Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלונה לא תעזור, מי יסתכל על זה בכלל?

הרי הילדים הם ילדים,

ההורה הוא המוצא היחידי, ואם גם הוא שם קצוץ הרי ש..או שאתה שומר על רמתך הבוגרת ואוכל קש,

או שאתה יורד לרמה שלהם ומחבל בכדור\סל וגורם להם להצטער על הרגע שהם מיקמו את הסל כפי שמיקמו אותו.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבוא עם 5 חברים , ותתחיל לשחק גם באותם שעות לידו... הוא ייתיאש בסוף .

ועכשיו ברצינות , אין לך מה לעשות יותר מללכת להורים שלו כמו בן אדם , ולהסביר את עמדתך.

בהצלחה , וככה זה בישראל. ארץ זבת חלב ודבש ...

גודשת בגבוהות..... :D

פורסם

אצל חבר טוב מאוד, היה אותו מקרה רק עם כדור רגל.

לבסוף (לאחר הסברים ובקשות) הפתרון היחידי היה לצאת החוצה בזעם ולפנצר את הכדור עם מברג, תוך כדי צעקות סרק למינהם.

ומאז שקט.

(אני לא מעודד התנהגות מסוג שכזה, אבל זה עבד)

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תגש אליו אחרי שתיראה אם יש דרך אחרת לתלות את הסל במידה וכן תסביר לו את המצוקה ותגיד לו שתיהיה מוכן להעביר בשבילו את הסל למקום החדש,

לא יסכים פשוט תחרים לילד את הכדור ותחזיר לאבא את הכדור תחזור על זה כמה פעמים

לא יעזור תפנצ'ר לילד את הכדור מול הפנים של הילד (אני בטוח שבן אדם כזה לא יתבע אותך על כדור ולא יתחיל להתעסק עם משטרע וגם אם כן מה הם כבר יעשו לך על כדור )

לא יעזור תשלם לאיזה ילד 50 שקל שירביץ לילד תוך כדי שהוא אומר לו "פעם אחרונה שאתה משחק בכדור ליד הבית של דוד שלי"

לא יעזור אני מכיר מישהו שמכיר מישהו שהיה מוכן להעלים את הילד במחיר שווה ערך לצביעת רכב קומפלקט במקום איכותי 8)

לא יעזור והאבא ימשיך לשחק בכדור.................................

תעבור דירה גבר אין לי מה להגיד לך כבר ...!

פורסם

אנשים פה לא מהססים לריב עם השכנים.

שכן שהוא אויב זה דבר הכי גרוע שיכול להיות , תנסה לפתור איתם את הבעיה.

פורסם

לא יותר פשוט ונוח להעלים את הסל וזהו?

אני לא מאמין שהוא יקנה סל חדש...ואם כן? גם את זה תיקח.

רק שלא יקלטו אותך כן? תעשה את זה בחוכמה.

ואם לא תצליח יש לי בישבילך:snipersmi

אתה חייב להעלים מישהו,או את הסל במקרה הכי קל או את הילד!:roflmao:

:)
פורסם

יש לי שירשור דומה

אצלי זה בתוך החניון הפרטי של שלושת הבניינים ומשודרג בכדורגל צלחת מעופפת ועגלות סופר.

פעם אחרונה שצרחתי על הילדים מהחלון לא לשחק צעק לי אחד ההורים מלמעלה למה אני צועק על הילדים,הסברתי לו בנעימות שביקשתי אינספור פעמים ושהם פוגעים לי ברכבים התשובה שאני קיבלתי היא "אז מה הם פוגעים גם באוטו שלי" מה שאני מנסה לומר זה ברוך הבא למועדון.

אני מעכשיו משוגע-צורח כל פעם שמתקרב כדור,משחק אותה איזה לא תרבותי עם עם ה500 וואט בווליום מלא,צועק על הורה שמעיז להעיר לי,מעיר את תשומת לב השכנים האחרים...בקיצור תנסה לפתור את זה בדרך שהשכן לא ינטור לך טינה כי זה יהפוך להיות מתיש.

