Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחזרה לקפריסין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסטוריה קצרה

בשנת 1991 קרסו המרוצים בישראל והסתיימה תקופה יפהפייה של ספורט מוטורי גדוש באירועים קבועים ומלאי אדרנלין באשקלון ,עפולה וכמה גיחות בבאר שבע איזור מודיעין וצפון הארץ.

לאחר שהספורט גווע,המכוניות אוחסנו והיה נדמה שזהו זה נגמר,

בשנת 1994 פתחתי את הדרך להמשך המרוצים בקפריסין ואלה שהשתתפו שם (רוב הנהגים) רק יספרו וישבחו עוד תקופה נפלאה של חוויות,זכרונות,ושיא השיאים השתתפויות בWRC (שיא השיאים של כל נהג מרוצים)שהסתיימו שם ב2004

בשנת2000 הגשנו את הבג"ץ נגד מדינת ישראל למיסוד הספורט ומאז ועד היום כ11 שנים של (תשפטו אתם) אין מרוצים.

לאחר שלדעתי כלו כל הקיצין ומבחינת ראיית העולם שלי הספורט המוטורי בישראל כפי שיקרום עור וגידים יהיה לחלוטין מסורס,(במקום לתת להתאחדויות את השרביט לנהל,הולכת להיות כאן מפלצת רגולטורית) נסעתי שוב לקפריסין לבקש לפתוח מחדש את הOPEN BORDER לישראלים ובמיידי.אני מבקש לא להכנס מי אשם מה אשם זה לא רלוונטי כרגע,אתייחס לכך בהמשך.

(11 שנות המתנה למיסוד ספורט גרם לרוב הנהגים להרהר הרהורי פרישה)

התשובה של הקפריסאים היתה מדהימה.

המשך מחר

מירוצי מכוניות

פורסם

בקפריסין כמו שתמיד ידענו יש התייחסות לאומית בנושא מירוצי מכוניות,זהו חלק בלתי הפיך מתרבות והטמעה של נהיגה נכונה

ולכן למרות שקפריסין מדינה בירוקרטית ואפילו מאד,בתחום הספורט המוטורי העניינים זזים מהר

החידוש

מכוניות מירוץ מקבלות מספרי רישוי מיוחדיםמההתאחדות אלה מספרים פרמננטיים, ולאחר שהרכב עובר טסט רגיל של בדיקת מערכות בטיחות.

מכוניות ספרינט,או ראלי קרוס? אין בעיה אין פנסים? תסעו על הכביש תאכלו אותה מהמשטרה ,אבל זה לא מונע מלקבל מםפרי רישוי

העלות? עד 100 אירו תלוי בדגם יקר? תשוו לישראל.

רכב כזה חונה בבית בניגוד לקודם שהיה צריך לאפסן בבונדד,לישראלים? אפשרות לשכור מחסן סגור וממוגן בעלויות מצחיקות שמתחלקות בין כולם.

בדיקות רפואיות של רופא ספורט מקנות מיידית רשיון נהיגת מירוצים לפי קטגוריות שקובעת ההתאחדות,נהג שמעולם לא התחרה ונוקד מקבל "נוביס" לראלי אבל בספרינטים מתחרה רגיל הרשיון לשנה? בסביבות 50 אירו יקר? תבדקו בישראל (אגב גם זמן עולה כסף)

הרכבים על המובילים או בלי תלוי בכם משייטות לילה לקפריסין עם מעבורת (רוזנפלד ספנות) תבדקו את המחירים לבד ואם תתאחדו אפשר לקבל מחיר קולקטיב.

ישנן דירות להשכרה שסגרתי מחיר מגוחך של בין 30 ל40 יורו ללילה לדירה (בין שניים לשישה איש בדירה מזוודת למעט אוכל)

ניתן ואפשר להכריז על אליפות ישראל בתוך מהלך המירוצחם המשותפים עם הקפריסאים שמקבלים אותנו בחום רב.

זה לקח לי בדיוק שבועיים לסגור את כל הקצוות (בארץ 11 שנים ולא נגמר)

עכשיו הבחירה בידיכם קבוצת מרום הצמרת נוסעת בכל מקרה

מי שמבקש פרטים נוספים אלי בפרטי

אנחנו נביא לכאן בקרוב במידה ותהיה היענות את בוחני הFIA הקפריסאים וכל רכב ישראלי שיעבור את הבדיקה הטכנית יקבל מייד הכשר לנסוע בכל מירוץ בעולם ולדעתי גם בישראל.

