Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה, יש לי יונדאי לנטרה 98,לא מזמן (לפני כ3שבועות בערך) הצינור שמחבר בין רדיאטור למנוע נקרע קצת ונזלו משם מים,זה קרא כתוצאה מהטרמוסטט שהפסיק לתפקד וגרם ללחץ בצינור שגרם כרנאה להתפוצצות הצינור(איך שאני הבנתי את זה),החלפתי את הצינור ועכשיו אני נוסע בלי טרמוסטט,עדיין כל שבוע אני בודק את המים ברדיאטור ואני רואה שכאילו המים במיכל כל פעם חסרים,ואני כל שבוע או כמה ימים ממלה לפני נסיעה ארוכה, עכשיו לפני יומיים נסעתי לים,לפני הנסיעה שוב הוספתי מים כי הרגשתי שבמיכל חסר,מליתי עד האמצע ונסענו,כשהגעתי למקום יצאתי מהרכב וראיתי שיצא כמות גדולה של מים שאין לי מושג מאיפו הוא יצא,בנוסף המיכל פתאום היה מפוצץ במים מהרגיל ואני לא זוכר שמליתי ככה,בנוסף המים רתחו מאוד כמו בקומקום,אך המחוג של החום לא עלה יותר מאמצע...

אני מתכנן עוד נסיעה די ארוכה השאלה שלי האם אני יכול ליסוע וזה יהיה בסדר,או שכדאי לא ליסוע רחוק,ד"א כשאני נוסע

בעיר אין שום בעייה המנוע לא מתחמם והמים לא רותחים....

ד"א שחכתי לציין שאני ממלה מי ברז.

מה זה יכול להיות? מה עלי לעשות??כדאי ליסוע ככה בכלל??? יש סכנה שראש מנוע הלך?

אני נהג חדש ואוטו יש לי רק חודשיים אז אני לא מבין הרבה במכניקה...

תודה מראש!!!!! :).

פורסם

חבל לגרום לנזק מיותר. יכול להיות שהשעון שלך מזייף, ויכולות להיות כמה סיבות הגורמות להתחממות. יכול להיות שהרדיאטור סתום, שהמאווררים לא פועלים בצורה תקינה, שיש נזילת מים, ואולי אפילו הלך ראש מנוע. במקום להתעסק בספקולציות פנה למכון רדיאטורים מיד.

פורסם

לא נראה לי שהוא מזייף,למשל קורה מצב שבמהירות החום של המנוע יורד וזה מראה שזה יורד(כתוצאה מחוסר הטרמוסטט איך שהבנתי) אז המנוע מתקרר...זאת אומרת שהרדיאטור תקין לא??? וגם אם לא..כבר מזמן הייתי נתקע איפשהו והיה הולך לי ראש מנוע טפו טפו טפו

פורסם

יכול להיות שהרדיאטור סתום חלקית ולכן מתחמם תחת עומס (למשל במהירות נמוכה בה יש פחות רוח ויותר עומס). חוץ מזה יכולות להיות עוד סיבות שכבר רשמתי לך, לקבוע את זה דרך דפי האינטרנט אף אחד לא יכול. חסוך מעצמך כאב ראש וגש למכון רדיאטורים לבדיקת כל מערכת הקירור

פורסם

שלום רב , וברוך בואך לפורום !

אני חייב לציין שעשית לאורך כל הדרך את כל ה טעויות האפשריות.

ביטלת תרמוסטט במקום להחליפו בחדש תקין.

מלאת מי ברז במקום מי קירור אכותים.

הסתפקת בהחלפת צינור מים בלבד, במקום להכנס למוסך ו/או למכון רדיאטורים, על מנת שיבדקו אפשרות שהרדיאטור סתום, ולבצע בדיקת לחץ במערכת הקירור, על מנת לאבחן ולשלול נזילה נוספת ממערכת הקירור ממשאבת מים צנרת גומי פקקים וכדומה.

יש לבדוק גם אפשרות שאטם ראש נפרץ עקב כך שהתרמוסטט הקודם נתפס במצב סגור, ואת ראיבוד מי הקירור יש ליחס לחדירת קומפרסייה למים.

טיפ נוסף בדוק את אטימות מכסה הרדיאטור החשוד כנוזל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...