Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעט מעשנים, גג שמש, בארץ, הוא אחד האביזרים המיותרים שיש.

במשך שנתיים, אולי 3-4 פעמים פתחנו אותו, ורק בימי חורף יפים.

אגב התקנה מקומית, ממה שיצא לי להתרשם, ש.א סביר מבצעים התקנות ברמה טובה בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ככל הנראה אין לחלקכם מושג איזה כמויות של גגות מתקינים כאן ברכבים חדשים.

ש.א. סביר מתקינים עבור היבואנים גגות כבר הרבה שנים, הם עושים עבודה מקצועית ביותר, עפ"י מפרט היצרן וכל חשש בטיחותי או איכותי הוא עם מלוא הכבוד, קשקוש.

ראיתי פה עשרות שרשורים על 206CC שהגגות לא אוטמים, ראיתי שרשורים של בעלי רנגלרים שנוהגים עם מטריה וגג סגור, צביפר העלה השבוע שרשור של מרצדס שהוא קנה עם גג שמש מקורי עם בועות חלודה בהקף וכו' וכו'.

בכל שנותיי בפורום, לא זכור לי עדיין שרשור על התקנה לקויה של סביר. ולא שיש לי איזה מניות אצלם, ההפך, היה לי אפילו איזה קטע מאוד לא נעים איתם אבל במקצועיות אין מה לדבר, רמה גבוהה מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סוף סוף דעה שקולה והגיונית,

כל הזילזול הזה במתקינים בארץ ממש לא לעניין.

אני לא מנסה להכליל, אבל מדובר באנשים שמפרקים מאות אם לא אלפי רכבים ועושים שם את אותה הפעולה - התקנת חיישנים וכו', אתם באמת חושבים שהם לא מנוסים בזה?

כבר נתקלתי בקיצוניים שאפילו לא מוכנים שיתקינו להם מרימי שמשות או קודנית....הם אמיתיים האנשים האלה?

הרי ללכת למתקין אודיו שבפעם הראשונה יגע בדגם החדש של הרכב שלכם אין לכם בעיה...נכון?

פורסם

אני בניגוד לרובכם חושב שזה צעד חכם ונכון שיבדל את הספארק מהמתחרים שלה.

אני לא חושב שכל מי שקנה ספארק חיפש רק חיסכון בדלק, אלו שחיפשו חיסכון הלכו לאלטו.

הספארק מיומה הראשון היתה יותר מאובזרת מה107 והאלטו והיא מנסה להגדיל פערים.

מן הסתם כניסתה של הפיקנטו הורידה את המכירות וצריך היה להמריץ אותם במקצת.

היות וקהל היעד הוא בדרך-כלל אנשים צעירים, אני מאמין שהאופציה לגג שמש כן תעזור למכירות.

אני כן נהנתי בארץ מגג השמש ואפילו בגונגל הטרופי שאני מתגורר בו קיום, אני מדי פעם פותח את הגג למרות החום והלחות.

למה? כי אני אוהב את הקונספט.

לגבי סביר יש לי מילה טובה, הייתי אצלם לפני הרבה שנים עם הגג של הVR6 (הי"ד).

העבודה שלהם מאוד מקצועית. נקיה, מדוייקת, ברמה גבוהה.

הבעיה היא שהם "שוחטים" במחיר.

אומנם אני מעדיף גג מקורי (שגם נסגר לתוך חלל הרכב ולא החוצה) אבל ההתקנות שלהם נקיות ואמינות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מבין את האי כדאיות, כאשר מדובר בנסיעות בקיץ והשמש לא מרחמת עלינו, אבל מה עם נסיעות ליליות? בריזה קרה אף פעם לא מזיקה :).

גילוי נאות: אני מחזיק, כרגע, במכונית השנייה שלי ומבואס שאין סאנרוף. גמלה החלטה בליבי, במכונית הבאה, יהיה לי אחד ויהי מה :).

פורסם

קראתי פעם בפורום שההבדל בין גג שמש מקורי להתקנה מקומית הוא,שבמקורי הפינות מעוגלות (כמו בתמונה) והתקנה מקומית זה מלבן לחלוטין.

אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא,אודה לו מאוד :)

ג'וקר שחור - אחרי 4רכבים (כולל הנוכחי) ללא האביזר הנ"ל,אני איתך באותה דעה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

סה"כ זו תוספת חביבה. היא עלולה לגזול חלק מסויים מהקונים הצעירים (הזקנים חוששים שהרוח הנושבת תעיף להם את השיער) מהפיקאנטו, כל עוד הסאן רוף מוצע "בחינם" (או אפילו סטייל "זה עולה X אבל נעשה לכם הנחה בגובה המחיר").

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לגבי סביר יש לי מילה טובה, הייתי אצלם לפני הרבה שנים עם הגג של הVR6 (הי"ד).

העבודה שלהם מאוד מקצועית. נקיה, מדוייקת, ברמה גבוהה.

הבעיה היא שהם "שוחטים" במחיר.

אומנם אני מעדיף גג מקורי (שגם נסגר לתוך חלל הרכב ולא החוצה) אבל ההתקנות שלהם נקיות ואמינות.

ראיתי באתר שלהם, שהם עושים גם כאלה. רק שזה עולה 17K :shock: באמת שחיטה. נראה לי שלהזמין מהיצרן זה יותר זול ובהרבה. ייתכן שהם עושים עבודה יותר איכותית מיצרני רכב?

פורסם

אני ממש לא מסכים איתך.

יש לו המון יתרונות, אני אישית משתמש המון אלא אם כן מדובר ביום חם במיוחד או יום גשום. (פותח באלכסון ,לא לגמרי)

ב4 הרכבים האחרונים שלי היה סאן רוף.

ההתקנות של ש.א. סביר ברמה טובה אבל רואים שזה לא מקורי וזה צורם.

גם הפתיחה שלו לגמרי שהיא מן זווית מוזרה כזו כי אין לו מקום להכנס בתוך גג הרכב, פשוט מכוערת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...