Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו,ספארק או 107?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה כבר דיי מעצבן כי בזמן האחרון חופרים על זה דיי הרבה... אבל אני באמת נמצא בדילמה רצינית

אז אשמח לקבל תשובות בהתאם (דרך אגב אני כבר שבוע חופר באינטרנט ופהעל כל הקטגוריה).\

אז ככה אני צריך רכב קטן וחסכוני (100 ק"מ ביום בממוצע) תקציב 30000 ש"ח(מזומן והיתר במימון) עקב החלפת עבודה והחזרת הרכב בסוף החודש.

חשבתי בהתחלה על משומש אבל נראה לי עדיף חדש אם אחריות.

האפשרויות כמו שכולם כבר יודעים:

אלטו-ירדה מהפרק בגלל סיבות רבות שאת רובן כבר חפרו פה.

פנדה-רכב מיושן ורמת בטיחות נמוכה כמו כן אבזור לקוי ותג מחיר גבוהה לפי דעתי.

I10- לא כל כך חסכנית ולא כל כך התחברתי למראה.

נשארתי אם 3 רכבים שאני לא מצליח להחליט:

107- עיצוב צעיר,חסכונית אבל מצד שני קטנה מידי,אבזור נחות ופשוט. בטיחות (מפחידה אותי מאוד המחשבה על מכה

מאחור כאשר הילדה שלי יושבת שם),הספקה בין חודשיים לשלוש,אחריות 3 שנים.

ספארק- עיצוב לא יפה כמו הפיקנטו אבל מאובזרת,מנוע גדול יותר (4 צילנדרים מול 3 במתחרות),דלק הבנתי שהיא

עושה משהו כמו 1/18 מעורב. בטיחות הבנתי ש 4 כוכבים ( 5 אבל בגרסא שנבחנה לא היה ESP).

הספקה בין 14 יום לחודש,אחריות 3 שנים.

פיקנטו- יפה,מאובזרת בהתאם,דלק-לא ברור כל כך עדיין אבל לא נשמע כל כך טוב,בטיחות לא נבחנה עדיין.

חסר מגש אחורי,הספקה בין 4 ל-5 חודשים(מחיר השכרה לתקופה זו יעלה יותר מכל החסכון בדלק\חלקים),אחריות 3 שנים כללית +4 שנים גיר ומנוע .

מה דעתכם אשמח לשמוע במיוחד מכאלה שכבר יש להם את הרכבים.

תודה רבה מראש!!!

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפדנה עולה 67 לא 79 כמו שרשום.

אני מצטרף להמלצה,אני אישית אחרי שבדקתי בכול המכוניות דווקא בחרתי בפנדה,לכן אני מציע לך גם לבדוק את כולם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עברתי בכל הסוכנויות בחלקן גם יותר מפעם אחת ובדקתי את כל הרכבים מכל כיוון.

נסיעות מבחן יקבעו לסוף השבוע הקרוב.

לגבי הפנדה אני לא כל כך שלם אתה היא גם נראת כמו רכב שלפני 10 שנים ולא כמו הפיקנטו או הספארק,אם כבר רכב חדש אז רצוי גם שירגיש כך לא?

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

כול אחד והטעם שלו :wink:

אם אתה לא שלם עם העיצוב של הפנדה,אז וותר,אתה צריך להיות שלם ב 100%.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע מה אתה רוצה מבטיחות ה-107 היא גם עם ESP ו-6 כ"א אויר ולכן קיבלה 4 כוכבי בטיחות.

בכל מקרה אני עם ה-C1 (תאומתה של ה-107) והיא חסכונית בטרוף, נוחה יחסית, מרווחת מאחורה (אני 1.85 ויושב בכיף שם עם מקום לברכיים ולראש)

פורסם

אמרתי שמה שמפחיד אותי זה תאונה מאחור ,אין לרכבים הללו מרחב שיכול לספוג את המכה.

המושבים האחוריים יושבים ממש על הדלת האחורית,לעומת זאת בספארק ובפיקנטו המרווח יותר גדול (לא בהרבה).

בנוסף ה-107 שאני דיי בטוח לגביי האמינות שלה(מנוע טויוטה) וצריכת הדלק מרגישה קטנה מידי ומצועצעת ואבזור נחות משמעותית מהאחרות.

אם ההבדל בדלק הוא בסביבות 100 ש"ח בחודש אני מעדיף נוחות.

פורסם

לא רשמת בשום הודעה לגבי הגיר.

אגב, ראית שיש עכשיו מבצע ל 206+ ללקוחות שופרסל?

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3520802,00.html

אני הייתי מעדיף אותה בשביל המשפחה (רשמת ילדה במושב האחורי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה206+, מקבלים סופר מיני טובה לא כלכך מודרנית במחיר של מכונית מיני, בטיחותית נראה לי כמו המכוניות מיני, בכל זאת המכונית די מיושנת. אבל מרגישה הרבה יותר איכותית מכל מכוניות המיני. מה גם שנראה לי ההספקה שלה קצרה יחסית, שווה בדיקה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

+1 ל 206+.

בנוסף, 1:18 בספארק? אולי בכביש בין עירוני ריק בנסיעה אחת רצופה על הילוך חמישי בגרסה הידנית במהירות של 75 קמ"ש ללא עצירות ותאוצות.

אולי.

פורסם

אני בתדלוק אחרון לפני יומיים עם ה C1 קיבלתי 1-17.5 ק"מ לליטר, בסביבה 90% עירונית,

בסגנון נהיגה דיי בזבזני ומזגן שפעל בלא מעט נסיעות (הרכב עבר כבר 4000 ק"מ).

הרכב חסכוני, מבחינת אבזור זה נכון הקמצנות בדברים מסויימים ניכרת,

כל אחד והשיקולים שלו, לדוגמא מראות חשמליות זה נחמד אבל מבחינתי זה לא הכל בחיים.

נסיעת מבחן תפתור לך חלק מהדילמות.

so far so good so what

פורסם
קודם כל בצע נסיעת מבחן ולאחריו תחזור עם רשמים טענות מענות:wink:.

מסכים לחלוטין. אין כמו להרגיש את הרכב בעצמך

פורסם
+1 ל 206+.

בנוסף, 1:18 בספארק? אולי בכביש בין עירוני ריק בנסיעה אחת רצופה על הילוך חמישי בגרסה הידנית במהירות של 75 קמ"ש ללא עצירות ותאוצות.

אולי.

כבר שמעתי מהרבה אנשים שהצריכה המשולבת של הספארק היא 1:18, ומי שעושה את רוב הנסיעות מחוץ לעיר גם מגיע ל- 1:20.

פורסם
כבר שמעתי מהרבה אנשים שהצריכה המשולבת של הספארק היא 1:18, ומי שעושה את רוב הנסיעות מחוץ לעיר גם מגיע ל- 1:20.

תבקש מחבר או מכר עם ספארק שנוסע לרוב מחוץ לעיר לבדוק את צריכת הדלק שלו ביחס לק"מ, לא במחשב הדרך, אלא בתדלוק.

אתה תראה שגם עם 70% בין עירוני, הספארק מגרדת את ה 1:15 מלמטה.

פורסם

אני מניח שהספארק, כמו אחותה הגדולה, תתגלה כרכב הכי בזבזני בקטגוריה

שמעתי גם דברים דומים על ה I10

ליאור (שנוסע על C1 שעושה 1:20 !!! )

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...