Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo Tsi לבנה חדשה+תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיר- צודק הטסות הרגילות מפתיעות עד כמה שהן לא מכוערות חח וממש מתאימות לרכב ככה שאני לא לחוץ למגנזיום אבל זה יבוא

י.ל- לי אישית יצא הרכב על הכביש 113 אלף כולל חיישני רוורס וכולל איתוראן עם תוספת של 9 אלף בערך אפשר לקנות גולף 1.6 על הכביש בלי חיישני רוורס ובלי איתוראן, ככה שגם אני מוסיף כסף וגם אני מקבל רכב שפחות מתאים לי (יותר גדול ולא מתאים לי לחנייה, מנוע משעמם למרות שהוכיח את האמינות שלו, לרוב ביטוח יותר יקר, טיפולים יקרים יותר בדרך כלל וכו' ' אמנם המערכת שלו טובה יותר אבל אפילו אין שליטה מההגה שזה משהו שחובה שיהיה ברכב)

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

תתחדש גבר!!

נריאת יפה מאוד בלבן... אחרי שאני רואה את התמונות שלך אני כבר לא יכול לחכות לקבל את שלי..

שלי אמורה להגיע השבוע לארץ... (מישהו ביטל)

תהנה מהרכב..

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם
תתחדש. נראית נהדר.

אחד הרכבים שאני פשוט אוהב איך שהוא נראה מכל פינה אפשרית.

מסכים.

תתחדש ותהנה מהרכב :)

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

מברוק, גם לי יש פולו ידנית שחורה וזה פשוט רכב מפנק אני מאמין שככה בעוד חודשיים תתחיל להשתולל איתה ואז תרגיש מה קנית .

!למה היא פשוט מושלמת.

דרך אגב בנוגע למערכת שלא תעז לקנות בארץ! תיכנס לאי ביי תרשום rcd 510

עולה בערך 1500 שקל ,בארץ תשלם מכס של 30% בערך ותחסוך 5000 שקל :)

בלי פחד מהתקנה פשוט כשאתה מתקין לא במקום גרוע בערים קטנות , סע לתל אביב וחפש .

פורסם

כל הכבוד!!!

לי אישית כיף לשמוע שאדם שם לפניו מטרה ומשקיע הכול כדי להגיע למטרה זו.

כמו שנאמר, רכב פיצוץ! אין מילים אחרות.

בחירה מושלמת בסיגמנט זה, לפחות לדעתי.

סע בדרכים טובות ובטוחות!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

שוב תודה לכולם!!

בעניין המערכת ראיתי את ה rcd 510 וזה לא מרגיש לי כמו שיפור משמעותי מהמערכת שיש לי עכשיו

אם כבר אני קונה אז אני קונה מערכת שכבר יש לי הכל בפנים מובנה ג'י פי אס ודיבורית בלוטות ומסך מושקע

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...