Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Chip Tuning polo 1.2tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעתי שיש גם ציפ לGIAC ,מה ההבדל בין ABT לGIAC ?

אין שום GIAC ל-1.2TSI.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני הייתי ממתין איזה שנה, לראות את אמינות המנועים האלה קודם כל בלי צ'יפ,

וגם כדי לתת לאנשים אחרים לעשות את הניסויים הללו על רכבם.

אני לא מהמתחדשים הממהרים, אני מעדיף תמיד לחכות קצת כדי לתת ל"באגים" להופיע,

ולהפתר אצל אחרים.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

גיל, אין מה להמתין - המנועים האלה אוטוטו חוגגים 3 שנים ברחבי אירופה, שם גומעים ק"מ משולש / מרובע ואפילו מחומש משלנו - פר שנה. עד כה, שום תלונות בפורומים השונים. שרק ימשיך ככה...

יריב, תוכל לתת לי את המס' שלו בפרטי?

אנסה ליצור עימו קשר ולראות. אולי ממנו תבוא ההצלה...

משיחה ובדיקה מול היבואן, על ה-ABT תדרשו לשלם 1500 יורו (!) בכדי לקבל צ'יפ (וגם, מדובר במודול חיצוני).

לצורך השוואה - אותו המודול / צ'יפ עולה בגרמניה כ-600 יורו, וניתן לנסות ולקבל עליו החזר מס :wink:

עגום שבארץ אין שום דרך לשדרג הספק במנוע הזה. אפילו לא לשדרג מבחינת יניקה.

בגרמניה ניתן לעשות הכל מהכל - גם להגיע לספקים של 185 כ"ס וצפונה. תלוי בעומק הכיס ובטירוף...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כן בארופה אתה צודק,

תזכיר לי כמה ימים של 38 מעלות יש בגרמניה?

אוראל, אנחנו לא באירופה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
גיל, אין מה להמתין - המנועים האלה אוטוטו חוגגים 3 שנים ברחבי אירופה, שם גומעים ק"מ משולש / מרובע ואפילו מחומש משלנו - פר שנה. עד כה, שום תלונות בפורומים השונים. שרק ימשיך ככה...

יריב, תוכל לתת לי את המס' שלו בפרטי?

אנסה ליצור עימו קשר ולראות. אולי ממנו תבוא ההצלה...

משיחה ובדיקה מול היבואן, על ה-ABT תדרשו לשלם 1500 יורו (!) בכדי לקבל צ'יפ (וגם, מדובר במודול חיצוני).

לצורך השוואה - אותו המודול / צ'יפ עולה בגרמניה כ-600 יורו, וניתן לנסות ולקבל עליו החזר מס :wink:

עגום שבארץ אין שום דרך לשדרג הספק במנוע הזה. אפילו לא לשדרג מבחינת יניקה.

בגרמניה ניתן לעשות הכל מהכל - גם להגיע לספקים של 185 כ"ס וצפונה. תלוי בעומק הכיס ובטירוף...

לפורש עולה יותר זול ציפ.

יניקה תדבר עם סרדיין,הבחור עושה למכוניות יותר מסובכות משלכם.

אני יארגן לך את הטלפון.

פורסם
כן בארופה אתה צודק,

תזכיר לי כמה ימים של 38 מעלות יש בגרמניה?

אוראל, אנחנו לא באירופה.

גיל, יצא לך להיות באירופה בקיץ האחרון?

יוני שנה שעברה - 36 מעלות בפרנקפורט. אז כן, גם אצלהם זה קורה, אומנם לעיתים רחוקות, אבל קורה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
היי,

אחרי קצת חיפוש בגוגל על צ'יפ למנועי 1.2TSI הגעתי לאתר הזה http://www.venturatuning.nl/merken/chip ... 105pk.html

מה דעתכם על הנתונים שרשום ? , יורגש הבדל משמעותי ? ,משתלם לרכוש ?

סופ"ש נעים. icon_e_smile.gif

ערב טוב.

בשבוע שעבר קיבלנו מייל מ"אבסולוט" שהצליחו לפצח את ההגנה על מחשבי ה 1.2 TSI.

תוספת ההספק מדברת על תוספת של 28 כ"ס ו כ 25%תוספת בממומנט!

לדבריהם ,ניתן כרגע לצרוב רק את מחשבי ה VW בלבד (גולף ופולו), אך להערכתם ,כבר בעתיד הקרוב ניתן יהיה לצרוב גם את מחשבי הסיאט והסקודה.

זמין למי שרוצה לנסות.....:wink:

נוסיף לעדכן.

פורסם

אלי היקר, אתה יודע שאני אוהב אותך - כן? :lol:

א - ב - ל,

עד שאני לא רואה את זה בעיניי, אני לא מאמין לך.

חכה חכה... אתה תשלם על כל הפעמים שגררת אותי אליכם סתם :wink:

מבדיקה מול ABT גרמניה - מתברר כי כל הנאמר לגבי שינויים כאלה ואחרים במחשבי הניהול / קושי בפריצות הגנות / וכדומה - הוא שטותי. הם טוענים כי אין שום הבדל בין מחשבי הניהול, ועובדה שלהם יש צ'יפים לכל הדגמים בעלי מנוע ה-1.2TSI, ללא הבדל דת ומין.

לדעתי מישהו ב"אפסולוט" אוסטריה פשוט ישן על האף. או שהם לא ראו דרישה כזאת או אחרת להוציא עדכון שכזה לדגמי שקודה וסיאט. אלוהים יודע מדוע...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצטער שאני קצת גולש, אלי מה לגבי ניהול למנועי הA1 1.4TSFI, הבנתי שיש ניהול אך הוא מעלה את המנוע לסיבובת ה130+ כוח, אני מניח שהרבה זה לא נותן לא?

• תוכן חדש...