Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שגיליתי נזילה מהרדיאטור שלי (אסקורט 92), ומכיוון שאני מקווה להחזיק ברכב עוד שנים רבות החלטתי להזמין רדיאטור מקורי מחו"ל-בארץ אין אפשרות להשיג מקורי והתחליפי מגיע מהמזרח (הרדיאטור המקורי שלי החזיק 19 שנה).

אתמול הגיע המשלוח אך גיליתי שהרדיאטור "קיבל" מכה חזקה דרך האריזה.

היה לי חשש שהמכה גרמה נזק לרדיאטור ולכן הרדיאטור נבדק במכון תחת לחץ - נתגלה סדק קטן מאוד באחד הפלסטיקים שמורכבים בצידי הרדיאטור. נאמר לי שדבק אפוקסי לא יחזיק מעמד לאורך זמן ומכיוון שזה חדש עדיף לתקן כמו שצריך בעזרת ריתוך פלסטיק.

מה אתם חושבים ?

יש מקומות ממולצים שכדאי ללכת אליהם ?

P5130225.jpg

פורסם

אפוקסי שנעשה כמו שצריך, יותר טוב מריתוך פלסטיק שהוא תלוי בסוג הפלסטיק שבו הוא נעשה..

אין אחריות על המשלוח??

פורסם

לא עדיף לך לצלם כמו שצריך ולכתוב לחברה\אדם שקנית את זה ממנו בחו"ל ולנסות לבקש שיוחלף החלק

בגלל הפגיעה במשלוח ?

so far so good so what

פורסם

שלום רב

אתה משוכנע שזה סדק . יכול להיות שזה סימן מתבנית היציקה

תנסה לשלוח תמונה למוכר שיבדוק זאת יכול להיות שהוא יפתור לך את הסוגיה ( יתן אחריות או ישלח לך את הדוד הנ"ל )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

אפוקסי שקוף (עירבוב של נוזל עם אבקה) יעשה את העבודה לעוד שנים רבות ויפות. את האפוקסי הזה ניתקלתי שמחזיקים במכוני רדיאטורים למטרות שכאלה.

:)
פורסם

אם החלק חטף מכה אולי יחכו לך עוד הפתעות איתו, תזדכה על הרדיאטור ולך תרכיב רדיאטור חדש בארץ עם אחריות וכו'.

פורסם

הרדיאטור נבדק בעזרת קומפרסור בתוך גיגית מים - ישנה נזילה ממש קטנה דרך הסדק הנ"ל.

נכון שהלחץ שיוצר הקומפרסור גבוה בהרבה מלחץ עבודה רגיל שבו יעבוד הרדיאטור

אך עדיין אני לא רוצה להתקין עד שאני לא יודע במאה אחוז שהרדיאטור תקין.

פורסם
המשלוח מבוטח, כך שיש לי 14 יום לבקש החזר, אך ההחזר לא יכלול את המיסים ששולמו על החלק (מכס, מע"מ, מס קניה...)

משלוח חזרה של פריט שקיבלת, בצורה מסודרת, דרך מחלקת יצוא של המכס, לצורך תיקון במסגרת אחריות, יזכה אותך בפטור מלא ממיסים, אם יגיע במקומו פריט חדש זהה לזה שייצאת.

מנסיון.

לא מבין מספיק במטריולוגיה כדי לייעץ לעצם שאלתך, אך אני שונא להחזיק ברשותי פריטים המודבקים בדבק. במיוחד אם שילמתי על פריט חדש, במיוחד ובמיוחד במערכת רגישה ברכב, ובטח כשלא שברתי אותו בעצמי (מה שקורה לא פעם:oops: )

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הדבקה כלשהי או אפוקסי אינם מחזיקים לאורך זמן בדודי הפלסטיק של הרדיאטור. הלחמת פלסטיק גם אם היא נעשית בצורה מושלמת לא תחזיק יותר מדי זמן מעמד. לא מומלץ לך להסתכן להתקין רדיאטור נוזל אלא לממש אחריות או לקנות רדיאטור חדש.

פורסם

קרה מקרה דומה מאוד לחבר והוא מימש את הביטוח של חברת השילוח. הרי המוכר שלח את המוצר כשהוא שלם והמוצר נשבר במהלך המשלוח - לכן האחריות חלה עליהם. תפנה אליהם ותבקש פיצוי או משלוח של רדיאטור חדש זהה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...