Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהימה אותי כמות ההצעות לפעול מחוץ למסגרת החוק. נוצר לי הרושם שאווי לאדם בישראל אשר איננו מקושר לגורמים העבריניים או לכל הפחות איננו דוגל באלימות. אגב, אם הערייה מסרבת להפעיל את חוקי העזר הערוניים אז ישנם דרכים לפעול גם כנגדה (למשל הגשת עתירה מנהלית או צירופה כמשיבה בתביעה נגד השכן). אגב, ברוב המקרים הצגת הרצינות מספיקה ע"מ להזניק פקחים למקום. כי הרי סביר להניח שהעניין לא מסתכם רק בפגיע ברכבים אלה גם בערך הנכס.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעשה ביטוח אצל האבא, ואח"כ תתבע :)

אבל ברצינות, גש לדבר עם האבא, תגיד לו שזה מציק ומפריע - וזה לא משנה שזה עושה נזק או לא עושה נזק - לך זה מפריע ואתה מבקש שיכבד אותך. זה לא מסובך.

פורסם
מדהימה אותי כמות ההצעות לפעול מחוץ למסגרת החוק. נוצר לי הרושם שאווי לאדם בישראל אשר איננו מקושר לגורמים העבריניים או לכל הפחות איננו דוגל באלימות. אגב, אם הערייה מסרבת להפעיל את חוקי העזר הערוניים אז ישנם דרכים לפעול גם כנגדה (למשל הגשת עתירה מנהלית או צירופה כמשיבה בתביעה נגד השכן). אגב, ברוב המקרים הצגת הרצינות מספיקה ע"מ להזניק פקחים למקום. כי הרי סביר להניח שהעניין לא מסתכם רק בפגיע ברכבים אלה גם בערך הנכס.

אין ספק שעדיפה תמיד הדרך התרבותית והחוקית, שלא מערבת אלימות או מעשים לא חוקיים.

אבל, וכאן האבל הגדול, בישראל של היום, הרשויות מותירות את האזרח "יתום" ובעצם נותנות לו

שתי אפשרויות, לחיות עם המפגע, או לפתור זאת בעצמו, שכמובן פתרון עצמי זו לא דרך חוקית.

מי שאינו מקושר בשלטונות האכיפה והחוק, או שהוא עו"ד וכד' שזה היומיום שלו, לא מסוגל להתמודד

עם זה, ולכן החברה שלנו נראית כך.

אם אחרי שיחה שתיים היית יכול להזמין פקח/שוטר והם היו מטפלים בבעיה כמו שצריך, מי היה חושב על

פתרון אחר? שים לב שרוב האנשים כאן מציעים קודם כל, או רק, את הדרך החוקית והטובה של ללכת לדבר

עם השכן, והשאר מוצג כחצי הלצה.

פורסם
להגיד לילד ולאבא שבפעם הבאה שהכדור פוגע ברכב הוא מוחרם.

ואגב, באמת להחרים את הכדור ושהאבא יבוא ויבקש את הכדור ממך, אצלך בבית.

שם תסביר לו מה אתה מרגיש ותנסו לדבר על זה.

עידן

דבר ראשון, הייתי ניגש להגיש תלונה למשטרה. לא בציפייה שאכן יקרה משהו, אלא שבמידה ויהיו התפתחויות שונות, במשטרה ידעו כי אתה כבר היית שם וניסית לפתור זאת ע"י הגשת תלונה.

לאחר מכן, הייתי נוקט בגישה של עידן.

במידה והגישה הנ"ל לא עובדת, לא הייתי מפסיק להחרים את הכדורים וכך הייתי גורם לשכן להזמין משטרה ולאחר בירור קטן, הם היו יכולים לראות כי התלוננתי בעבר ולכן הם היו פועלים ביותר כובד ראש, בסיפור הזה.

נ.ב

אני לא תומך בהמשך ההודעה של עידן, אבל כן יכול להבין אותה.

בכל מקרה, אלימות זה לא הפתרון או לפחות לא הפתרון הראשון.

פורסם

אתה צודק... לבי לבי אם מי שהוציאי איזה 3 מיליון ש"ח על נכס יוקרתי במקום טוב ועדיין נתקל במציאות של שכונת המצוקה (ואני מאוד מקווה שזה לא המקרה הנוכחי). אך בכל זאת לבעל הנכס יוקרתי אמור להיות קל יותר להתמצא במסדרונות השלטון.

