Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אנחנו גרים בבית פרטי (קוטג') ברחוב ללא מוצא וחנים את הרכבים שלנו מול הבית.

לשכן שגובל איתנו יש סל שהוא הוציא לרחוב והילד שלו כל הזמן פוגע לנו ברכבים וכל הזמן אנחנו מוטרדים מזה.

המצב כעת הוא שאנחנו מפחדים לחנות מול הבית שמה הוא יפגע באחד הרכבים וכל הזמן אנחנו צריכים לעמוד על המשמר (הוא כבר פגע כמה פעמים וכאשר הערנו לשכן הוא אמר שזה לא עושה שום נזק). בנוסף לזה, הוא גם משחק בין שתיים לארבע.

האם ניתן לעשות בנידון? איך יכול להיות שאני צריך להיות כל הזמן מוטרד אם הכדור יפגע לי ברכב או לא יפגע לי ברכב

כשאני מחנה מול הבית שלי?

מותר לו בכלל לשחק ככה ברחוב ולפגוע ברכבים? אמנם לא מדובר פה על רכבים בשווי 300k אבל בכל זאת יש לנו שלושה רכבים במשפחה (רכב אחד חונה בתוך הבית ושתי הרכבים האחרים מחנים ברחוב) וכולם בבעלות פרטית, אנחנו גם משתדלים לשמור על הרכבים שלנו כמה שיותר ובגלל זה מפריע לנו מאוד העניין של הסל.

זהו מטרד יומיומי ואני לא מגזים, הפיקוח לא מי יודע מה עוזר, ואני בספק אם המשטרה תעשה משהו (חשבתי לגשת השבוע להגיש תלונה).

האם מישהו נתקל בסיטואציה דומה? אנחנו ממש עובדי עצות...

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להתקין מצלמה על חזית המבנה שמכוונת לסל. בסופו של דבר הילד יעיף את הכדור על הרכב ויגרום לנזק (אין מה לעשות) - מיד לאחר מכן להגיש נגדו (נגד האבא, לא נגד הילד) תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות על עלות הנזק + הוצאות משפט ועגמת נפש (הפסד ימי עבודה וכ').

למשפט להביא את הקלטת מהמצלמה כהוכחה, לאחר מכן השכן ישלם ואח"כ גם יעיף את המתקן מהרחוב.

פורסם

כן, הסל עומד צמוד לבית שלו אבל על הרחוב ממש.

השאלה היא, האם ניתן להוכיח שנגרם נזק כתוצאה מזה שהכדור פגע ברכב?

להתקין מצלמות 24/7 על הרכבים זה הוצאה קצת גדולה עלינו אבל נבדוק את העניין בכל זאת.

תמונה להמחשה: http://www.siz.co.il/my/jnety2nz0uy0.jpg

איפה שהמסחרית הלבנה עומדת שם זה הבית שלי ושם אנחנו בדרך כלל מחנים את אחד הרכבים, איפה שסימנתי עם החץ האדום זה המקום שבו השכן מיקם את הסל.

פורסם

אותו דבר כמו שאצלי רק שאני גר בשכונה ואצלנו משחקים בכדורגל מול הרכבים בגלל שכן אחד שאומר שהילדים מפריעים לו לישון:-D

Volkswagen POLO 6R

פורסם

אצלנו גם היה מקרה דומה,ילדים ששיחקו כדור-רגל,אבא שלי או אני הייתי צועק עליהם,ואז הם היו מסתלקים,אבל אחרי יומים שוב פעם חוזרים,באחת מהפעמים יצאתי החוצה והם מרוב הפחד השאירו את הכדור,כמובן שלקחתי אותו ואז אבא שלהם בא התנצל והיה זמן מסוים שקט.

אחרי כמה זמן הם פשוט הפסיקו לשחק,אבל אם לא חשבתי פשוט לקחת כדור וסתם לבעוט בו כדי שיפגע ברכב שלהם.

תנסה את זה במקרה האחרון אם אבא שלו מטומטם ואומר שאין שום נזק.:evil:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חכה לחושך, קח מברג, עלה על כסא, שחרר את הברגים שאוחזים בחישוק עד שכמעט ואינם תופסים אותו.

חכה למחרת, תן לילדים להטביע קצת או לנסות לתפוס איזה ריבאונד..

שקט מובטח לפחות לכמה ימים..

פורסם

כן, זה בהוד השרון. האבא ממש לא מטומטם (סוכן ביטוח).

הדבר הזה נמשך כבר שנתיים שלוש וזה כבר עבר כל גבול:evil:.

אנחנו עברנו לא מזמן להוד השרון וכשהיינו מחנים מול השער שלנו הם אמרו "שכדאי לנו להזיז את הרכב כי הילד יכול לפגוע עם הכדור ברכב". מה תגידו על זה..

פורסם
חכה לחושך, קח מברג, עלה על כסא, שחרר את הברגים שאוחזים בחישוק עד שכמעט ואינם תופסים אותו.

איזה רוע :roll:

וואי איזה חצוף האיש הזה.

הוא אומר לך להזיז את הרכב מהשטח חנייה שלך?

תכניסו את הסל לתוך הבית ושיפגעו ברכב שלו! לא בשלך. איזה חוצפה

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

200 שקל אני פותר לך הבעיה...

( חח אני צוחק! XD )

בכל אופן זה בעיה, אם האבא מתנהג ככה אז זה באמת ללא מוצא.

בכל אופן תתמיד כל הזמן לדבר איתו, תגיד לו שהרכב זה רכוש שלך, וברגע שהכדור פוגע לך ברכוש זה כבר משהו אחר.

תאיים על תביעה, אפילו תקנה סתם מצלמה דמוי, תמקם שהוא יראה, תזמין כל הזמן פקחים, בקיצור תציק לו וזהו.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

להגיד לילד ולאבא שבפעם הבאה שהכדור פוגע ברכב הוא מוחרם.

ואגב, באמת להחרים את הכדור ושהאבא יבוא ויבקש את הכדור ממך, אצלך בבית.

שם תסביר לו מה אתה מרגיש ותנסו לדבר על זה.

לא הולך? תתחיל לשחק "טילים" ליד החניה שלו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא יגרום לסל להתפרק וליפול על הרכב?

אני יודע שהתכוונת לעשות את זה כשהרכב חונה במקום אחר, אבל לך תדע, אולי הוא לא ישחק כמה ימים ואתה תשכח בכלל ששחררת את הברגים ותחזור לחנות שם, ואז בדיוק יתחשק לו לצאת לשחק? אתה יודע, קארמה:roll:

לדעתי תגיש תלונה. בשביל ההתרעה. מבחינת החוק אין הרבה מה לעשות, לפי התיאור ההתחשבות בזולת של השכנים שלך לא משהו.

חוץ מזה, מי נותן לילד שלו לשחק כדורסל ברחוב שעוברות בו מכוניות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...