Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיטה מטרית או SAE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי רנו קליאו 2008. הפעם, בניגוד לעבר, החלטתי לנסות להבין קצת מה הולך מתחת למכסה המנוע, אז קניתי ספר בסיסי על אחזקת רכב למתחילים. בספר כתוב שחלק מהרכבים עובדים בשיטת מדידה מטרית, וחלק באינצ'ים (SAE), ולפי זה נקבע סוג הכלים שאיתם אפשר לעבוד. איך אני יכול לדעת מה רלוונטי אליי?

פורסם

מידות מטריות, זה רכב אירופאי

מידות איפריאליות זה במכוניות מתוצרת ארצות הברית

פורסם

השיטה המטרית קרי מילימטר/מטר/קילוגרם/ניוטון/וואט..

גם רכבים יפניים/קוריאנים/סיניים/רוסים עובדים עם השיטה המטרית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אפשר עוד שתי שאלות:

1. יש לכם המלצה לסט כלים באיכות נורמלית (לא משהו מקצועי אבל גם לא מתפרק), שיתאים למתחיל?

2. יש מקום שבו כתוב איזה נוזלים (בלמים, גיר וכו') מתאימים לרכב, או שזה משהו סטנדרטי? בספר הרכב כתוב רק על סוג השמן המתאים.

פורסם

אני ממליץ על סט של קאשקו, עלה לי סביבות ה350-400 ומכסה יחסית הרבה כלים/בוקסות ומתאמים ביחס לאחרים כמו סיגנט.

קובי

פורסם

לא ניראה לי שאפשר להשיג זאת באוטודיפו.

מאיפה אתה בארץ?

כמעט כל חנות לאספקה טכנית יכולה השיג לך.

אני יכול להמליץ לך על "צלח" הם גם ישלחו לך את זה, אבל אני מניח שאתה קודם רוצה לראות את הסט ולהתרשם ממנו ולא לקנות טלפונית.

קובי

פורסם

צלח זה באור יהודה אם איני טועה.

כמעט כל חנות לאספקה טכנית באיזור מגורך תוכל להראות לך את הסט, אבל אני מאמין שזה יהיה רק בקטלוג.

אתה יכול לגשת ליבואן שנמצא בחולון, ברחוב המרכבה 13 ולראות וגם לקנות ישירות משם(זה גם יהיה יותר זול מאשר בחנות רגילה).

היבואן נקרא ורדנין.

קובי

• תוכן חדש...