פורסם

תקנה מצלמה ותקליט את זה פשוט.

אני לא מבין במצלמות כאלה אבל אני יודע שללוגיטק יש מצלמות כאלה שמצלמות מצויין ביום ובלילה (בלילה עם אינפרא אדום, רואים ממש כמו ביום רק שאין צבעים)

אם תמצא באייביי משומשת (תחפש את השם של הדגם באתר של לוגיטק) זה יכול להיות זול, וזה לא שוקל הרבה אז גם לא אמור להיות כ"כ יקר המשלוח.

הדבר הראשון שהייתי עושה במקומך זה לאיים על האבא על שאני אלך למשטרה ואתבע אותו. אם זה לא עוזר אז באמת הולך למשטרה, ובנוגע לטביעה מברר טוב טוב שאני לא אבזבז את הזמן והכסף קודם כל.

אגב למה שלא תשבור לו את הסל בלילה ולא יהיה לו יותר איך לשחק שם ?

בנוגע לרעש מ2 עד 4 זה טוב מאוד תתלונן גם על זה, אני יודע בבאר שבע שיש אימייל של העירייה ואפשר להתלונן שם אז תברר אם גם אצלך אפשר להתלונן לעירייה. הם אמורים לשלוח פקחים שיבדקו אם באמת יש רעש כנראה.

פורסם
אין ספק שעדיפה תמיד הדרך התרבותית והחוקית, שלא מערבת אלימות או מעשים לא חוקיים.

אבל, וכאן האבל הגדול, בישראל של היום, הרשויות מותירות את האזרח "יתום" ובעצם נותנות לו

שתי אפשרויות, לחיות עם המפגע, או לפתור זאת בעצמו, שכמובן פתרון עצמי זו לא דרך חוקית.

מי שאינו מקושר בשלטונות האכיפה והחוק, או שהוא עו"ד וכד' שזה היומיום שלו, לא מסוגל להתמודד

עם זה, ולכן החברה שלנו נראית כך.

אם אחרי שיחה שתיים היית יכול להזמין פקח/שוטר והם היו מטפלים בבעיה כמו שצריך, מי היה חושב על

פתרון אחר? שים לב שרוב האנשים כאן מציעים קודם כל, או רק, את הדרך החוקית והטובה של ללכת לדבר

עם השכן, והשאר מוצג כחצי הלצה.

אתה צודק... לבי לבי אם מי שהוציאי איזה 3 מיליון ש"ח על נכס יוקרתי במקום טוב ועדיין נתקל במציאות של שכונת המצוקה (ואני מאוד מקווה שזה לא המקרה הנוכחי). אך בכל זאת לבעל הנכס יוקרתי אמור להיות קל יותר להתמצא במסדרונות השלטון.

מצער מאוד לומר, אבל ככה זה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אולי שווה לאמץ או להלוות כלב לתקופה ולקשור אותו קרוב לסל או רחוק עם רצועה ארוכה

ילד חכם לא ימשיך לשחק באיזור וגם תעשה משהו טוב אני בטוח שתנו לחיות לחיות ישמחו למצוא לך כלב טיפה מאיים עם חיבה לשמירה על רכבים :)

פורסם

אתה יכול להתחיל לשחק באולינג לכיוון הבית שלו :)

בסה"כ הכל תלוי ברמה של השכן, אף אחד מאיתנו חוץ ממך לא דיבר איתו ולכן אנחנו לא יכולים לדעת ב100% ששום פתרון לגיטימי וחוקי לא יעזרו פה.

אם הוא באמת עובר כל גבול וממש לא מוכן להקשיב לקול ההגיון ולבקשה שלך ולזה שאתה חרד לרכב שלך אפשר להגיד "ברומא התנהג כרומאי".

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

המקום אשר את מחנה בו את רכבך הוא שייך לך ע"פ הטאבו?

במידה וכן יהיה לך משפט די קצר לטובתך בכל הנוגע לילד המופרע.

תנסה לדבר עם האב, תזכיר לו ששילמת אחלה כסף עבור הנכס, ושאתה מעוניין לקבל נחת כאשר אתה מחנה את הרכב שלך מול ביתך. תודיע לו בצורה מתפרסת שאתה מוכן להמנע מכל הסיפור הזה, רק שהוא יזיז את הסל/פיתרון כזה או אחר.

אתה מוריד את הראש לעשר דקות, אבל בתמורה אתה תקבל אחלה של שקט.

• תוכן חדש...