Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר ל-CarPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שכבר די נמאס לי מהמערכת ה"פשוטה" שלי - החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג.

כרגע יש לי HU בסיסי של פיוניר + קומפוננט דוטק אוביישן + זוג מגברים להגברה אקטיבית עם קרוס פאסיבי לכל אלמנט.

השדרוג המתבקש הוא HU חדש, עם אפשרויות הגדרת פילטרים+ השהיות

HU כזה עולה בסביבות 2000 ש"ח (למשל אלפיין) ולא כל כך בא לי להוציא סכום כזה רק עליו.

יש לי מחשב EEE-PC של אסוס, קטן ומאוד נחמד, די חזק, מריץ וינדוס + RoadRunner +GPS, ולא נחנק

אני לא יודע כמה כח עיבוד ייקחו פילטרים+השהיות, לדעתי לא צריך לקחת הרבה

כרגע אני בונה לו ספק שמתאים לרכב (עם כל ההגנות הדרושות + בקר כיבוי), חסר לי כרגע מסך+כרטיס קול

בהנחה שהמסך יעלה לי בסביבות 1000 ש"ח כולל משלוח, נשאר רק הנושא של כרטיס קול USB (אין אפשרות של PCI)

ממה שקראתי ב-mp3car כל הנושא של כרטיסי קול USB הוא לא פופולרי במיוחד, כך שאני דיי תקוע ולא יודע מה להחליט.

האם באמת אין כרטיסי קול USB טוביםל-SQ שאפשר לבנות דרכם פילטרים כמו שפעם עבדתי עם sound blaster live ודרייברים של kx

project?

מה האפשרויות הנוספות שיש לי?

פורסם

איזה eee pc יש לך?

לא יודע מה קורה עם הגרסאות האחרונות אבל הגרסאות הראשונות מאוד חלשות

אין סיכוי שתצליח לבצע עיבוד סאונד נורמלי איתו..

למה אתה בונה לו ספק? יש לך ספקים שעובדים במחירים מאוד זולים - דווקא בזה לא הייתי חוסך הוא רכיב מאוד משפיע במערכת ואם משהו משתבש אז אם הוא ירצה הוא יקח לך חצי מהרכיבים כשהוא הולך

אלא אם זאת לא הפעם הראשונה שאתה עושה את זה ואז זה משהו אחר :)

צודק , אין הרבה אופציות לusb במיוחד אם אתה רוצה מס' גבוה של ערוצים

אני כן זוכר שמישהו עבד עם esi gagaport hd

תבדוק את זה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

יש לי את B202

המעבד atom n270

לא חזק במיוחד אבל די בסדר

כמו שאמרתי, במוסיקה ו-GPS הוא לא נחנק, ואני בסך הכל רוצה דיבורית+ GPS+ מוסיקה טובה

למחשב הזה צריך לספק 12V 3A - ואני בונה לו ספק שעובד בתחום 8-16V כדי שלא ימות לי בהתנעה. יש לי הרבה מאוד ניסיון עם ספקים כך שזה לא בעיה.

לגבי סאונד - אני אבדוק את ה-gigaport

יש לי יציאת s/pdif על הלוח - אולי בכלל כדאי לי לקנות DAC משומש, במחיר של כרטיס קול USB, ולחבר אותו ביציאה הזאת?

פורסם

אוקי בדקתי קצת והn270 הוא ברמה של ה230

ה330 הוא 2 ליבות של ה230

את האטום 330 היה לי די הרבה זמן , ועשיתי איתו פרוססינג ל8 ערוצים עם המון פילטרים

בשימוש בפילטרים רגילים ( קרוס , אקולייזר בסיסי , גיין , וt/a ) - הייתי על 30-40 אחוז מעבד אם אני זוכר נכון

בפילטרים יותר בעיתיים ( אקוליזציה פרמטרית מתקדמת / קרוס fir וכו' ) - הייתי כבר על 60-100 אחוז תלוי בשימוש

בנוסף מצאתי סוג של השוואה ביניהם :

My questions are:
- How much speed improvement will we see compared to the non-dual core version?
- How much less will be the battery time for the dual core version compared to the non-dual core version using the same battery?

And here's our answer:

PcPro has done tests on Atom 330 (The Dual core Atom) vs. Atom N270 (single core) and even vs. Via C7.

Here are the results.

-Overall results: Atom 330 performs only 16% faster than Atom N270.
-Office 2003 tests: Atom 330 stayed behind Atom N270 and VIA C7 respectively.
-2D graphics tests: Atom 330 performed 41% better than Atom N270 and 70% better than VIA C7
-Encoding tests: Atom 330 scored 18% better than N720 and 39% much better than the VIA.
-Multitasking tests: Atom 330 performed 47% faster than Atom N270 and Atom N270 performed 44% better than VIA C7.

So it looks like 330 is really good for Multitasking and for Hyperthread-utilizing apps like Photoshop -- but not exemplary in handling single core apps like Microsoft Office.

But here's something you should really consider:
An Atom 330 powered Netbook will deliver only half the battery life of its N270 powered counterpart.

זאת אומרתאוקי בדקתי קצת והn270 הוא ברמה של ה230

ה330 הוא 2 ליבות של ה230

את האטום 330 היה לי די הרבה זמן , ועשיתי איתו פרוססינג ל8 ערוצים עם המון פילטרים

בשימוש בפילטרים רגילים ( קרוס , אקולייזר בסיסי , גיין , וt/a ) - הייתי על 30-40 אחוז מעבד אם אני זוכר נכון

בפילטרים יותר בעיתיים ( אקוליזציה פרמטרית מתקדמת / קרוס fir וכו' ) - הייתי כבר על 60-100 אחוז תלוי בשימוש

בנוסף מצאתי סוג של השוואה ביניהם :

My questions are:
- How much speed improvement will we see compared to the non-dual core version?
- How much less will be the battery time for the dual core version compared to the non-dual core version using the same battery?

And here's our answer:

PcPro has done tests on Atom 330 (The Dual core Atom) vs. Atom N270 (single core) and even vs. Via C7.

Here are the results.

-Overall results: Atom 330 performs only 16% faster than Atom N270.
-Office 2003 tests: Atom 330 stayed behind Atom N270 and VIA C7 respectively.
-2D graphics tests: Atom 330 performed 41% better than Atom N270 and 70% better than VIA C7
-Encoding tests: Atom 330 scored 18% better than N720 and 39% much better than the VIA.
-Multitasking tests: Atom 330 performed 47% faster than Atom N270 and Atom N270 performed 44% better than VIA C7.

So it looks like 330 is really good for Multitasking and for Hyperthread-utilizing apps like Photoshop -- but not exemplary in handling single core apps like Microsoft Office.

But here's something you should really consider:
An Atom 330 powered Netbook will deliver only half the battery life of its N270 powered counterpart.

ואתה עוד רוצה לבצע את זה עם כרטיס קול usb

לדעתי עם פילטרים רגילים אתה תעמוד בגבול ולא יודע אם לא יהיו לך בעיות מזה

פילטרים מיוחדים נראה לי שאין סיכוי , זאת אומרת שקשה לי לראות את המחשב מריץ תוכנת fe , מפענח flac , משתמש בכרטיס קול usb ומריץ פרוססינג כזה בלי בעיות בסאונד

תשקול את מה שאתה מצפה מהמחשב

כי ממש פשוט להעמיס על המעבדים האלה , שלא נדבר על מוזיקה , gps , obdII , flac , ועיבוד באותו הזמן

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...