פורסם

דווקא כאשר מדובר בעיר עשירה וכל שכן בתים פרטיים הטיפול בבעיה לא אמור להיות מסובך. קודם כל לגשת לאיש ולדבר לליבו על עצם העניין של סכסוך שכנים - על כך שכולם יודעים איך זה מתחיל אך קשה לדעת איך זה נגמר ולנסות לשכנעו להסיר את הדבר הזה. אם השיחות לא עוזרות - להתלונן בעירייה. ברוב המקרים זו תשמח לשלוח פקחים וגם לרשום איזה קנס בדרך. ואם האיש מקושר בעירייה - אז אפשר לטפל גם דרך המשטרה (להזמין ניידות בכל פעם שהמשחק נערך בשעות הסייסטה) ואף לפנות למשרד לאיכות הסביבה. אגב, התקנת המלצמה שצופה על הרכב מהבית זה עניין של 100-200 ש"ח. בית פרטי בהוד השרון בניגוד להרבה מקומות אחרים אמור להיות בתוך המרחב של שלטון החוק. והחוק בנושא המדובר הוא די חד-משמעי.

פורסם

אציע פתרון.

להלן המצרכים:

קופסה של גריז, חצי קילו יספיק.

מקל בגובה הסל.

ולאופן ההכנה:

מרח בנדיבות גריז על קצה המקל, ובתנועות מעגליות, מרח מעדנות את פנים החישוק.

אין צורך לחמם מראש כמובן...זה מחמם אינסטנט.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
אציע פתרון.

להלן המצרכים:

קופסה של גריז, חצי קילו יספיק.

מקל בגובה הסל.

ולאופן ההכנה:

מרח בנדיבות גריז על קצה המקל, ובתנועות מעגליות, מרח מעדנות את פנים החישוק.

אין צורך לחמם מראש כמובן...זה מחמם אינסטנט.

דווקא מפתרונות מהסוג המדובר הייתי נזהר. מי שזורק את עיברו האינטימי על הסובבים - אמור להיות אדם גס רוח יתכן אף אלים. לכן לדעתי לא מומלץ "לשחק במגרשו", בו הוא אמור לנצח.

פורסם

זה שהרכב שלך לא בשווי 300K אתה לא אמור להרגיש נחות בשיחת הבהרה שאתה רוצה לעשות עם השכן, תסביר לו שאתה מאוד קנאי לרכוש שלך ולא מעוניין שהבן שלו יפגע לך ברכב ואתה מבקש להזיז את הסל, תראה קצת אסרטיביות, אני מאמין שפעם פעמיים שתתפוס את האבא בדרך חזרה מהעבודה הוא יזיז את הסל.

תסביר לו שאתה גם אוהב לשחק בייסבול, אבל אתה מרחם על החלונות של הבית המפואר שלו :) .

פורסם

זה האופי הישראלי

שכולם חושבים שהכביש של אבא שלהם תרתי משמע

בכל מקרה כמו כל ישראלי אני מבין רק דרך הכיס

וכנראה שרק סוג של תביעה או הפסד כספי לאבא תגרום לו לרדת קצת על הילד שלא ישחק ליד הרכבים ובתקווה שיפתור את הבעייה

האפשרות השנייה היא להביא כמה ערסים לשכונה שיפתרו את הבעיה חחחחחח:-D

פורסם

ברצינות מה שאני הייתי עושה זה לבנות קיר מגבס/עץ צמוד לסל שלו שימנע מהכדור לעוף לכיוון הרכב שלך.

כשהוא יבוא להגיד לך להעיף את זה תגיד לו שיעיף קודם את שלו .

פורסם

יש כמה אפשרויות:

1- לפנצ'ר אותו, תרתי משמע ;-)

2- כל פעם שהילד יצא לשחק, להזמין כמה ערסים בסגנון: "מסור ת'כדור, אין, אין משחק".

3- להזמין איזה ערס עם רכב תואם, שברגע שהילד פוגע לו ברכב הוא יוצא, משתולל עליו ועל

הכדור, ואח"כ נעלם משם.

4- לדבר עם האבא, ואולי גם עם האמא, להבהיר בדרך יפה שלא מקובל עליכם הזלזול הזה

ברכוש של אחרים. אם האבא סוכן ביטוח, תשאל אותו אם כיף לו שהוא מקבל טלפון מלקוחות

שפגעו להם ברכוש, ותובעים את הביטוח. אם תהיה מספיק נחרץ, ותראה לו שאתה לא מתכוון

לרדת מהנושא, ושאתה רוצה לפתור את זה ככה יפה, ולא בסכסוך, הוא יבין שהם הגזימו.

תגיד לו שזה גם יכול לקרות לרכב שסתם חונה שם, ולא כדאי לו שהבן שלו יפגע ברכב של איזה

חמום מוח שסתם חנה שם ועלול להגיב בצורה קצת שונה ממה ששכן מגיב.

אם זה לא עובד, עבור חזרה לסעיפים 1-3.

• תוכן חדש...