזק שראיתי ועומד בטווח המחיר.

כמו כן הרכב צריך להיות אוטומט.

פורסם

היה לך שברולט סוואנה? כי זה הדבר הראשון שחשבתי עליו.

רכב העבודה אמריקאי וחזק שמציב סטנדרטים גבוהים במיוחד בכל הנוגע לנוחות, יעילות וחסכון בעבודה.

מנוע 6.6 ל' טורבו דיזל עם 250 כ"ס, יכולת נשיאת מטען ללא תחרות, הסעת נוסעים בנוחות מפנקת, מבחר דגמים המתאימים לצרכים שלך בעבודה כגון דלת הזזה או דלת צירים, עם חלונות או בלי, דגם קצר או ארוך, מודולריות בסידור המושבים ועוד.

בנוסף, תוכל ליהנות מרווח של עשרות אלפי שקלים בשנה עם קיזוז מע"מ, שווי שימוש אפס, אגרת רישוי מופחתת והכרה מלאה בהוצאות,

שווה לבדוק.

פורסם

אולי לא הבנתם היה לנו פורד אקונוליין שזה המקביל של שברולט סאוונה, צריכת דלק היא הסיבה להחלפת הרכב! הצריכה פשוט עצומה עם מנוע של משאית זה מגיע לסכומים של 8000-10000. שח בחודש! לא הגיוני ואני צריך לחתוך בחצי את הצריכה לפחות,

שוב אני צריך רכב סגור גדול כמעט כמו הסוואנה אבל איטי יותר וכמה שיותר עמיד... הכל במסגרת נתוני העלות , יתכן ואני הולך על מרצדס אבל לא סגור על זה... ספרינטר זה הדגם המחיר גבוהה קצת יותר אבל לטווח של שלוש שנים זה אמור להשתלם.

מה אומרים? מרצדס ספרינטר תתן מענה?  

• תוכן חדש...