Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

tzvipper - נורות הקסנון חדשות לחלוטין, כרגע אני מנסה עם מגבר אחד משומש , חבר הביא לי וטען שהוא עובד טוב ואין לו תקלה.

כמו שאמרתי למעלה השתמשתי עם אותו מגבר ואותה נורה ברכב של חבר ואצלו הכל עבד חלק!

Sergo - ניסיתי לשים פיוז 15A וגם הוא נשרף, לא יהיה מסוכן מדי לעלות באמפר כבר יותר למעלה?

ונצא מנקודת הנחה שזה לא הפיוז, מה עוד יכול לגרום לתקלה?

פורסם

עדיף שתוותר על כך!

חוץ מלסנוור אחרים זה לא ייתן לך כלום, הרי גם ככה הפנסים שלך לא מיועדים לכך.

פורסם

אל תעלה את ערך הפיוז ברכב שלך - זה יכול לגרום לבעיות חמורות במערכת החשמל!

תבדוק מה ערך הפיוז ברכב של חבר שלך, שבו הקסנון עובד. אחר כך, כך פיוז בעל אותו ערך וחבר את הקסנון ישירות למצבר דרך הפיוז הזה.

זה כמובן רק לצורך הבדיקה. ברכב שלך בכל מקרה אי אפשר להרכיב קסנון בגלל הגבלת הפיוז המקורי. על חוקיות העניין כבר אמרו לך.

אגב, אם אני לא טועה, ישנו רק פיוז אחד המשותף לשני הפנסים הראשיים. במקרה של הקסנון אתה מחבר שני מגברים, כך שהזרם בעצם מגיע לאיזור ה-20 אמפר, אם לא יותר מכך אפילו.

• תוכן חדש...