Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אז ככה ברשותי רכב מסוג סוזוקי בלנו, ועליו התקנתי לפני 4 חודשים מערכת עם הרכיבים הבאים :

CLARION CZ200A

AMPS : JBL 1004

JBL MONO 3001

COMP : front - morel tempo 5.25

rear : morel tempo 6.5 .

SUB : POLKAUDIO db1240dvc

ולמעשה אני מאוד מרוצה מהמערכת וכ'ו , רק שלפני בערך שבוע צצה בעיה מאוד מטרידה שבעקבותה אני מצפה לקבל את עזרתכם.. אז ככה, כששמעתי בה השבוע בווליום יחסית גבוה פתאום בקע מהרמקולים מין קול צעקה כזה שפשוט חייב אותי לנתק את יחידת הראש... משהו בלתי נסבל שלא מאפשר לשמוע וממש מבהיל כשאתה שומע בווליום גבוה, בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בבעיה בכבל מינוס או רופפות שלו אך גם כאשר חיזקתי ותיקנתי הכל זה חוזר מידי פעם..פעם ב20 דק של שמיעה בערך...למישהו יש מושג ממה בעיה כזאת יכולה לנבוע ? תודה רבה מראש לעוזרים,מקווה שנוכל להגיע לפתרונה.

פורסם

מאוד מוזר - במקרה זה קרה כששמעת את אותו הדיסק?

זה קורה גם אם אתה שומע רדיו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהלחט מוזר .. אני מתוסכל מאוד וחושש להפעיל אותה לזמן ארוך בווליום גבוה.. יש לציין שזה קרה גם כאשר הפעלתי אותה לזמן קצר..אממ עוד לא יצא לי להתקל בבעיה הזו כאשר אני שומע רדיו,אך למען האמת שאני כמעט ולא שומע רדיו ברכב,ואת המדיה אני מעביר דרך דיסק און קי שתמחבר לראש,ולמען האמת החלפתי את הדיסק און קי בשבוע האחרון בדיסק און קי חדש שמפורמט לFAT32, יש סיכוי שיש קשר בין הבעיות ? והאם לפי דעתכם מקור הבעיה הוא ביחידת הראש או באחד משאר הרכיבים האחרים

פורסם

האם אתה שמעת את אותם השירים בדיוק? עזוב את הדיסק און קי..

מה שאני מנסה לאמר זה שאני חושד בהקלטה של השיר או שירים המסויימים שאתה שומע.

לא פעם ולא פעמים בצעירותי הייתי מוריד MP3ים ממקורות לא מהימנים ובחלק מהם היה עיוות שהוכנס לשם בכוונה ע"י מניאקים שרצו לגרום נזק למערכות מוגברות של אנשים.

מציע לך לקחת זוג אזניות או רמקולים ביתיים ולשמוע את התוכן של הדיסק און קי שלך במערכת ביתית בווליום גבוה - לנסות לזכור באיזה שיר בדיוק שמעת את זה ולראות אם זה במקרה משתחזר לך.

כי מה שאתה מתאר נשמע כתקלה שהיא מאוד לא אופיינית לציוד אודיו אלא להקלטה... או המרה גרועה של קובץ MP3.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מממ קודם כל תודה רבה על המענה המהיר... יש לציין שבהחלפת הדיסק און קי התוכן נשאר אותו תוכן ! זאת אומרת אותם שירים ואותן תיקיות.. אני אבדוק את הנושא הזה אך לדעתי זו לא הבעיה משום שכאמור השירים הם אותם שירים ששמעתי קודם לפני שהחלה הבעיה , ואיתם לא הייתה בעיה.. ושנית זה מגיע באופן רנדומלי ולא על שירים מסויימים בקטעים מסויימים...

פורסם

הממממ

תתחיל לבדוק אם זה קורה לך במקרה בפניות חדות שמאלה או ימינה - אם כן, יש לך בעיה של מגעים - קצר באחד החוטים - אולי של הרמקולים.