המחיר? לא מכון תקנים ולא נעליים ובירוקרטיה ,חינם חינם מבינים? אנו נושאים רק בעלות הבאתם לישראל 2 כרטיסי טיסה ומלון ל48 שעות וקצת פינוק

ברוך שליט החליט להרים את הכפפה ולסגור את הנושא בירוקרטית מולי כל מי שירצה ולא משנה מאיזה מועדון או התאחדות הנושא פתוח לכולם

סוף שבוע נעים

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

ראשית בהצלחה

ידועה התופעה בה אשה לא מצליחה להיכנס להריון , נמצאת בהליכי אימוץ , או כבר אימצה , ואז מצליחה להיכנס להריון.

אז אולי זה יצליח גם כאן , ומירוצים בקפריסין יפתחו את המירוצים בישראל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה

אם אחרי כל מה שכתבת היית יודע שוולד שיוולד (בהנחה שעברת הריון מוצלח ולא שכבת 11 שנה בשמירת הריון) ייצא לבסוף חוסה לכל ימי חייב ספר לי מה היית אתה עושה ?

מירוצי מכוניות

פורסם

חוץ מזה

זוכרים את המשפטים "לתת בגז", לתת בראש", השעון מדבר", להזיע בחליפה", הפכתם לחבורת עסקנים? יאללה נו זמן אחרון לפני בית אבות "11 שנים מלאו לחוק וליבו המה" )גבי שושן על 16 מלאו לנער)

מירוצי מכוניות

פורסם

מסכים עם כל מילה!

אם נוכל כולנו להתאגד במטרה להתחרות בקפריסין וע"י כך לקבל מחירים יותר טובים

מה אכפת לנו להתחרות בקפריסין ולעשות שם את אליפות ישראל?

חוץ מזה שזה להתחרות "בחו"ל" ההד שזה ייעשה שיש אליפות ישראל בקפריסין או ירדן יהיה חבל על הזמן!!

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

דני,

גם אני מברך אותך על היוזמה. אני לא יודע מהיכן אתה שואב את הכוחות - אבל טוב שזה קורה.

אני בטוח שאם תהיה מסגרת מסורדת להתחרות בקפריסין בזמן הקרוב - נהיה מספיק נהגים שנצא לשם.

בייחוד אם ימשיכו לעכב אותנו בארץ.

תוציא תוכנית מסודרת ועלויות ותראה כמה מהר זה מתארגן מעצמו.

יישר כוח,

אלון

פורסם

זה לא עניין של לשאוב כוחות זה לחפש דרך להתחרות,להשאר ספורטאי,לא להכנע,אין מה לעשות נפלה עלינו צרה צרורה בניהול המערכה למיסוד הספורט וכולם שכחו שקודם כל הספורטאים חשובים לפני הכל ,נרמסנו תחת רגולציה מטורפת שאין לה תקדים בעולם,נרמסנו תחת אנשים לא מקצועיים שלא ראו את הנולד ולא השכילו להבין את צרכינו,נרמסנו תחת המונח כסת"ח,נרמסנו תחת בחירת אנשים לא נכונים לתפקידים והכי חמור נרמסנו בגלל שנאת אחים.

לכן יום לפני תליית נעליים ופרישה ולמען השארת טעם מתוק בפה,למרות הכל יש פתרון מעשי,מיידי,מהיר,חסר בירוקרטיה וקרוב לבית

אז תרדו מהעסקנות ותחזרו למה שהייתם פעם ,נהגי מירוצים.

לו הייתי יותר חוצפן הייתי מציע לכולכם פשוט ביחד להחזיר את המפתחות לרשות ולאמר בקול רם תןדה לא!!!! לא כך רצינו,לא כלך פיללנו,

זו דרך חתחתים ,סליחה הבנו, תודה אנחנו לא במשחק הזה ובודאי לא בדרך הזו.

אז אם אינכם מסוגלים להתאחד ולעשות זאת ,לפחות צאו ותהנו ממירוצים אני בטוח (מנסיון ) שגם פתאום תחזרו להיות חברים.

לגבי השאלות שאני נשאל שוב ושוב

נושא הכספי של העברת הרכבים אם העמותה לא מסוגלת לקבל תשובה או לטפל מול רוזנפלד ספנות כקולקטיב,הרימו בעצמיכם טלפון ביום ראשון הקרוב ותשאלו.

חבל על הזמן אפשר כבר לחמם מנועים תוך שבועות ספורים.

מירוצי מכוניות

פורסם

כל הכבוד אני שמח לישמוע שלפחות יש עוד איזה תקווה

ועוד שאלה קטנה אני פשוט עדיין צעיר ואני ישמח לדעת למה הורידו את המרוצים מישהו הזכיר פה 2 אנשים מי אלה ולמה?

תודה אני ישמח לדעת מה קרה פה.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...