Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב חבר'ה ?..

לפני 3 שבועות היה לי יום הולדת 20 וקיבלתי מתנה את הרכב הישן של דודה שלי (Suzuki Swift 94, 4 דלתות) וכמו כל צעיר שמתלהב מהאוטו הראשון שלו החלטתי להוסיף כמה דברים .. קניתי כיסויים מלאים לרכב, כיסוי להגה, רדיו דיסק + רמקולים ועכשיו גם פחחות וצבע (המצב שלה היה לא רע אבל היו כמה מכות שפשוט הגעילו את האוטו).

דודה שלי לא שמרה בכלל על האוטו והוא היה במצב לא ממש טוב כשקיבלתי אותו. אני יודע ש - 99% ממכם יחשבו למה הוא צריך להשקיע באוטו עוד שניה האוטו יגיע לפירוק. יש לי הסבר .. האוטו הזה לא הולך להמכר בקרוב כי הוא יעבור לאחי ולאימי כשיוציאו רשיון ואני אקנה אוטו חדש ומה גם שהאוטו עבר סה"כ 195 אלף קילומטר משנת 94 עד עכשיו (לא נסעו איתו הרבה). הזמנתי כבר מאיביי כמה דברים כמו טסות ומדבקה לשמשה האחורית של הרכב, 2 פסי לדים כחולים שיורכבו באיזור הדוושות ובאותו איזור רק בצד של הנוסע שליד הנהג.

אני רוצה גם להשחיר חלק מהחלונות של הרכב והבנתי אפשר רק להשחיר את החלונות של הנוסעים מאחורה .. קראתי פה כמה תגובות ישנות של אנשים שאמרו שמדבקות לחלון לא עוברות טסות ואילו השחרה של החלונות בלייזר דווקא כן. אז השאלה שלי בעצם מה כן חוקי ? להשחיר בלייזר זה חוקי ויעביר אותי טסט ולא תהיה שום בעיה ? אם כן זה באמת רק בצד של הנוסעים מאחורה או שאפשר גם להשחיר ברמה מסויימת (לא שחורי לגמרי) גם את החלונות מקדימה ואת השמשה האחורית ? עוד שאלה .. האם חוקי לשים מנורת לד כחולה בלוחית הרישוי ? הנה תמונה שמראה בדיוק איך זה נראה

25392051.jpg

אני אשמח אם תענו לי על כל השאלות .. נראה ששאלתי פה הרבה שאלות אבל בעצם זה לא ..

תודה לכל מי שקרא עד הסוף ולמי שמגיב,

משה

פורסם

1) רק הנוסעים מאחורה. לא בחלונות הצדדיים מקדימה, לא בשמשה הקדמית ולא באחורית.

2) אסור להחליף את התאורה החיצונית של הרכב אז אסור לך לשים לדים על הלוחית.

3) כיסוי להגה זה חוקי אבל מסוכן. תימנע מזה בכל מחיר. חפש פה בפורום ותמצא את כל הסיבות. אצלי זה הדבר הראשון שאני מוריד מהרכב כשאני קונה אותו, בנוסף למראות פנורמיות שגם הן רעיון דפוק ביותר ומאוד מסוכן.

4) אני מאוד בעד שמירה על רכבים ישנים (יש לי טמפרה בת 20 שאני עומד להשקיע בה 2400 ש"ח במקום למסור אותה לגריטה) אבל רק עם דברים מקוריים. אל תעשה אותו לערסמוביל כי זה מגעיל ונראה ממש ממש רע.

פורסם
3) כיסוי להגה זה חוקי אבל מסוכן. תימנע מזה בכל מחיר. חפש פה בפורום ותמצא את כל הסיבות. אצלי זה הדבר הראשון שאני מוריד מהרכב כשאני קונה אותו, בנוסף למראות פנורמיות שגם הן רעיון דפוק ביותר ומאוד מסוכן.

אתה יכול להסביר את עצמך בבקשה?

כיסוי להגה,כל עוד המידה היא נכונה והכיסוי "יושב צמוד" למה אתה רואה בזה בעיה?

אני נוהג 10 שנים (בטח פחות ממך) עם כיסוי הגה,וברוך השם זה עוזר לי לתפוס את ההגה בצורה נוחה ולא לשחרר אותו מהחום של השמש.

לגבי המראות הפנורמיות לי אומנם אין כאלו אבל כל עוד זה מביא לנהג ראיית שטח מת גם פה אני לא רואה סיבה טובה לא להוסיף לרכב.

הפנורמיות לא באות להחליף את המראות רכב הם באות לעזור לנהג.

פורסם

לגבי המראה הפנורמית - יש בה כמה בעיות:

1. בשל גודלה היא מפריעה לשימוש בסכי השמש, כלומר בעצם גורמת לך לסבול מסינוור.

2. בשל המבנה הקמור שלה היא מעוותת את שדה הראיה.

3. אין אפשרות "לעמעם" בעת סינוור על ידי רכב מאחור.

לגבי כיסוי ההגה - יש לו נטיה להתפרק ולהשאיר זנבות ולולאות שעלולים להתפס לך, וכן עלול להחליק על ההגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...