Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי לדעת, איך אני יכול לחשב כמה זמן יחזיק מנוע של X וואט כאשר הוא מחובר לבטריה/מצבר של Y אמפ'/שעה? כרגע לפי שימוש רציף בשיא הצריכה של המנוע.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

נגיד ש Y = 50 (אמפר)

וזה מצבר 12VOLT

אז הוא נותן 50*12 ואט לשעה = 600W לשעה

אם המנוע הוא 100W = המצבר יספיק ל 6 שעות

תחליף את הערכים שלך ב 12 ו 50 שאני נתתי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה לא יכול לחשב בעזרת הנוסחאות הפשוטות של חוק אוהם או/גם לפי נתוני הספק של הצרכן ומקור המתח כמה זמן תחזיק הסוללה מעמד אלא חישוב מאוד כללי.

למה ?

כאשר הסוללה מתחילה להתרוקן מתח הקטבים שלה יורד וגם ההתנגדות הפנימית של הסוללה עולה ולכן צריכת הזרם של המנוע תשתנה.

בקיצור הבדיקה הטובה ביותר היא לחבר את המנוע לסוללה חדשה ולבדוק אחרי כמה זמן המנוע מפסיק להסתובב.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, הבנתי (לא בדקתי, נאמר לי) שבליתיום יון אין את הדעיכה הזו, הטעו אותי? אם כן, יש איזשהו קצב דעיכה שאפשר להגדיר כקבוע?

בעקרון אני רוצה לתכנון לעצמי קורקינט ממונע. אני מנסה להבין את היחסים של התפוקה של המנוע לעומת עוצמת המצברים/בטריות. ברגע שיהיה לי הבנה כללית בנושא אני אוכל לפנות למישהו יותר חכם ממני לתנאים מדוייקים יותר כולל "כמה ק"מ לליטר".

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בLION\LIPO יש דעיכה, אבל מתונה. מ4.2 וולט כשהסוללה מלאה עד סביב 3.5 כשהיא בפריקה, למרות שזו צריכה מנורמלת ובפיקים של עומס הצריכה עשויה ליפול.

העוצמה של המנוע לא אומרת כלום, אתה צריך לחשב את הצריכה האמיתית בתנאי נסיעה. נתוני פיק של מנוע לא מעניינים אף אחד, גם כי הם כבר מחוץ לתחום הנצילות של המנוע (כלומר אתה סתם מבזבז הספק) וגם כי הם לא רלוונטיים בנסיעה נורמלית.

ובנימה אופטימית זו:

1. מחשבון: http://www.endless-sphere.com/forums/download/file.php?id=41681

2. פורום: endless-sphere.com

3. סוללות, מנועים, מטענים וכו': http://www.hobbyking.com

בהצלחה

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...