Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירות רכב ב-AVIS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני משתפת אתכם בחוויה שקרתה לי השבוע.

מזה כשנתיים אני שוכרת רכבים ב"שלמה", אך עקב טעות של בעלי נאלצתי לקחת השבוע רכב באוויס סניף הרצליה.

לאור השמועות ששמעתי על אוויס, נורא דאגתי על איכות הרכב שאקבל.

כשהגעתי לסניף הופתעתי לגלות שרות ברמה אחת ממה שהכרתי עד היום, במקרה טופלתי ע"י מנהל הסניף במקום בשם ברק,

אשר נתן לי חוויה של איכפטיות ורצון לבוא לאוויס בעתיד. אם זה באיכות הרכב בהקשבה ובבירור הצורך האמיתי שלי.

בעלי שאינו בקיא הזמין רכב קטן וכשנכנסתי לסניף עם 2 ילדים ועגלה ברק הציע לי להוסיף עוד 15 ש"ח ליום ולקבל רכב שיתאים לי.

קיבלתי מזדה 3 ולאחר בדיקה מסתבר שהמחיר ששילמתי נמוך מ"שלמה" לאותו הרכב.

אני חייבת להגיד שזו רמת שרות וכך שומרים לקוחות.

אוויס, יישר כח על צוות מנצח בסניף הרצליה.

פורסם

ההודעה השנייה שלך בפורום ואתה כבר מכפיש.

אני לא יודע אם זה מחשיד או לא, אבל זה בטח לא יפה.

מה גם שאפרת לפחות הזדהתה בשמה. אני בטוח שלא קוראים לך אקסקל.

במיוחד לאור העובדה שאוויס לא צריכים את ההתחזויות הללו בשביל לקדם את עצמם בפורום.

הם מסייעים, גם כספית, באחזקת הפורום הזה שבלעדי הספונסרים לא היה איפה שהוא היום.

בתור אחד ששכר לא פעם רכב מאוויס אני רוצה לציין שהשירות שקיבלתי בכל הסניפים שהיה לי קשר איתם היה למופת, למעט הסניף בנתב"ג.

ציינתי בכמה הזדמנויות ובכמה תכתובות שלי עם הנהלת אוויס את התנהלות הסניף בנתב"ג (המהווה, לדעתי, את הסניף החשוב ביותר שלהם מכיוון שהוא משמש מעיין צוהר להתנהלות החברה בארץ).

לא ברור מאליו, אבל לא שכחתי לציין את כל הסניפים בהם קיבלתי שירות מעולה (כולל שמות הנציגים) ולשביעות רצוני.

(בכלל, כשאני מקבל שירות טוב מנציג כזה או אחר אני טורח ליידע את הממונים עליו)

כאחד ששוכר רכבים לתקופות של שבועיים עד חודש מספר פעמים בשנה (בביקורים בארץ) אני יכול לומר שלאוויס השירות הטוב ביותר שנתקלתי בו מבין כל חברות ההשכרה. המחירים תחרותיים מאוד והרכבים במצב טוב מאוד.

(בארץ עבדתי בקשר ישיר עם סניף של ניו קופל ואני לא חושב שאי פעם אני אשכור מהם רכב, לאור היחס המופגן כלפי לקוחות.)

בעוד שבועיים לערך אבקר שוב בארץ, הרכב שהוזמן מבעוד מועד הוא מאוויס.

אגב, אני שמח לגלות שבפורום (ולאחרונה בעוד מקומות) צצים המון חוות דעת טובות על נותני שירותים. בניגוד לתדמית של הישראלי המתלונן שכולנו מכירים (לצערנו) אני שמח לגלות שישנה תרבות חייה ובועטת של הישראלי המפרגן.

ע"ע שרשור ההמלצות שלנו.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

שלום חברים,

ראשית, תודה לאפרת, שהרגישה צורך לפרגן ולחלוק חווית השכרה טובה עם החברים בפורום.

למי שהפוסט הנ"ל העלה חשד, אין זה מ'שיטות העבודה' שלנו.

אנחנו (אני וגיל) פה בפורום, בכדי להמליץ ולסייע בכל פנייה מכל סוג.

שיהיה שבוע טוב לכולם,

ענת מאוויס

:wink:

פורסם

לכל החושדים,

אין זה מתפקידי לשכנע אתכם

פשוט לציבור השוכרים אני ממליצה לנסות.

לנסות במקום כזה או אחר זה אותו כסף.

ותודה למגנים עליי, אך זה מיותר כי זה פשוט לרדת לרמה של אנשים לא מפרגנים.

ובדרך כלל אלו האנשים שיודעים רק להתלונן.

לענת מאוויס: אשמח אם תעבירי את חוות דעתי לברק מנהל סניף הרצליה

שלפחות יידע שהוא עושה דברים טובים ורציניים.

כי מהפעם האחרונה אני לקוחה שלו וכבר עשיתי עוד הזמנה מהסניף שלו לסוף שבוע הקרוב.

תודה

פורסם

לפעמים מחיר הוא לא הכל. צוות טוב עושה נפלאות.

נתקלתי בסניפים שבהם הצוות היה זוועה, מתנשא ומזלזל.

ונוכחתי גם בסניפים שבהם הלקוח מרגיש נסיך מחוזר ומפורגן.

בסניף שהרבייתי להעזר בשירותיו, היה צוות מנצח ממנהל ועד אחרון העובדים.

לצערי, אחד אחד החלו לעזוב את הסניף המנהל ועובדי הקבלה ובעת האחרונה כבר כולם התחלפו.

המצב הגיע לכך, שרק בשל כך שאני חש רוח קרירה הנושבת לעברי (ואל כולם), התחלתי לחפש חלופות ולהפתעתי מצאתי שלא רחוק מסניף אויס, קיים סניף של חברה אחרת עם פריסה ארצית והמחירים שם זולים יותר.

איני יודע איזו רוח תנשב בחברה האחרת, אבל אם כבר רוח קרירה, טוב לפחות שהמחירים נמוכים מאויס.

הגעתי למסקנה שאני מחזיר לאויס את הרכב ולוקח מהמתחרים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...