Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הייתי אתמול בסוכנות של קיה וראיתי את הרכב המדובר.

הצעת המחיר שקיבלתי עומדת על סך של 63,042 שקלים חדשים לרכב על הכביש.

האוטו מגיע עם כל האבזור הבסיסי לגרסת הידני (מנוע 1.0) וללא שום תוספת מיוחדת (קודן כלול במחיר הבסיסי).

ברצוני לדעת האם משהו קיבל הצעה טובה יותר על הרכב או כמובן שילם את אותו המחיר אבל פינקו אותו באבזור נוסף (גנטים לדוגמא).

תודה..

פורסם
לפי מה שרשמו בפורום, מצ'פרים את כולם בחבילת שלטי נוחות.

ראיתי שהוא הוסיף לי גם מרימי שמשות אבל אין לי באמת מושג מה זה וכמובן אשמח לדעת מה זה שלטי נוחות וכיצד זה יכול לעזור לי...

פורסם
מרימי שמשות זה שאתה נועל את האוטו עם השלט החלונות נסגרים אוטומטית במקרה ושכחת.

תודה רבה אחרי שהסברת זה באמת נשמע הגיוני...:). בנוסף משהו יודע מה הצופר הנוסף שהם מציעים? 

פורסם

בגדול הם נותנים את האוטו עם מערכת שלטי נוחות, זה כולל:

1. קודנית.

2. מרימי שמשות.

3. שלטים

תתווכח איתם על חיישני רוורס בחינם (אני קיבלתי).

אגב אני מאוד ממליץ על הרכב, בהתחלה חיפשתי רכב פשוט כמו פונטו ספייס ב-15000 ש"ח בערך ואחרי שלקחתי 2 רכבים לבדיקה ואמרו לי תשמע המנוע לא משהו וכו' החלטתי שאני הולך על רכב מיני חדש.

קראתי המון על ההבדלים בין רכבי המיני והלכתי לראות את הרכבים בעצמי (בסוכנויות בב"ש) שמתי לב שהפיקנטו ממש מרגישה יותר מאובזרת ויותר נעימה מהאחרות שנראות פשוטות למדי.

אגב, אני לקחתי ידנית צבע בז' מטאלי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...