Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקת impreza wrx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום

מזה זמן רב אני מעוניין להגשים חלום ולקנות wrx , עכשיו יש לי הזדמנות לרכוש אחת אך אני מעוניין לשאול לפני כן מספר שאלות

לגביי האחזקה שלה השוטפת וכו', כרגע אני בעל פזו' 206 xs שנת 2003 מרוצה ממנה מאוד אחזקה זולה מאוד וכמעט ואין תקלות

אבל אני מעוניין בתוספת כוח וב4 דלתות לצורך נוחות.

1.מה עלות של ביטוח חובה+מקיף לwrx שנים 2004-2006 אני בן 25 ללא עבר של תביעות או תאונות טפו טפו טפו

(בחברת aig הציעו לי סכום לא הגיוני של 9000 אלף שקל כרגע על ה206 משלם 3700 כולל הכל)

2. מה עלות של טיפולים תקופתיים?, האם יש מחלה לרכב של תקלות ידועות, מהם ומה מחיר התיקון?\

3.מה עלות של אגרת טסט שנתית?

4.איפה מומלץ לעשות בדיקה לרכב באזור אשקלון אשדוד?

תודה לכל הפונים מראש

פורסם

לפני שנתיים החזקתי WRX 2006 ולהלן רישומיי מאותה תקופה:

1. ביטוח- 6700 מקיף+חובה, אני הייתי בן 29 ואשתי בת 27 ושינו ביטוח רק על שמנו בפיניקס.
  2. טסט- 2861 ש"ח מחיר האגרה.
  3. טיפולים רק במוסך מורשה: רפידות קדמיות מקוריות 1000 ש"ח כולל עבודה. שמן עולה בסביבות 500 ש"ח.
  4. דלק: מנוע ה2500 הוא מנוע צמא ובתוך העיר שתה 1:5 בנהיגה לא רגועה אך לא מתגרזנת רב הזמן.

אני מניח שהמחירים ירדו בנתיים מבחינת הביטוח והטסט. דגם ה2000 סמ"ק (לפני 2006) חסכוני יותר אך גם חלש במקצת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה רבה על התגובה

היום בערב הולך לראות wrx שנת 2005 מנוע 2000 מקורית ללא תוספות מיוחדות האם לדגם הנל שאני הולך לראות האגרת טסט השנתית והביטוח זולים יותר בגלל הנפח מנוע

אגב אני נוסע בממוצע בחודש 600-800 קילומטר ככה שמבחינת הדלק זה לא החלק הבעייתי

• תוכן חדש...