זו תופעה נדירה אבל מוכרת סה"כ והיא קרתה גם לי וגם לכמה חברי פורום אחרים.

מה שקורה זה כאשר הרכב פונה פניה חדה מופעלים עליו כוחות ולחצים רבים שיכולים להזיז קצת את הרמקולים כלפי שלדת הרכב ואז יש מצב שחוט הפלוס של הרמקול נוגע לרגע בשלדה ומתקצר.

אם כי - מה שאתה מתאר זו תופעה קבועה יותר של תקיעה במצב הזה וזה כבר מדאיג - כי המצב שאני מדבר עליו הוא מאוד רגעי ואצלך מה שפותר את הבעיה זה כיבוי והדלקה של המערכת.

לדעתי תעבור על התכנים של הDOK שלך קודם כל ותוודא שאין לך בעיה שם.

בזמן הקרוב תנסה להשתמש רק בדיסקים מקוריים או אולי רק ברדיו ותראה אם מתישהו זה קורה לך. ולא - אל תעתיק את התוכן של הDOK לדיסק צרוב - כי אני עדיין חושד שזה משהו בקבצים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אז ככה... ממש עכשיו הנעתי את האוטו והפעלתי את המערכת - בחניה ! כלומר שבמקרה הזה עניין של מגעים בפניות וכדומה לא בא בחשבון... זאת לדעתי בעיה עמוקה קצת יותר..אני שוב מזכיר שהסיכוי שהבעיה היא בקבצים הוא קלוש, העברתי את הדיסק און קי מהרכב אל המחשב ושמעתי את אותם שירים שהייתה בהם תקלה - וכמובן במחשב הם עבדו ללא שום בעיה, אני מציין שוב שאין תוכן ספציפי שזה קורה עליו , זה מתחרש באופן רנדומלי לחלוטין ועל כל סוג מוזיקה... אני חושש שיש בעיה ביחידת הראש :\ אנא עיזרו לי בבקשה... אני לא מצליח לשמוע ברצף יותר מעשרים דק.. תודה מראש

פורסם

תבדוק בעזרת ניתוק RCA של הקדמיים וניטרולם עם הרעש עדיין קורה

תבצע את אותה בדיקה כשהאחוריים מנותקים מה RCA ותבדוק אם הרעש קיים גם בקדמיים

אני חושש שיש לך בעיה ב RCA או במכשיר או במגבר או בכבל עצמו

בעזרת הבדיקה אפשר יהיה לעלות על זה

פורסם

סוף סוף תגובה חכמה מפי MEGAN..

תנתק את הרמקולים אחד אחרי השני ותיבדוק באיזה מהם יש בעיה...

הדרך הכי טובה והכי אמינה..

פורסם

nika1320 אני מבין שאתה מחלק הציונים התורן ?

BenPinto שים לב אני הדגשתי לך לבצע את הבדיקה תוך ניתוק RCA ולא ניתוק רמקולים

מכיוון שלי זה נשמע כמו בעיית RCA

לכן עושים בדיקת קדמי ואחורי מוצאים מאיפה הבעיה ואז מבצעים בדיקת ימין שמאל ושוב בעזרת ניתוק וחיבור RCA

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה, אין צורך לריב חברים (;

אז ככה אני אבצע את הבדיקה.. למרות שאני עדיין חושש שזאת בעיה ביחידת הראש.. משום שזה באמת קול צווחני וצעקני משהו שאיאפשר להסביר.. לא חושב שתקלה בRCA

יכולה לגרום לתגובה כזאת... מה אתם אומרים ?

פורסם

זה בדיוק הרעיון והוא לבדוק אם הבעיה היא ב RCA כעיקרון

לאחר מכן התהליך הוא פשוט ומהיר שבו תבדוק באיזה רכיב של כבלי או יחידות ה RCA נמצאת התקלה

• תוכן חדש...