Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

זה העניין, עוד מעט מגיע היום נישואים ה25 של ההורים שלי( יש לזה שם תואר לא?) ורציתי להפתיע אותם עם חופשה בארץ או בחו''ל מה שיהיה כדאי יותר. אני יכול להשקיע בסביבות 7 או 8 אלף ש''ח, אולי קצת יותר אם זה באמת שווה.

העניין הוא שאני לא טיפוס של חופשות והייתי בחו''ל פעמיים וגם אלו לא היו ממש חופשות.

איך אני יכול לתכנן הכל החל מהזמנת כרטיסים על שמם ועד היעדים ומלונות וכל מה שקשור לדרכונים מבלי שהם יידעו על כך.

די חשוב גם שיהיה אפשר לשחק עם התאריכים במידה ובסוף התאריך הנקוב לא יהיה מתאים, כי האחת עובדת בבית חולים וכל הזמן היא בכוננויות וכו', והשני כרגע לומד.

אשמח לשמוע מניסיונכם לגבי כל התהליך הזה וכמו כן יעדים מועדפים, מה המקסימום שאפשר להוציא בסכום הזה, גם בארץ אפשרי כמובן. אך מראש אומר שרכבים וכל מה שקשור בכך לא מעניין אותם.

תודה רבה:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

על איזה סוג חופשה חשבת?

בטן גב? בית מלון? טיול עירוני? טיול בנופים?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אתה תצטרך את הדרכונים שלהם ותוודא שהם בתוקף לפחות חצי שנה קדימה ממועד החופשה.

עכשיו נשאלת השאלה מה הם אוהבים, איך כישורי הנהיגה שלהם כדי להסתדר החו"ל וכו'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת, צמד אנשים שמתקרבים לגיל ה50 ומההיכרות הקצרה שלי עימם, לא יתאימו להם כל המוטלים למיניהם אז זה צריך להיות בית מלון לפחות 4 כוכבים שלמיטב הבנתי שווה לערך ל5 כוכבים בארצנו.

סוג טיול עצמו, ובכן אני חשבתי פחות או יותר רק על כרטיסי טיסה והמלון עצמו, פחות משהו מאורגן. חשבתי אולי לבנות רשימה של מספר יעדים מומלצים באזור ולצרף להם אותה, או שפשוט יעשו מה שהם רוצים שם.

מבחינת כישורי נהיגה? לא ממש הבנתי מה זאת אומרת אבל שניהם בעלי רישיון ולא הם לא בכיוון של טיולי נהיגה על ספורטיביות וכדומה. למשל, תן לאבא שלי חדר שינה טוב, ג'קוזי ובופה טוב בארוחת ערב וזה יספיק לו. אמא שלי אוהבת לשחק אותה אירופה, מתעניינת בגלריות אומנות, נראה לי שעכשיו היא בקטע של פסלים, היא הייתה בתערוכה הזאת של הפסלים של הגופות שהיא נערכה בארץ, נו איך קוראים לשטות הזאת:-P

ומכל הכתיבה הזאת אני יותר ויותר חושב שבטן גב זה מתאים להם פחות או יותר.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור, לא התכוונתי בכישורי נהיגה לנהיגה ספורטיבית אלא ליכולת להסתדר במדינות עם תרבות נהיגה שונה משלנו, יכולת התמצאות בכבישים לא מוכרים וכו'.

אם בטן גב זה הכיוון אז איי יוון/טורקיה יכולים להתאים ואם קצת יותר מזה אז פראג/קפריסין או כל בירה אירופאית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בטן גב + גלריות = ספרד או דרום צרפת.

כמובן שגם איי יוון, קפריסין, החופים של קרואטיה וכו'.

אם אין להם בעיה עם מדינות ערביות - אתה יכול לשלוח אותם לעקבה. המלון המומלץ שם זה הקמפינסקי, ובמרחק נסיעה יש את פטרה וואדי רם.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ספרד נשמע מצוין, רק איפה בדיוק ומה הם אזורים מומלצים שם?

כמו כן, מדינות ערב לא נשמע להיט. אגב, תורכיה עדיין נחשבת כמקום שלא מומלץ לבילוי לישראלים?

ומה עם יוון, איך שם?

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חסר מידע על הרקע שלהם בטיולים בעולם - מקומות וצורת טיול.

לדוגמה: אחד הדברים שעניין את אמא שלי באוסטרליה - בגיל 70 ומשהו - היה שכירת אופנוע לנסוע מאליס לאיירס רוק.

פריז, לונדון הם יעדים קלסיים שגורמים הנאה בכל גיל ולכל מטרה. אם לא היו שם - שהיה של עד שבוע תעשה להם חוויה טובה!

ברצלונה תהיה יעד מצויין ל-5 ימים. הרבה אפשרויות לטייל ולהנות בעיר, אפשר גם לבד ברכבות למקום או שניים בסביבה.

לדעתי עליך לשתף אותם. אולי דרך שיחה תמימה של "לאן הייתם רוצים לנסוע אם היינו מארגנים משהו ביחד". עליהם לתאם עבודה, אולי ענייני אחזקת בית, בריאות וכאלו.

את הדרכונים נניח שתוכל לבדוק לבד, אבל תן להם זמן לתכנן ולקרוא משהו על היעד, אלא אם זו נסיעת נופשון פסיבית, שגם היא רעיון טוב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רומא - הטיסה יחסית קצרה, ובד"כ קצת יותר זולה. יש שפע מלונות, אני יכול להמליץ לך למשל על QUIRINALE: http://www.hotelquirinale.it . אין ג'קוזי, אבל תזמין להם את המיני סוויטה (שם דווקא יש ג'קוזי, אגב, אבל באמבטיה), ולא תשמע תלונות. קלאסה אמיתית. ואין מחסור שם בפסלים, ברומא... או באוכל טוב, או במקומות מעניינים אחרים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...