Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo Tsi לבנה חדשה+תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם!

לפני כשנתיים התחלתי לגלוש באתרים ולקרוא כדי לבחור לי את הרכב הראשון שלי, התקציב היה בהתחלה כ 40-50 אלף ש"ח כאשר על הקנה היו הפולו משנתון 2003 או פיאט פונטו משנתון 2006, עקב עבודה מרובת שעות וחוסר זמן ללכת לחפש רכבים פיספסתי כמה אקזפלרים טובים שהיו לי ממש מתחת לאף ונחטפו תוך יום-יומיים בגלל שלא היה לי זמן להגיע למוכר (אני מאוד פדנט ברכבים שאני בוחר אז גם היה לי מאוד קשה להינעל על רכב).

אחרי תקופה של כשנה שלא ממש מצאתי מה שאני רוצה וגם עד שמצאתי זה ברח לי מתחת לאף החלטתי לעלות את התקציב לכ- 70-80 אש"ח כאשר שוב הייתה על הקנה הפולו אך הפעם משנת 2008 עם יתרון למנוע 1.6 בנוסף הצצתי על הסוויפט אך היא לא ממש עניינה אותי, שוב פיספסתי כמה אקזמפלרים טובים שמכרו את הרכב שלהם יום למחרת פרסום המודעה! וכבר הרגשתי מיואש .

לאחר תקופה שלא חיפשתי רכב כי הסתדרתי הייתי צריך שוב לחפש רכב בגלל התחבורה הציבורית הבלתי נסבלת וגם בגלל שהתחלתי ללמוד וההגעה בתחבורה ציבורית לשם היא בלתי אפשרית ללכת רכב.

ואז.. החלטתי להרים את הכפפה ולהגשים את החלום שלי מוקדם מהצפוי.

חשבתי לעצמי אם יש לי את הממון כבר וטפו טפו אני מבוסס לא רע למה לי לא לקנות רכב חדש? להנות משקט נפשי, לבחור בדיוק מה שבא לי ובנוסף להגשים חלום.

התחלתי לרחרח איזה רכבים יתאימו לי ובעזרת הפורום האדיר הזה , אחלה מקום להגיד לכם תודה רבה רבה על העזרה!

היו לי כמה רכבים בראש, פולו (אהבתי האחת והיחידה), סיאט לאון 1.8 שנפלה בגלל ביטוח יקר ותצרוכת דלק פחות טובה וגדולה מידי בשבילי,סיאט איביזה שבסוף נפלה בגלל פחד מסויים מהשוק שלה והמוניטין שנוצר לה אבל אני יכול להגיד שזה היה פשוט "תירוץ" ללכת פשוט על האהבה שלי, שראיתי את הרכב בתמונות ישר נדלקתי ויותר נדלקתי כאשר כבר ראיתי רכב כזה ברחוב.

אז לאחר לבטים רבים בתאריך 27.2.11 פתחתי הזמנה לפולו Tsi לבנה , שבוע לאחר שעשיתי נסיעת מבחן שלגמרי איששה את הרגשות שלי לגבי הרכב הזה!רכב שנראה מעולה! מאוד לטעמי.. איכותי מאוד מבפנים, נוח מאוד! זריז ומהנה לנהיגה ובנוסף גם תצרוכת דלק לא רעה בכלל אז אפשר להנות מ2 העולמות.

ולאחר המתנה של 3 חודשים וחצי, היום הבובה הלבנה שלי הגיעה סופסוף! עד 8 ק"מ בקילומטראז' וריח של חדש (:

נכון לעכשיו לא הוספתי כלום חוץ מחיישני רוורס (בגלל החנייה שאני חונה בה) ואיתוראן .

בהמשך הדרך מתכנן לשדרג את המערכת למערכת איכותית יותר עם ג'י פי אס, דיבורית בלוטות' וכו' וכנראה לשים מגנזיום אבל עכשיו אין לי ממש זמן להיכנס לזה.

