Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעיתים במיוחד בסל"ד גבוה (לא רק) האוטו מתחיל לגמגם כאילו אין דלק. נסיעה עם גז קבוע לפעמים פתאום ישנו גמגום, כאילו לא מגיע דלק ואז שוב הכול חוזר למצב נורמאלי. לפעמים הכול בסדר גמור בכל קשת הסל"ד. בסרק עם מזגן פועל גם קרה שהאוטו נכבה.

המיכל מלא, זה לא קורה רק בפניות אלה גם בישורת. יש כיוון ממה יכולה לנבוע הבעיה?

פורסם

בדוק את תקינות חיישן הMAP ברכבך או הMAF יכול להיות שהוא נותן קריאות לא נכונות ואז יש נפילות סל"ד עד כדי כיבוי המנוע.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אם זה היה המאפ המנוע לא היה מחזיק סל"ד בכל תחום ולא רק בתחום מסויים והמנוע היה כבה.

רוב הסיכויים שמדובר בקוייל שגמר את חייו, ניתן לבצע דיאגנוסטיקה ביתית בטרם הולכים למוסך ולברר האם ומי מארבעת הקויילים מסר נשמתו לבורא.

פורסם

אם זה היה קוייל הבעיה הייתה מופיעה כל הזמן לא?

הייתי בטיול נהיגה השבת באחד הקטעים בהלוך כל הזמן היו לי חיתוכים כאלה, פעם המנוע מושך יפה ופעם נעצר לשניה ושוב בסדר ובחזור הכול היה כמו שצריך ואפילו פעם אחת לא היה לי כלום.

יכול להיות משיכות אוויר מסעפת היניקה? (היא פורקה לפני כשבוע)

צנרת דלק אולי? מזרקים?

איך ניתן לבדוק אם זה הקוייל?

פורסם

כן אני יודע כמה זה חאפרי מצידי אבל עדיין לא החלפתי את האטם, הייתי חייב לפרק את הסעפת על מנת לבצע בדיקה כלשהי ולא קניתי אטם, מפאת חוסר זמן לא הורכב בינתיים אטם, מתכנן לעשות זאת השבוע. זה גם החשד העיקרי שלי אבל אני מנסה לבדוק עוד כיוונים לבעיה.

האם מהאטם יכולה לנבוע הבעיה כפי שתיארתי?

פורסם

פיליפ, חוטי הצתה בדקת? אצלי הייתה בעיה דומה והחלפת חוטי ההצתה וניקוי נקודות חיבור פתרה את הבעיה.

בהצלחה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני אומר שתבדוק את המשאבת דלק.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
פיליפ, חוטי הצתה בדקת? אצלי הייתה בעיה דומה והחלפת חוטי ההצתה וניקוי נקודות חיבור פתרה את הבעיה.

בהצלחה.

אין במנוע הזה חוטי הצתה, יש קוייל נפרד לכל פלאג..

משאבת דלק, זה לא שכן הלחץ היה נופל קבוע ולא רק בסל"ד מסויים

פורסם
אין במנוע הזה חוטי הצתה, יש קוייל נפרד לכל פלאג..

משאבת דלק, זה לא שכן הלחץ היה נופל קבוע ולא רק בסל"ד מסויים

זה שיש קוייל לכל פלאג בניפרד לא אומר שלא קיים חוט הצתה ובין הקוייל לפלאג עובר חוט אומנם קצר אבל עדיין זה נחשב לחוט הצתה והוא יכול להיות פגום. לגבי המשאבת דלק ישנם מצבים בהם בסל"ד גבוה המשאבה לא מייצרת לחץ ובסל"ד נמוך הלחץ הוא נמוך יותר אז לא תורגש בעיה כך שבכל מיקרה צריך לבדוק גם את המשאבה.

:)
פורסם

תפרק את הפלגים ותשווה ,בדרך כלל איפה שיש מיספייר הפלג היה קצת לבנבנן מהשאר.

חבר שעון לחץ דלק בנסיעה.

ולהכניס לחץ וואקום לבדוק בריחות,אוו משיכות אוויר.

פורסם
זה שיש קוייל לכל פלאג בניפרד לא אומר שלא קיים חוט הצתה ובין הקוייל לפלאג עובר חוט אומנם קצר אבל עדיין זה נחשב לחוט הצתה והוא יכול להיות פגום. לגבי המשאבת דלק ישנם מצבים בהם בסל"ד גבוה המשאבה לא מייצרת לחץ ובסל"ד נמוך הלחץ הוא נמוך יותר אז לא תורגש בעיה כך שבכל מיקרה צריך לבדוק גם את המשאבה.

במנוע המדובר אין חוט אלא קפיץ ארוך שמעביר את המתח מהסליל לראש של הפלאג, כשכותבים חוט הצתה זה מעט כללי מדי

שכן חוטי הצתה כפי שאנחנו מכירים במכוניות ישנות/סטנדרטיות יותר נראה אחרת.

המשאבה מייצרת לחץ גבוה כל הזמן והווסת דלק כידוע מתאים הלחץ על החנוכיה, כשל במשאבה לא ייתבטא באובדן

כוח בתחום סל"ד קבוע, אבל ף פעם לא מזיק לבדוק :)

בדיקת 4 פלגים על סלילי ההצתה שלהם הכרחית כצעד ראשון ובסיסי, קודם מערכת הצתה, אח"כ מערכת הדלק ולבסוף אטימות ס' יניקה ושאר מערכות תומכות לרבות חיישני מאפ.

בהצלחה !!

• תוכן חדש...