Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ולכל חברי הפורום, אני מחפש המלצה לבמה אחורית למאזדה שלי מכיוון שהבאס שלי חזק מידי אבל אני אוהב אותו בעוצמה שלו, כרגע יש לי בבמה הקידמית דוטק, ואני רוצה לדעת בעד 400 ש"ח זוג רמקולים מה יותר כדאי לי לקנות, 5X7 או 6.5" כי שעוצמת השמע תעלה אבל האיכות לא תרד בהרבה אני פתוח גם ליד 2.

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

להכנס לכזה פורום ולבקש המלצה ל"במה אחורית" זה פחות או יותר לעשות את מה שאתה רואה בתמונה המצורפת

:-D

:-P:-P:-P

ScreenHunter_001.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יודע שאסור לרשום "חחח" אבל שמע גמרת אותי אין דברים כאלה :D

בכללי אני לא מתכוון לבמה אחורית על הדש בורד אלה בדלתות האחוריות.

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

אתה ממשיך בלי להודיע

:-P

מה שאתה מחפש זה רמקולים אחוריים בשביל להשיג אפקט של "מילוי אחורי"

מכאן - ימשיכו להמליץ לך מכובדי הפורום.

אם מדובר על 6*9 שיכולים לשבת על מגש אחורי אני מאוד אהבתי את ה6*9 של סדרת HED של סרווין ווגה עד היום יותר מכל הרמקולים האחרים שיצא לי לשמוע.

ישנם גם כמה יצרני רמקולים כמו SIGNAT או MACROM למשל שמייצרים סט קומפוננט שניים או שלושה חלקים בהם החלק הראשון - הוופר או המידבאס הינו רמקול 6*9 1WAY - הייתי הולך על אחד כזה - מחבר לו סליל שחותך אותו בHPF ב4K הרץ ואומר שלום שלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדגר

אתה פשוט אכזרי...

:bigcry::mm_cry::mad:

אולי משהו כזה:

http://www.avtozvuk.com/az/2011/02/054.htm

Pioneer TS-X150

פורסם

"במה" זו לא הכוונה ל"מדף" האחורי במה , מירכוז ועומק זה קשור לכיוונים והעוצמה של הרמקולים הקדמיים והאחוריים..

הרמקולים הקדמיים יוצרים במה (הם אמורים להיות יותר משמעותיים) ואילו האחוריים אמורים להוסיף עומק ולא לתפוס את ה"במה".

לא הסבר הכי מדוייק אבל ניסיתי להסביר בפשטות על מנת שתבין.

פורסם

יש הסבר יותר פשוט מזה

אתה הולך למועדון לילה לראות הופעה חיה של להקה - אתה יושב עם הפנים אל הלהקה או עם הגב אל הלהקה?

למה ברכב אתה מנסה לשבת עם הגב אל הלהקה?

זה פחות או יותר מסביר את הרעיון המטופש הזה של "במה אחורית"

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל במערכת שלי כשאני מפעיל את האחוריים הנפח או העוצמה גודלים, אולי זה פסיכולוגי יש שיגידו אבל לדעתי זה ממש לא. אז מי שמחפש עוצמה למה לא לשים אחוריים כל עוד הם איכותיים ?

פורסם
אני יודע שאסור לרשום "חחח" אבל שמע גמרת אותי אין דברים כאלה :D

בכללי אני לא מתכוון לבמה אחורית על הדש בורד אלה בדלתות האחוריות.

במה אחורית כשמה כן היא. במה אחורית

היא באה מאחורה.

• תוכן חדש...