Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat Punto Evo 105 vs Polo TSI vs Honda Jazz 1.2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להלל ולשבח את האוטו שלך, גם בלי להשמיץ על הדרך את המתחרים ועוד לקושש דמעות תנין של "צר לי" ועוד כל מיני "ידידי" וכאלה. ובאמת לא צריך להתייחס לשאלה שנשאלה בפתיחה כאל קריאה לדגל של מחנות יריבים, האחד צ'כי שכרת ברית עם הגרמנים והשני ברלוסקוני. אחרי הכל מדובר בשתי מכוניות קטנות דומות למדי שהעדפת אחת על רעותה צריכה להגזר מענין של טעם והתאמה אישיים. ואני בכלל סבור, כפי שכתבתי קודם, שהג'אז מציעה סוג של פתרון מאוד חכם של מרחב פנים במעטפת חיצונית מאוד קומפקטית והיא גם נוסעת נחמד, אבל אני לא אלחם על זה וחוץ מזה נדמה לי שהיא קצת יקרה יותר מהשתיים האחרות. הכי טוב, נסיעת מבחן.

• תוכן חדש...