Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנו מעוניינים לרכוש רכב, רוב הזמן יסע בדרו 120 קמ ביום (0נוסע אחד או שניים)אחת לחודש נסיעות משפחתיות (5 נוסעים)למרכז\לירושלים.

חשנו לקנות מיני/סופר מיני בגלל החסכון בדלק.

הציעו לנו את הקאיה פיקנטו 1.2 החדשה בגלל המחיר והאוט'.

1. האם יש עדיפות מבחינת שוק לקנות אוטו'?.

2. האם עדיף לקנות מסוכנות או ליסינג או השכרה או יד שניה רכב בן שנה שנתיים מדגם אחר במחיר דומה(אם יש יכזה דבר בכלל....)

3. אם כן- איזה דגם ? ושתהיה חסכונית, בדלק ובאותו מחיר בערך כמו הפיקנטו (עדיף אוטו', ושתהיה אפשרות להכניס 2 כסאות לילדים מאחור +מבוגר ובסביבות 60-70K)

4.נאיזו אופציית קנייה הכי עדיפה מהמוזכרות?

5.האם רכב עם ת.ה. רובוטית זה אופציה והאם יש כזה שיענה על הדרישות הנ"ל?

תודה

פורסם

אתה מדבר כאן על נסיעות ארוכות עם שתי כיסאות תינוק ומבוגר במושב האחורי ועם כל הכבוד שיש לי לקיה פיקנטו, זה פשוט רכב שלא מתאים לנסיעות כאלו. אני מבין את הפיתוי שברכישת רכב חדש במחיר נמוך, אבל צריך גם להיות ריאליים ולהתאים את הרכב לצרכים. לדעתי המכוניות הקטנות האלו, בין אם מדובר בפיקנטו או בכל רכב מתחרה אחר, פשוט לא מתאימים.

אני מציע לכם לבחור במכונית קצת יותר גדולה, גם אם המשמעות של בחירה זו היא עלייה בצריכת הדלק וירידה בשנתון. בתקציב שלכם אפשר לרכוש משפחתיות בנות שנתיים-שלוש שיצאו מחוזה ליסינג. יש מבחר גדול של רכבים, במצב טוב וחלקם אפילו עם אחריות ארוכה.

פורסם
אנו מעוניינים לרכוש רכב, רוב הזמן יסע בדרו 120 קמ ביום (0נוסע אחד או שניים)אחת לחודש נסיעות משפחתיות (5 נוסעים)למרכז\לירושלים.

חשנו לקנות מיני/סופר מיני בגלל החסכון בדלק.

הציעו לנו את הקאיה פיקנטו 1.2 החדשה בגלל המחיר והאוט'.

1. האם יש עדיפות מבחינת שוק לקנות אוטו'?.

2. האם עדיף לקנות מסוכנות או ליסינג או השכרה או יד שניה רכב בן שנה שנתיים מדגם אחר במחיר דומה(אם יש יכזה דבר בכלל....)

3. אם כן- איזה דגם ? ושתהיה חסכונית, בדלק ובאותו מחיר בערך כמו הפיקנטו (עדיף אוטו', ושתהיה אפשרות להכניס 2 כסאות לילדים מאחור +מבוגר ובסביבות 60-70K)

4.נאיזו אופציית קנייה הכי עדיפה מהמוזכרות?

5.האם רכב עם ת.ה. רובוטית זה אופציה והאם יש כזה שיענה על הדרישות הנ"ל?

תודה

קודם כל, אל תשכח שהמנוע צריך לקחת אותך ממקום למקום יחד עם בני משפחתך מהדרום למרכז. כך שלא רק שצריכת הדלק תהיה גבוה כי המנוע יתאמץ נורא, הוא גם לא יסחוב במיוחד באיזורים שיהו בהם אפילו מעט עליות אתה פשוט תרגיש כיאילו אתה על 50 סמק.

אני מציע לך תגדיל נפח מנוע לפחות ל 1.6 זה לא גדול ולא נורא. מצא לך רכב יציב נוח שיתן מספיק מקום לך ולבני משפחתך. אם היית רווק צעיר (שלא אכפת לו לסבול קצת) הייתי מסכים עם הנפח שאתה מחפש. אני באופן אישי נסעתי מספר פעמים על מגוון רכבים של 1.2 ולא מצאתי את עצמי . אולי אתה כן .. מי יודע.. בכל מקרה בהצלחה..

פורסם

לך על משהו ישן, אך איכותי יותר שיתן תמורה טובה יותר בעד אותו מחיר.

ועל הדרך עשה הגהה לפני שאתה לוחץ "פרסם הודעה".

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...