צירפתי לכם תמונות.

כל מי שצריך עזרה,שאלה בנוגע לפולו אני יותר מאשמח לעזור , גם בהודעות פרטיות!

DSCN0604 (Copy).JPG

DSCN0607 (Copy).JPG

DSCN0610 (Copy).JPG

DSCN0611 (Copy).JPG

DSCN0612 (Copy).JPG

DSCN0620 (Copy).JPG

DSCN0622 (Copy).JPG

DSCN0606 (Copy).JPG

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

איזה כיף שקנית את הרכב שאתה רוצה. מכל הלב מותק, תתחדש ותהנה !

דר"א, הבחירה של הרכב מעולה. קצת יקר, אבל נותנת תמורה מעולה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

תודה רבה! ללכת על הרכב שאתה רוצה בלב שלם ולא אחרי זה להתבאס שלא קנית את מה שרצית ,

לגמרי שווה את התוספת לדעתי (: בכל זאת לא קונים רכב חדש כל שנה (לפחות אני לא)

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אחויה תתחדש !

יש לי את הרכב כבר חצי שנה, הוא מדהים !!!

עשיתי איתו מעל 9500 ק"מ ואני נהנה בכל מטר ומטר.

צריכת דלק טובה, הנאת נסיעה וכיף רציני !!!

במידה ואתה משדרג למע' מולטימדיה ומגנזיום - אשמח לדעת כמה יוצא לך התענוג.

מברוק !

אוסגוד.

Polo 1.2 TSI...והקילומטרז' מטפס....

פורסם

אני קניתי בערך באותו התאריך שלך, אבל התפשרתי על הצבע (אדום) ולכן קיבלתי תוך שבועיים

אחרי כשלושה חודשים שיש לי את הרכב ועשיתי איתו 5000 קמ אני מאד מרוצה. אני בטוח שאתה תהנה מימנו מאד.

תתחדש

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

פורסם

תתחדש וסע בדרכים טובות, רכב יפייפה.

נחמד לראות שגם בפולו שדרגו את הראש של ידית ההילוכים כמו בגולף.

פורסם

תודה רבה לכולם!

מבחינת מערכת מולטדיה טובה כולל רמקולים איכותיים לקדימה ואחורה יעלה סביבות ה8000 אני מאמין

מערכת מקורית תעלה סביבות ה 6K אני מאמין (דרך צ'מפיון תעלה יותר)

(המחירים של המערכת מולטימדיה הם דיי באוויר ורק ממה ששמעתי)

בקשר למגנזיום דווקא ביררתי מחירים והמחיר מחירון לרוב המגנזיום שמתאימים לרכב זה 4000 ש"ח אבל אני מאמין שמי שמזמין עכשיו רכב יוכל לקבל עליהם הנחה משמעותית של כמעט 50%, כבר שמעתי על 2 אנשים שקיבלו את המגנזיום בסביבות ה 2000 ש"ח שזה מחיר מעולה

מייק- אכן הידית הילוכים מרגישה איכותית , נותנת תחושה של כוח (אופן התפיסה וההרגשה שלה..לא ממש מצליח להסביר)

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אמנם אני בכלל איש של יפניות (הלוואי עליי יפניות אמיתיות - הרג'וקו גירלס

:-D )

אבל הרכבים של VAG מאז שהם הוציאו את מנועי הTSI וזה כולל סקודה וסיאט וגם את אאודי - פשוט מוציאים לי את הריר.

כיף לראות איזה אושר הצעצועים האלה מביאים לנו.

תתחדש! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כול תתחדש והכי חשוב לרכוש רכבים שאתה פשוט קם בבוקר יורד לחנייה, ורואה אותה ממתינה לך בחנייה...

רק שאלה קטנה המחיר שיצא "על הכביש" יכלת לרכוש גולף או שאני טועה? (אני מתכוון למחירים שהיו במבצע בחודש מאי)

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...