Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בצמיגי ה-Dunlop 185/70R14 SP 490 88H שלי התחילו להופיע סדקים, למרות שהם רק בני 4 שנים וחריצי הצמיגים עדיין מספיק עמוקים.

האם התופעה מוכרת בצמיגי Dunlop?

בכל אופן החלטתי להחליף אותם, ואני מחפש המלצות לאיזה צמיגים להחליף -- 185/70R14 88H

אני לא מחפש משהו יותר מידי יקר, אבל גם לא תוצרת סין, חשבתי על Yokohama או על Dunlop (בתקווה שזה לא יקרה שוב)

אשמח גם לקבל לפרטי המלצות איפה כדאי לקנות באיזור המרכז.

תודה

פורסם

"רק" בני 4? בכבישי ארץ הקודש בשילוב הטמפרטורה בקיץ מדובר בהישג מרשים שרק עכשיו מופיעים סדקים.

כל הצמיגים מהחברות המוכרות יחזיקו פרק זמן דומה טרם יתייבשו. דאנלופ טובים, יוקהמה טובים וכך גם שאר היצרנים הגדולים.

חיפוש יתן לך דגמים מומלצים וצמיגיות טובות וזולות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה נראה לי מוזר כי על ה-Yokohama המקוריים שבאו עם הרכב לא היו סדקים גם אחרי 6 שנים כשהצמיגים היו כבר שחוקים לגמרי.

פורסם

סדקים זה לא המדד היחידי למוות של צמיגים. אני לא מכיר צמיג שהוא בן יותר מ 4-5 ולא מרגיש כמו צמיג פלסטיק על הכביש.

העצוב הוא שעד שצמיג לא מגיע לגיל באמת מתקדם (10 שנים?) או שחיקה מאסיבית - ניתן לעבור טסט גם עם צמיג יבש לחלוטין שכל קשר בינו לבין אחיזה מקרי בהחלט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תופעת הסדקים אופיינית לכל הצמיגים במזג אויר שלנו.

למי שלא נוסע הרבה, ההתייבשות מופיעה הרבה לפני השחיקה.

לכן אתה יכול להיות בטוח, שאחרי 3 שנים על כל צמיג יופיעו סדקים קטנים.

לפי המידה אני מנחש שהרכב הוא סיוויק מודלים 2002- 2006. או תתקן אותי.

אני ממליץ לך על YOKOHAMA A.DRIVE או KLEBER HP2 .

אני קונה צמיגים ב "צמיגי שואף" ר"ג שעובדת עם האתר TIRES4U:

http://tires4u.co.il/?x=x&iGarageID=&sc=&m=0&search=1&ar=1&r=14&a=70&s=185&CarType=1&page=2&OrderBy=&AscDesc=

אבל אם אתה מחפש פנצ'ריה זולה ככל הניתן, תיעזר בסבלנות ותיגש לאנטון ביפו (רח. יפת 88 ).

בכל מיקרה, אתה עם הדרישות שלך תבדוק כל צמיג ותאריך הייצור שמודפס עליו. כדאי שזה יהיה עד חצי שנה.

נ.ב. לפי דעתי, צמיד DUNLOP SP490 זה לא צמיג מוצלח במיוחד (הדגם הספציפי הזה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ניחוש יפה ! הרכב הוא אכן סיויק, אבל מודל 2001.

בדקתי בכמה פנצ'ריות ומשום מה כולם מציעים או צמיגים סיניים או DUNLOP.

פורסם

אם הבחירה בין TRIANGLE TALONE TR928 לבין DUNLOP SP 490 ,

ברור לך שעדיף DUNLOP.

אבל לפני כן פשוט תפתח דפי זהב ותתחיל להתקשר לפנצ'ריות, קודם למה שיותר קרוב למקום מגורייך.

אולי יש למישהו במלאי דגמים אחרים מחברות ידועות (GOODYEAR , KLEBER, PIRELLI, CONTINENTAL, MICHELIN ).

כאשר תקבל תשובה, אתה יכול לחזור לכאן ולשאול לגבי דגם ספציפי שתמצא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היה לי זוג קלבר במידהקצת אחרת ממה שצויינה פה ובתור צמיג שעולה 300 ש"ח התרשמתי ממנו מאוד לטובה גם באחיזת כביש וגם בשקט יחסי שהוא העניק.

לא מזמן קניתי רבעיית טויו במידה שלך לא נופלים בשום פרמטר מהמישלין שהיו מורכבים על הרכב אבל מחירם קצת גבוהה 400 ליחידה.

• תוכן חדש...